- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
tebrikler sahanegünaydın kızlar ;
hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler sahanegünaydın kızlar ;
hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..
Bu kadar kacamaga ragmen iyi vermissin tebrikler. :)Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.8
Bu hafta hem doğum günü 2 gün sonrası evlilik yıldönümüydü hemde regle idim üçünü birden atlattm çok şükür bukadar riskli haftada 72.8 e geri inerek kapattm
Aleyküm selam canım.
Evet orda gordum her halde özelden nedenini soylemişsindir diye düşündumNasıl yani. Paylaşımda mı gördün Neden çekindin canım söyleseydin
tebrikler sahane
yok canımEvet orda gordum her halde özelden nedenini soylemişsindir diye düşündum
Waow takim ortalamasina bak şahaneee*** 2. Takım 600. Etap***
Akrrep( 70,2 / 70,1 / 0,1 / 0,14%)
_happy_mom_( 57,5 / 57,5 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 79,2 / 78 / 1,2 / 1,56%)
Gizembetulyusa( 101,5 / 99,1 / 2,4 / 2,36%) Yeni üye,geliş tarihi 27 Kasım,geliş kilo 101,hedef kilo 58
Milana firuze( 72,2 / 70,1 / 2,1 / 2,91%) Yeni üye,geliş tarihi 26 Kasım,geliş kilo 72,6,hedef kilo 65
2. Takım ortalaması: % 1,394
Tamam canımyok canım
böyle durumlarda haber ver olurmu
Tebrikler canım izin alınca çoğu kişi kilo alır ama sen vermişsin bile maşallah 70lere veda edip dönmüşsün süperdarısı başımaEllssa kaptanım 2 hafta oldu izne ayrılmıştım süreyi doldurdum galiba yeniden listeye girebiliyor muyum?
En son:71.3
Bugün:69.6
Günaydın canım, hayırlı Cumalar.
Kocaman tebrikler canım, kocaman da alkış
evet cnm hamlama.agrisi kendileri biran once gecerse sevinirim
Vaaaay suoermis kuzum ins bugun debiyorum o tarifi cocuklara booool vitaminli
gordum canim harika birsey ya 1 yilda 60 kilo ne demek
tebrijler cancanim cok iyi
Sagol canım şimdiden cok sevdim.
Tebrikler bende zayıflamışım ya cok mutluyum.
70,1 gorunce ilk önce 71.1 sandim dikatşe bakdim 70.1 kesinlikle.
teşekkürnedeeim canlar bende sizi tebrik ederimTebrikler canım çok güzel
Teşekkür ederim almıştım aslında 1 kilo kadar annem sağolsun listeleri bozmamak adına çıktım çabuk toparlandım allahtan. Artık yola durmadan devam etmek istiyorum. Ara verince toparlanmak zor oluyor gerçekten. Kendimize işkence ediyoruz. Sen de çok hızlı geçersin inşallah 6 lı rakamlara. Bu hafta vermişsin bak. Artarak devam etsin inşallah eksilerTebrikler canım izin alınca çoğu kişi kilo alır ama sen vermişsin bile maşallah 70lere veda edip dönmüşsün süperdarısı başıma
inslh ca benimm çok haklısın bende artk bu sefer hiç durmadan hedefe ulaşıp kurtulmak istiyorum inslh hep beraberTeşekkür ederim almıştım aslında 1 kilo kadar annem sağolsun listeleri bozmamak adına çıktım çabuk toparlandım allahtan. Artık yola durmadan devam etmek istiyorum. Ara verince toparlanmak zor oluyor gerçekten. Kendimize işkence ediyoruz. Sen de çok hızlı geçersin inşallah 6 lı rakamlara. Bu hafta vermişsin bak. Artarak devam etsin inşallah eksiler
Süper menü buarada komposto şekerlimi şekersizmi? Birde dikkatimi çekti canm sen hergün et ağırlık mı besleniyorsun?10:30 1 çk süt kaymağı 1 dilim ekmek 1 bardak cay.
Öğlen 15:30 da 1 dabak et sovuzu yanında biraz lahana turşusu 1 ince dilim ekmek
Akşam 20:40 da 2 parca soğanlı tavuk 1 dilim elma salata 2 bardak ev yapımı konposto
Su takıp edemedim 2 litre cıvarı
Spor ev işi
Az şekerli canım bardak 100mlSüper menü buarada komposto şekerlimi şekersizmi? Birde dikkatimi çekti canm sen hergün et ağırlık mı besleniyorsun?