- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceydacakmak ben de hosbuldum kimse bana hosgeldin demedi mafoldumben
tatlışım diyet listesi öyleydi ve dün bitti..
canım sen nasıl oldun..
doktora gidecektin dün..
iyisin dimi merak ettik seni
günayyyydıııın fıstıklarrrrkaydirigubbakcemile3
bu sabah 5:30 kalktım 6 da yürüyüş yapayım dedim normalde 7 de çıkarım hani sakin kimse olmaz serinde yürürüm diye:)ana ne göreyim her yer dolu:)o belediyenin spor aletleri bile hiç yer yok:)bizden hariç kg vermey isteyen çok bu ülkede:)))))))herneyse normalde 30 dk yürüyüş yaparken bu gün uzattım yani sabah 1 saat yürüyüş yaptım:))))kahvaltımıda ettim duşumuda aldım ohhhhh:)sizler neler yaptınız diyetleriniz nasıl gidiyoooo??????herkese hayırlı günler dilerim....
denızın tadını cıkar emı
çok sağol inşallah bişey olmadan sağ salim gider gelirim
başıma güneş geçmişti bi keresinde
resmen ölüyodum acillik oldum
şimdide öyle olur diye korkuyorum
inşallah olmaz
geçmiş olsun cnm benim umarım yoluna girer herşey.
ya sen halen kolamı içiyosun:umursamaz: 1 bardak kolada yaklaşık 46 adet küp şeker eş değerinde şeker olduğunu biliyormuydunbilmiyorumkismile
çikolatadanda uzak dur bence tatli şeyler yemek istersen sana hafif bir muhallebi tarifi verebilirim.tatlıdan ve hamur işinden uzak durursan canım kg vermen daha kolay olur:)
su içmen çok harikaaaa:)
FISTIKLARIM GELECEKLERİN MANKENLERİben geldimmmm:)
ya nedense bugün keyfim yerinde yaaaaa vallla:)
gelelim bugünkü menüme:)
daha önce anlattığım gibi sabah kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sonra eve geldim kahvaltıdan sonra 30 dk plates yaptım...şiddetle tavsi ediyorum çok rahatlıyorum süper bişey plates.bir sitede 45 tl ye set aldım ebru şallı dvd plates top ve there bandı.....ilgilenen olursa adres verebilirim özelden.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği domates ve bol salatalık ve 1 fincan yeşil çay
ara öğün: eti form bisküvisinin yarısı yani 5 adet ve 1 bardak süt
öğle büyük tabak salata: domates salatalık yeşil soğan ve marul yanında yarım dilim kepek ekmeği eşliğinde
ara öğün: yarım kalan eti formun devamı 5 adet yine ve yeşil çay
akşam YEMEK YOK!!!!
gün içinde 2 lt şu içtim. herkese iyi kg vermeler fıstıklarımmmmm:)
herkese merhabalar.bugün bursa çok sıcak kızlar kızımı parka bile götüremedim.artak akşam gidicez heralde .bugünüm çok güzel geçti.sabah erken kalktım .kızımla beraber kahvaltı ettik.
sabah :
yarım simit - 1 adet üçgen peynir -1 bardak yeşil çay
arada:
1 dilim karpuz -1 adet şeftali
öğlen :
1 tabak ekmeksiz taze fasülye ve 1 kase ev yoğurdu
ara:3 adet bisküvi
akşam :
kızımla beraberbalık yicez ve havuç çorbası
şimdi siz diceksiniz ki eşin nerde maalesef çalışıyo.
hepinizi kocaman öpüyorum .bu site bana çok iyi geldi .ilk defa böyle kararlı hissediyorum kendimi
umarım deneme süresini geçerim.yani başarıcam .insan burda acayip motive oluyo.
Ebrucum diyet için epey ağır bir menü olmuş -ki sende farkındasın bunun yerimseniben elbette birden kesilmez bunlar ama daha dikkatli olmanı öneririm. Bu arada menüleri paylaşırken biraz daha ayrıntıya girme taraftarıyım. Şöyle ki, yediimiz ekmeğin cinsi vs. belirtirsek daha uygun olacağı düşüncesindeyim.
aaaaaaaaaa asıl en önemli şeyi unuttum .bugün spora bşladım .yani evde ama olsun spotr yinede .15 dak bisiklete bindim ve yarım saat plates yaptım .inanılmaz rahatladım .ve kendimi dinç hissettim .
Anlaştık canımm !!! a.s inşallah zamanla düzelcekk :hulya:
Bu arada bugün;
sabah: kahve ve 2 dlim peynirli börek
öğle: 3 köfte çeyrek pors. pilav
ara: 1 top dondurma
akşam: çeyrek pors. muhallebi
ara: 4 parça karpuz
bu günlük bu kadar.
akşam da 1 saat sandalyeye çıkıp inme yapıcam bence baldırları iyi çalıştırır.Hatta kesin 1 saat de orta tempo yürüyüş yaparımm....
Sizin gününüzü bekliyorum kızlarrrrr
aaaaaaaaaa asıl en önemli şeyi unuttum .bugün spora bşladım .yani evde ama olsun spotr yinede .15 dak bisiklete bindim ve yarım saat plates yaptım .inanılmaz rahatladım .ve kendimi dinç hissettim .
