- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
İnşallah canım takımım diye söylemiyorum her hafta 2 veya 3 teyiz maşallah bizehoşbulduk cnm iyi gidiyorsunuz hepiniz, tebrikler, okullar basladı biz de düzenimizi aldık, artık başlayalım dedim, şuradan mezuniyetimi ölmeden görürüm inşallah
ben 75 le gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam, şimdi 72- 73 arası olmalıyım, tatilde 1 ay hiç tartılmadım, tartıya sürekli çıkınca kendimi sabote ettiğimi farkettim, kilo vermiş çıkınca sevinip demek ki verebiliyorum mantığıyla kaçamak yapıyorum, kilo almış çıkınca moralimi bozup zaten ipin ucu kaçtı bu hafta böyle geçsin haftaya başlarsın diyorum, ne güzel mantık değil miİnşallah canım takımım diye söylemiyorum her hafta 2 veya 3 teyiz maşallah bizesen nasılsın kaç kilo gittin kaçla döndün
Aaa hoşgeldin canım
Özledim tabii. Seni görünce mutlu oluyodumÖzledinmiişte geldim burdayım
Tamam canımben 75 le gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam, şimdi 72- 73 arası olmalıyım, tatilde 1 ay hiç tartılmadım, tartıya sürekli çıkınca kendimi sabote ettiğimi farkettim, kilo vermiş çıkınca sevinip demek ki verebiliyorum mantığıyla kaçamak yapıyorum, kilo almış çıkınca moralimi bozup zaten ipin ucu kaçtı bu hafta böyle geçsin haftaya başlarsın diyorum, ne güzel mantık değil mivesselam ağustosta gittiğim yerde tartı yoktu 3 kilo verip döndüm o kadar yememe rağmen, demek ki atıştırmayıp normal yemek yesem direk veriyorum. Eylülde geri döndüm tartılmaya fln başladım gram veremedim, tam kilomu cuma sabah yazayım.
hoşbulduk kaptanAaa hoşgeldin canım
Ooo süpersin tatlımmGünaydın
Cuma 74.4
Pazartesi 73.2
Daha fazla özletmedim haftasonu kaçaktımÖzledim tabii. Seni görünce mutlu oluyodum
Hoş geldin canım
hoşbulduk cnmHoş geldin canım
Oo maşallah canım. Evdemiydin bugün?bugünkü menü
sabah 07.30 kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği,yarım dilim peynir, 3 tane zeytin ,şekersiz çay
ara 10.30 yeşilçay 1 mandalina
öğlen 12.30 1 kase bulgur pilavı,beşamel soslu tavuk,ayran
ara 15.00 1 mandalina,1 yeşilçay,1 küçük armut,1 dilim mısır ekmeği
su 3 litre
spor 2 saat ev işi, 600 merdiven, 2000 ip
kitap maliyet muhasebesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?