Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm bende pazartesi ayran detox yapacam kizlar hasta giremedim :KK43: ayran detox kilo verdiriyor bilginize sadece aksam 18 kadar icicem malzemeleri 1 su bardagi haslayarak yapicam ama yogurta taze gunluk olarak eklicem nane eklicem

Cuma menü
Sabah 8.00
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir

Ara 12.00
Küçük bir rlmalı kurabiyr

Öģlen 14.00
1 porsiyon döner ekmeksiz
Salata
Ayran

Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 19.30
1 tabak ıspanak yemeği
1 bardak ayran

1.5 litre du
Spor yok

Hayir olmam hamile falan ben lki hamileligimde berbat gecdi ayrica hem emziriyorum hemde soiral var,
Bu arada daha 74 kilo iken alisverisde 2 kizim oldugna inanmadilar,
O zaman sen cok takimti yapiyrsun canm evet kilo ver ama yasli hissedyrm falan da deme :KK74:

Canım aynen 100 kilo biri bir haftada çok rahat 2 kilo verir, ben hakikaten az yiyorum geceleri genelde midem kaziniyor ama ben bile diyetimden memnun değilim istediğim gibi gitmiyor diyetisyen e gitsem ne değişen yol belli ama porsiyonları daha bir azaltmak lazım yapamıyorum kendini de eleştiriyorum , bahaneler hoşuma gitmiyor, bir kaç gün biraz kontrol yapacağım önüme gelen şeylerde miktar ayarlayamıyorum cnm gözüm de kalıyor makarna yemek istiyorum ha yemiyorum ama bu istek sınır bozucu birşey , psikolojik bisey zaten bu kilo olayı cnm yanı bence öyle..ha hayati boyunca diyet yapıp zayıflayamayan insanlardan olmak istemiyorum bu net. Yapıyorsam bari değsin mantigimdayim diyet menü paylasiliyorsa ben de biraz ise yarayan bize birşey katan menü olsun içinde bir sürü karbonhidrat olan 2000 kalori civarı menü ye de şunları yedim demek bana abest geliyor ha bir ekmek bir makarna bir tatlı biraz meyve olur ona amenna, diğer türlü okumayacağım bile artık cnm ..birşeyler öğrenmek istiyorum herkesten , yoksa anlamı olmaz diye düşünüyorum herkes paylaşımlarını bu bilinçle yapmalı..
Canim dedgm.gibi o gun nen nastaneye gittim aclik kani verecegim icin kahvaktiyi yaomadim dorekt misafrlige gectim eemziriyrm ve saat 2 ye kadar kac kere emzirdim zaten her emzirme sonrasi ackik oluyr artik ekim.ayagim ttremeye baslamsti saat 3 te kahvakti yaptim ve onume konulanlardan en azini yemeye calistim okumayacam falan demssin uzdun beni :KK61:

Canım aynen 100 kilo biri bir haftada çok rahat 2 kilo verir, ben hakikaten az yiyorum geceleri genelde midem kaziniyor ama ben bile diyetimden memnun değilim istediğim gibi gitmiyor diyetisyen e gitsem ne değişen yol belli ama porsiyonları daha bir azaltmak lazım yapamıyorum kendini de eleştiriyorum , bahaneler hoşuma gitmiyor, bir kaç gün biraz kontrol yapacağım önüme gelen şeylerde miktar ayarlayamıyorum cnm gözüm de kalıyor makarna yemek istiyorum ha yemiyorum ama bu istek sınır bozucu birşey , psikolojik bisey zaten bu kilo olayı cnm yanı bence öyle..ha hayati boyunca diyet yapıp zayıflayamayan insanlardan olmak istemiyorum bu net. Yapıyorsam bari değsin mantigimdayim diyet menü paylasiliyorsa ben de biraz ise yarayan bize birşey katan menü olsun içinde bir sürü karbonhidrat olan 2000 kalori civarı menü ye de şunları yedim demek bana abest geliyor ha bir ekmek bir makarna bir tatlı biraz meyve olur ona amenna, diğer türlü okumayacağım bile artık cnm ..birşeyler öğrenmek istiyorum herkesten , yoksa anlamı olmaz diye düşünüyorum herkes paylaşımlarını bu bilinçle yapmalı..
Bir de dedigim.gibi tum degerlerim alt sinirin cok cok altinda doktor bu sekildnne yaparsam yapayim zaten zayiflayamayacgimi soyledi insulin direncine yorum.yapmadi ama internetten okuduguma gore oda yuksekmis yani evet 100 kilo biri 2 kilo verebilir ama kan degerleri de cok cok cok k rol oynuyor canim

Bir de dedigim.gibi tum degerlerim alt sinirin cok cok altinda doktor bu sekildnne yaparsam yapayim zaten zayiflayamayacgimi soyledi insulin direncine yorum.yapmadi ama internetten okuduguma gore oda yuksekmis yani evet 100 kilo biri 2 kilo verebilir ama kan degerleri de cok cok cok k rol oynuyor canim
Ben ilk gebeligimde cok kilo almistim 58 kilodan 85 kilo ile doguma girmistim 75 ile dogumdan ciktim emzirme doneminde 80 kiloya cikmisim 80 kiloyu gordugum gun diyete girdim 6 ogun yedim hersey yedim az az yedim aksam 5-6 gibi oglani pusete koyup 1 saat yuruyus yaptim 3 ay yurudun ama bir gun yurudum bir gun yurumedim vucut hem evde hem yurucek oyle dengelemek gerekiyormus 3 ayda 65 dustum 2 ay sonra 56 kiloya dustum goren sasirdi 5 ayda 80 kilodan 56 kiloya nasil geldin boyda 1.69 sarkma bile yoktu 2 oglumda kilo almadim bilincliydim 58 den 72 ile doguma girdim 64 le geldim 4 kiloyuda hemen verdim 60 oldum 59 oldum bu sekilde kilo dengeli gitti sonra kist tedavisi gordum hormonlu ilaclardan 63 ciktim odemdi biliyor cunki odem yapiyordu ilaclarim neyse 3 gebeligimde ikizlere hamile kaldim 75 le doguma girdim 65 le dogumdan ciktim tabi ikizleri beni cok yordu yemek yapmaya vaktim yoktu basim dondukce bal kaymak tahin pekmez cokokeremli ekmek bu sekilde enerjili tukettim 75 oldum kizlar 1 yasa girince biraz rahatladim subat ayinda dengeli beslenmeye calistim 65 dustum simdi kizlarim 25 ayliklar sukur

