- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
hoşgeldin cnm ben de yeni geldim, aynı şekilde benim de bu sene okul çok yoğun elimde 5 proje var her akşam onlara bakıyorum ama baktım ki bu böyle sürüp gidecek ve sürekli her tarafa yetişmeye çalışıp kendimden taviz veriyorum, ben de karar verdim, önce bu diyet ve spor işine odaklanacağım, gel beraber verelim kilolarımızı, benim de kilom seninkine yakın.kızlar iyi akşamlar, bir göründüm bir kayboldum biliyorum, beni mazur görün bu sene okulum çok yoğun full derse giriyorum haftanın iki günü de kursa kalıyorum ki tam 12 saatim gidiyor o gun her neyse, ben kilo alıp geri döndüm aranıza bir diyetisyen maceram oldu 3 kiloya yakın yağ verdim fakat sonra eylül ayında üst üste gelen sorunlarla beraber yedim ve geçen spor salonunda ölçüm yaptırdıgımda 71,4 kilo çıktım ve % 35 yağ oranım çıktı
Yok canım işteydim spor ve kitap eve gidince yaptım yemek yememek için menüyü erken paylaştımOo maşallah canım. Evdemiydin bugün?
Hoşgeldin canım.menum
sabah: 2 dilim tb arasında peynir, çeyrek simit
ara: piko 90 kalori
öğlen: kuru fasülye 1 kepçe pilav 1 dilim ekmek (yanıma yemek almamıştım okul yemeğinden yedim)
akşam: 5:30 gibi bir karışık tost yanında patates kızartması da vardı :/
ara: yeşilçay içtim
ara: zencefil zerdeçallı light yoğurt 4 kaşık
sonra spora geçtim ve baya kardiyo yaptım ama yediklerimi anca yakmışımdır kötü bir gün oldu
Menü güzel.. Artık tempolu spor a başlasan diyorum ve kitap?sabah (08:00)
akşam (15:30)
- 2 tavada yumurta
- 10 zeytin
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber
- yeşil çay
kaçamaklar:
- taze fasulye
- çekirdek
- 18:00 1 kase sütlü nesfit
su:2 lt
spor: yoga
Tebrikler canım. Harika düşünmüşsün.hoşgeldin cnm ben de yeni geldim, aynı şekilde benim de bu sene okul çok yoğun elimde 5 proje var her akşam onlara bakıyorum ama baktım ki bu böyle sürüp gidecek ve sürekli her tarafa yetişmeye çalışıp kendimden taviz veriyorum, ben de karar verdim, önce bu diyet ve spor işine odaklanacağım, gel beraber verelim kilolarımızı, benim de kilom seninkine yakın.
Yemedin dimiYok canım işteydim spor ve kitap eve gidince yaptım yemek yememek için menüyü erken paylaştım
Hedefini yazmamışsın canım.Günaydın kızlar ♡
Dünki kilom pazartesi: 72
Cuma kilom.72.900
Fark 900 gram
Yemedim sen beni geçmişken hızla ilerlerken nasıl yiyebilirimYemedin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?