Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşbulduk cnm iyi gidiyorsunuz hepiniz, tebrikler, okullar basladı biz de düzenimizi aldık, artık başlayalım dedim, şuradan mezuniyetimi ölmeden görürüm inşallah
İnşallah canım takımım diye söylemiyorum her hafta 2 veya 3 teyiz maşallah bize sen nasılsın kaç kilo gittin kaçla döndün

İnşallah canım takımım diye söylemiyorum her hafta 2 veya 3 teyiz maşallah bize sen nasılsın kaç kilo gittin kaçla döndün
ben 75 le gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam, şimdi 72- 73 arası olmalıyım, tatilde 1 ay hiç tartılmadım, tartıya sürekli çıkınca kendimi sabote ettiğimi farkettim, kilo vermiş çıkınca sevinip demek ki verebiliyorum mantığıyla kaçamak yapıyorum, kilo almış çıkınca moralimi bozup zaten ipin ucu kaçtı bu hafta böyle geçsin haftaya başlarsın diyorum, ne güzel mantık değil mi vesselam ağustosta gittiğim yerde tartı yoktu 3 kilo verip döndüm o kadar yememe rağmen, demek ki atıştırmayıp normal yemek yesem direk veriyorum. Eylülde geri döndüm tartılmaya fln başladım gram veremedim, tam kilomu cuma sabah yazayım.

Tamam canım

bugünkü menü

sabah 07.30 kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği,yarım dilim peynir, 3 tane zeytin ,şekersiz çay

ara 10.30 yeşilçay 1 mandalina

öğlen 12.30 1 kase bulgur pilavı,beşamel soslu tavuk,ayran

ara 15.00 1 mandalina,1 yeşilçay,1 küçük armut,1 dilim mısır ekmeği

su 3 litre
spor 2 saat ev işi, 600 merdiven, 2000 ip
kitap maliyet muhasebesi

Oo maşallah canım. Evdemiydin bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…