• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada nihaaal nihaaal canım kardeşinin son durumu nedir? Çok geçmiş olsun.
sağolasın hastaneden çıktı dün ön tanı ms ama umarım değildir. omurilikten alınan sıvının sonuçları haftaya çıkacak. durumu daha netleşecek. beyinde 2 omurilikte 1 lezyon görüldü. omurilikteki belirgin değil. dualarınıza ihtiyacımız var.
Spor biraz hafif kalmış diğerleri süper canım.
spora çok ağırlık vermek istemiyorum şuan için. hedefe yaklaştıkça sporu arttıracağım. sadece bazı günler yürüyorum. yağları kasa çevirmek istemiyorum. yoga ve plates tarzı sporlar yapıyorum vücudu şekle sokmak için. geçen hafta diyet yapmadım sayılır. detoksu ben de ayın 25 i gibi yapacağım. çok etkili yanlız ben bulgur yerine buğday koyup, nohut koymayacağım zira karatay nohutu yasaklıyor, bulguru da kısıtlıyor.

Canım hedef 55 , daha çok var. Bu hafta detoks çok iyi geldi bana. İki günde iki kilo gitti, yoksa çarşambaya kadar + 1 dim.haftasonu kaçıyor bende ipin ucu salidan sonra toparlamaya çalışıyorum.
Lütfen hafta sonlarına da dikkat.. Kilo azaldıkça zorlaşır çünkü. Her zaman detoksla olmaz.. Her günün aynı dikkatte olsun lütfen.

sağolasın hastaneden çıktı dün ön tanı ms ama umarım değildir. omurilikten alınan sıvının sonuçları haftaya çıkacak. durumu daha netleşecek. beyinde 2 omurilikte 1 lezyon görüldü. omurilikteki belirgin değil. dualarınıza ihtiyacımız var.

Canım çok geçmiş olsun inş korktuğunuz şeyler çıkmaz Rabbim Şafi ismiyle şifa versin

bugün

sabah (10:00)
  • 3 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • süt kaymağı
  • 10 zeytin
  • 6 7 ceviz
  • 3 dilim kaşar
  • 2 dilim çörekotlu tulum
  • domates salatalık biber
  • çekirdek

akşam (17:30)
  • patlıcan köfte