- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Tebrikler canım darısı banaaGecen hafta 70.1 bu hafta.
69.7
70 kere veda etmenin mutluluğu var cok kilo kaybi olmasada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım darısı banaaGecen hafta 70.1 bu hafta.
69.7
70 kere veda etmenin mutluluğu var cok kilo kaybi olmasada
Sagol canım senin menuler hep güzel neden sabit kiTebrikler canım darısı banaa
Tebrikler canım. Tam da seni sorucaktımKızlar ananemdeyin ipin ucu kaçmasn diye dua ederk kilomuda bildiriym geçen baffa 72.8 bu hafta 72.3 bu çabaya az ama insülin direnciyle sanirim bu kadar oluyor
Arada yazmadıklarımmmSagol canım senin menuler hep güzel neden sabit ki
Ay canım bu hiç iyi olmadı ama.Arada yazmadıklarımmm
Arada yazmadıklarımmm
Canmm çooooooooookkkkkkk mutlu oldum kendim vermiş gibi sevindim evt sporun farkı bu menüler lede birleşince tani 1.4 bulmuşsn süpersin
Onsallah canm ya evet ski tutunca cok.guzel gidiyor bugun bnneme kahvaltoyabgekdim.tost yaoacakti yok ben yumurta salatasisycen dedim artik yok kacamak falan insallah icagin 2. Haftasina Haftasina kadar 94 olirsam cok iyi olacak
Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.
Kizlaaaarrr ben ben dusunun ben sadece 1 borek 2 farkli kurabiye ve makarna salatasi yedm yemediklerim 2 cesit kurabiye pogaca pasta aslmda cok yedm ama kahvalti yapmamstom nasil acıktım anlatamam ondan cok yedm aksam da 1 kase ictom bir de ogluma yedrrken birkac kasik cennet hurmasi yedm saatleri blmiyrm ama. Adim sayar adimlarimi saymams yada silinmis anlamadim 40 dakika da yurudum su 2 litre cok olmadi bugun
Kızlaaarrrr bugün menüm çok kötü ama yazmak zorundaym kaçış yok yemek yemedim 2 öğünde kahvaltı oldu
Sabah (12:00) = Tulum peyniri,5zeytin,çay, 3dilim ekmek,1tatlı kaşğ tahinpekmez
Akşam (18:00) = 2haşlnmış yumurta,çay,
Peynir,3yeşil zeytin,3dilim kızarmş ekmek
Sagol canım. Beden oyle dedin kızın kac yaşında nerdeiyi ki doğdun canım, hiç canını sıkma ne güzel kızların var, büyük şans, keşke ben de kızımla olabilseydim şimdi kimsecikleri aramazdım
Sagol canım. Beden oyle dedin kızın kac yaşında nerde
Kızlar ananemdeyin ipin ucu kaçmasn diye dua ederk kilomuda bildiriym geçen baffa 72.8 bu hafta 72.3 bu çabaya az ama insülin direnciyle sanirim bu kadar oluyor
Ay sizi iş ayırıyor canım ya kıtanam. Ben ev hanımıyım hiç oyle derdim yok ama calışmayı cok isdetdin tabi cocuklar biraz buyudukden sonra.14 aylık evde bakıcı var yanında onu çok özledim, 12 saat o kadar uzun geliyor ki..
Canım ya. gelelim size. Biraz mesafe var ama neden kimse yok ?Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.