canim hassas tarti, y´bizim yerden isitma yüzünden yere koydugum agda kutusundan agda tasmis iyice parkeye yapismis farkettigimde cok gec olmustu, üstünde yürüdügünde parkelerin isindigini anlamiyorsun ama tartinin altinda ki yapistirma gibi seyler kalkmis.
sen de sabah aksam öglen farkli cikmiyor musun?
benimde ablamla aramda 1 buçuk yaş var gerçekten çok iyi oluyo insanın birşeylerini paylaşabileceği kanından canından bi yaşıtının olması çok güzel bişey bizde ikiz gibi büyüdük ablamla
ablam daha minyondur bense daha uzun boylu posluyum zemuszemus
ahh eskiden nasıldım ahhh
yeni nesil böyle hep ablalarından buyuk duruyo
Poseidon83 canım tabiki farklı zamanlarda farklı çıkar kilomuz..hepimiz için geçerlidir bu..en doğrusu sabah açkarnına tartıldığımızdır..
ben de bugün normal beslenmeye geçtim..daha doğrusu yeniden montiye geçtim..
Günlük menüm:
benim bugünkü kahvaltimda hersey vardi aslinda, zaten kahvalti önemlidir, pekmez,peynir,zeytin, sucuk ve ekmek yedim
öglen 2 dilim kek
birazdan da karpuz yerim ins. bebem izin verirse
Aksam esim türkiyeden gelen is arkadaslariyla yemege gidecekmis o yüzden evde tek basima aksam yemegi yememeyi planliyorum,
ins. yarin sabah kilom daha da artmaz :kedi:
günaydın şekerler
dün akşam müthiş başağrısı yaşadım o yüzden uğrayamadım
dünkü menüm
1 lt süt
bir de tam iki ay önce bizim ocak annelerinde yazmisim 67.5 kiloyum diye, yani 2 ayda 4 kilo vermisim nasil?
kizlar bisey soruca
ben dün sabah 63.9 ciktim öglen tartildim 63.5 ciktim aksam yatmadan 64.7 ciktim, simdi tartildim 63.8 ciktim
acaba benim tarti bozuk mu her zaman farkli gödteriyor, bi de ben yeni tasindim bu eve ev alttan isitmaliymis o yüzden tartinin ayaklarindaki seyler erimis CADIARZU
kilomun bölye farkli zamanlarda farkli cikmasi normal mi yoksa benim tartida mi bisey var
sizin kilolar d aböyle farkli cikiyor mu?
günayyyydıııın fıstıklarrrrkaydirigubbakcemile3
bu sabah 5:30 kalktım 6 da yürüyüş yapayım dedim normalde 7 de çıkarım hani sakin kimse olmaz serinde yürürüm diye:)ana ne göreyim her yer dolu:)o belediyenin spor aletleri bile hiç yer yok:)bizden hariç kg vermey isteyen çok bu ülkede:)))))))herneyse normalde 30 dk yürüyüş yaparken bu gün uzattım yani sabah 1 saat yürüyüş yaptım:))))kahvaltımıda ettim duşumuda aldım ohhhhh:)sizler neler yaptınız diyetleriniz nasıl gidiyoooo??????herkese hayırlı günler dilerim....
hastaneden geldim doktor alerji ilacımı artırdı 2 hafta sonrada kontrole çağırdı
ilaçları içiyorum içiyorum bi işe yaramıyo off kesin bi çözüm bulsa bari bu sefer doktor
ben bu sabah kahvaltı yapmadım
eve gelincede çok yorgundum biraz uyudum 2 saat önce kahvaltı yapmadığımı hatırladım
yarım katmer ve 1 bardak kola içtim
1 tanede çikolata yedim
birazdan dışarı çıkıcam
oğlumun telefonu bozulmuş tamirciye götürcem birazda turlarım
bide dondurma yerim büyük ihtimal
akşamda ya zeytinyağlı taze fasülye yerim az bişey
yada meyve
aralardada bol su içmeye çalışıyorum
FISTIKLARIM GELECEKLERİN MANKENLERİben geldimmmm:)
ya nedense bugün keyfim yerinde yaaaaa vallla:)
gelelim bugünkü menüme:)
daha önce anlattığım gibi sabah kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sonra eve geldim kahvaltıdan sonra 30 dk plates yaptım...şiddetle tavsi ediyorum çok rahatlıyorum süper bişey plates.bir sitede 45 tl ye set aldım ebru şallı dvd plates top ve there bandı.....ilgilenen olursa adres verebilirim özelden.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği domates ve bol salatalık ve 1 fincan yeşil çay
ara öğün: eti form bisküvisinin yarısı yani 5 adet ve 1 bardak süt
öğle büyük tabak salata: domates salatalık yeşil soğan ve marul yanında yarım dilim kepek ekmeği eşliğinde
ara öğün: yarım kalan eti formun devamı 5 adet yine ve yeşil çay
akşam YEMEK YOK!!!!
gün içinde 2 lt şu içtim. herkese iyi kg vermeler fıstıklarımmmmm:)
hastaneden geldim doktor alerji ilacımı artırdı 2 hafta sonrada kontrole çağırdı
ilaçları içiyorum içiyorum bi işe yaramıyo off kesin bi çözüm bulsa bari bu sefer doktor
eve gelincede çok yorgundum biraz uyudum 2 saat önce kahvaltı yapmadığımı hatırladım
1 tanede çikolata yedim
birazdan dışarı çıkıcam
yada meyve
1 tanede çikolata yedim
birazdan dışarı çıkıcam
yada meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?