6 kaşık patlıcan yemeği dışında dikkatimi sabah yediğin 2haşlanmış patates ve 2 dilim ekmek çekti. Bana kalırsa daha yağlı yemekleri 4 kaşığa düşürmende fayda var. Bir de patates yediğin günler ekmeği daha az tüketmen gerekir sanırım. kaydirigubbakcemile2
Canım genel olarak güzel bir menü ama akşam 2 dilim ekmek fazla gibi olmuş sempatiksalakcinni
PAZAR
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tuzsuz beyaz peynir
1 bardak açık ve esmer şeker ile tatlandırılmış çay
ARA ÖĞÜN
1 Adet şeftali
ÖĞLEN
taze fasulye yemeği (tanelerini yedim sadece)
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN
2 dilim karpuz
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan ve biberi yoğurt ile karıştırarak yedim
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak açık çay
Gün içinde 1.5 lt su
AKTİVİTE
Yarım saat bisiklet
15. dk ç ve dış bacak çalışması
15 dk. bel çalışması
ceydacakmak ben de hosbuldum kimse bana hosgeldin demedi mafoldumben
PAZARTESİ
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 bardak açık ve esmer şeker ile tatlandırılmış çay
ARA ÖĞÜN
yok
ÖĞLEN
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
ARA ÖĞÜN
1 top vanilyalı dondurma
AKŞAM
Limonlu maden suyu
1/2 sigara böreği
Salata
3 adet elma dilim patates
Sağol canım iyiyim Allah'a şükür. Yeni bir tedaviye başlayacağım, hayırlısı olur inş. a.s.
sandalyeye cikip inmemi :1shok: maasallah bizim 2. takim yaratici ben de bebek arabasiyla kosma sporu yapiyordum
ama seninki bölgesel olarak daha faydali olur ben de deniyimyerimseniben
FISTIKLARIM GELECEKLERİN MANKENLERİben geldimmmm:)
ya nedense bugün keyfim yerinde yaaaaa vallla:)
gelelim bugünkü menüme:)
daha önce anlattığım gibi sabah kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sonra eve geldim kahvaltıdan sonra 30 dk plates yaptım...şiddetle tavsi ediyorum çok rahatlıyorum süper bişey plates.bir sitede 45 tl ye set aldım ebru şallı dvd plates top ve there bandı.....ilgilenen olursa adres verebilirim özelden.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği domates ve bol salatalık ve 1 fincan yeşil çay
ara öğün: eti form bisküvisinin yarısı yani 5 adet ve 1 bardak süt
öğle büyük tabak salata: domates salatalık yeşil soğan ve marul yanında yarım dilim kepek ekmeği eşliğinde
ara öğün: yarım kalan eti formun devamı 5 adet yine ve yeşil çay
akşam YEMEK YOK!!!!
gün içinde 2 lt şu içtim. herkese iyi kg vermeler fıstıklarımmmmm:)
Gelelim bana aklinialirimsmile
İlk hafta kaçamaklarım oldu, ikinci hafta ise spor yapmadım, bu hafta spora başladım az da olsa kılo vermeyı beklıyorum fakat asıl kılo vermemın 4. hafta olacagını dusunuyorum.
Düşündüm taşındım ve dedim ki 'sen bu işi daha önce de tıpkı şimdi yedıgın gıbı basardın, alıgın 3-4 kıloyu haylı haylı verırsın fakat o zamana gore tek eksıgın spor'.
Evet ben bugun bunu kesfettim.
Başarı öykülerı bolumunden bakalırsınız arkadaslar.
Ben 90 kılodan 59 kıloya düşmüştüm, spor aksaması şu bu derken aldık biraz...
Resimlerim de mevcut. kaydirigubbakcemile2
Nacize tavsiyem lütfen bünyenizi aç bırakmayın !
İnanın sağlıklı beslenerek de kilo verebiliriz.
En canlı örneği benim...
Ben kılo vermeyi bıraktığım o günden beri asla yeme düzenimi değiştirmedim, hep 3+3 şeklınde beslendim...
Bunları neden yazma ihtiyacı duydun derseniz
İçimden geldi :roflol: :roflol:
Tamam toparlıyorum çok uzattım :roflol:
6 Temmuz Salı
Sabah: 2 dilim ekmek+ 5 biber+ 40 gr peynir+domates
Ara: 2 lokum (kazasız atlatmıs oldum tatlı krizimi)
Öğle: 1 simit+domates+45 gr peynir+5 biber
Ara: 4 kayısı
Ara: 1 dilim karpuz
Akşam: 200 gr yoğurt+ 6 kaşık patates yemeği+acı biber
Not: yeşil biber tam bir c deposu kaynağı olup metabolizma üzerinde olumlu etkisi vardır...
Günboyu 3 lt su
Spor: 30 dakika bantta 5 km hızla yürüyüş+ 15 dakika twist shape
gecmis olsun bilirim alerji gicik bisey, ben de türkiyeye geldigimde alerji ilaci kullanmadan 1 hafta idare edmiyorum
niye kız türkiyayami alerjin var yoksa akannehir
ben 2 sene önce çok kötü bi durum yaşadım ondan sonra
hem alerjim çıktı hem haşimoto hastası oldum
hemde ayağımdaki sorun ameliyat olacak dereceye geldi
başıma ne geldiyse stresten geldi kafamçokkarıştı
tatlış içtiğin kola ve yediğin çikolata alerjini tetikler bunu biliyormuydun
kilo vermek istiyorsan koladan çikolatadan ve dondurmadan uzak durmalısın ve tabiki katmerden de