Ben ilk gebeligimde cok kilo almistim 58 kilodan 85 kilo ile doguma girmistim 75 ile dogumdan ciktim emzirme doneminde 80 kiloya cikmisim 80 kiloyu gordugum gun diyete girdim 6 ogun yedim hersey yedim az az yedim aksam 5-6 gibi oglani pusete koyup 1 saat yuruyus yaptim 3 ay yurudun ama bir gun yurudum bir gun yurumedim vucut hem evde hem yurucek oyle dengelemek gerekiyormus 3 ayda 65 dustum 2 ay sonra 56 kiloya dustum goren sasirdi 5 ayda 80 kilodan 56 kiloya nasil geldin boyda 1.69 sarkma bile yoktu 2 oglumda kilo almadim bilincliydim 58 den 72 ile doguma girdim 64 le geldim 4 kiloyuda hemen verdim 60 oldum 59 oldum bu sekilde kilo dengeli gitti sonra kist tedavisi gordum hormonlu ilaclardan 63 ciktim odemdi biliyor cunki odem yapiyordu ilaclarim neyse 3 gebeligimde ikizlere hamile kaldim 75 le doguma girdim 65 le dogumdan ciktim tabi ikizleri beni cok yordu yemek yapmaya vaktim yoktu basim dondukce bal kaymak tahin pekmez cokokeremli ekmek bu sekilde enerjili tukettim 75 oldum kizlar 1 yasa girince biraz rahatladim subat ayinda dengeli beslenmeye calistim 65 dustum
Masallah coo guzel guzel ver kilolarini ben kendimi bildim.bileki kiloluyum cok zayif oolmadim ama soorla doyetle coknyuksek rakamlar verdim geri aldim hanilelikte almiyrm bnn kizimda 5 kilo aldim dogumdan -10 la ciktim ooglumda 11 fLan aldim -11 le ciktik emzrrkn coo aliyrm sutum sinirda cunku braz sknca kesikiyor tahinle suyla yemegi artrarak dengeleyebikiyorum oyle oluncada cok aliyrm

@Akrrep 4 takima baktim sporlari puanli izin alip puan listesini alalim. Haftanin sonundan en cok puan toplayana 1 cesit odul izni olsun yani istediyi birsey yeme. Gerci bizim takim istediyi herseyi yiyor bazen ama olmasin artik boyle kacamaklar!!! . Ne dersin. ??? Sadece fikir olarak soyluyorum .iyi olurya yada kimin boyle fikirleri varsa paylassin oturup hep beraber karar verelim biz bir takimiz. :KK36::KK36::KK36:
Haha :KK70: bizim takım istediğni yiyor evet çok güldüm :KK70: ceza da yok rahatlık diz boyu biri eline sopayı alsın artk:sopa:

Kesinlikle canm coğu menü diyet değil hakikaten bende bu hafta ajanda tuttum mesala her yediğmi yazdım 7.gun bitti ama eve bugun yeni dondum ondan yarn ajandayi inceliycem mesela neden az kayip olmus ona gore tekrar duzenleme yapicam gunluk ortalama hergun 1000 kalori alip ekstrada 300-500kalori sporla yaktgm halde sadecd 500grm vermem anlasilabilir diil yani kan degerlerimde etkili evet ama onemlim olan sonucta 1000kaloride sporu eklesemde 1 kilo veremiyorsam demek ki 700-800 e düşmem gerekli zatn kendi vucut metobolizmamı gőrmek icin bir hafta hergun hesap yapıp not tuttm daha az yakıyorsak daha az yiycez baska yolu yok ayrica dedigin gibi arada bir gun diyete uygun menu hazirlanamaya bilir ama tum hafta diyetle alakasi olmayan menuler cok var grupda devamlı kurabiye,pohaca gorup duruyorum hayret ettim annem de borek vardi bir dilim bile yemedim diyette hergun burda kurabiye,pohaca,borek goruyorum bunlar hedefe varmadan yenemeznhadi tatlı krizi gene bir nevi anlarm ama hamur işinin asla hiç bir bahanesi olamaz

Son düzenleme:
@Akrrep 4 takima baktim sporlari puanli izin alip puan listesini alalim. Haftanin sonundan en cok puan toplayana 1 cesit odul izni olsun yani istediyi birsey yeme. Gerci bizim takim istediyi herseyi yiyor bazen ama olmasin artik boyle kacamaklar!!! . Ne dersin. ??? Sadece fikir olarak soyluyorum .iyi olurya yada kimin boyle fikirleri varsa paylassin oturup hep beraber karar verelim biz bir takimiz. :KK36::KK36::KK36:
Bende adim sayar isdiyorum ugulamami bu telfonami yukluyorsun?

X