• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı günler kızlar birkaç günlük sessizlikten sonra geri geldim yok yok kaptan haşlamadı beni :anne: her neyse odaklanamıyorım bi türlü ama olucak inanıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım :)
Konsantre olabilmek çok zor canım ara verince bi başladığına inansan gerisi geliyorda ama olacak biz sana inanıyoruz Ellssa Ellssa le:KK5:

Bugünkü menü

Sabah 07.30 1 dilim ekmek 4 zeytin yarım dilim peynir

10.30 ara 1 bardak yeşilçay

Öğlen 1 tabak patates oturtma yarım lase mercimek çorbası 2 kaşık yoğurt 1 şekerpare

Ara yeşilçay 1 dilim ekmek 3 zeytin

Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş
1 saat ev işi
2000 ip
600 merdiven

Kitap maliyet muhasebesi

İyi akşamlar kızlar
Ben bu hafta hiç uyamadım diyete :kızgın:
Yatılı misafirim vardı birkaç gündür beraber ben de gevşettim işi, inşallah cumaya artı gelmem :sus:
Cumaya artı olursan gelme zaten :sopa:
Hayırdır güzelim.. Listede iken keyfine göre yiyebileceğini mi sandın:sinirli: Cuma güzel bi yüzde istiyorum senden En Büyük KK

sabah 1 bardak meyve suyu 1 dilim kepek ekmeği peynir
öğle 1 hamburger:olamaz:
akşam 1 tabak etli türlü 1 kase yoğurt
spor yok bütün gün seminer vardı çok yorgun hissettim eve gelince, evi toparlayıp bebişi yatırdım.
Zayıflamaya karar verdiğine eminmisin?
Önce o kararını kontrol et sonra da listelerini :duduk:

Kızlar bakın bu aralar fena gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. Sakının kendinizi.. Hiç tavsiye etmem..

Bu aralar bi boşlamışlık bi tükenmişlik durumları hepinizde.. Noluyosunuz hayırdır? Takımdasınız ve takım bilinci ile davranın... Arada bir katettiğiniz yola bakın.. Tüm o emeklere çabalara acımıyosanız ben size hiç acımam :sopa:

İyi akşamlar kızlar
Ben bu hafta hiç uyamadım diyete :kızgın:
Yatılı misafirim vardı birkaç gündür beraber ben de gevşettim işi, inşallah cumaya artı gelmem :sus:
Yine gördüm yine çileden çıktım..

Şu mesaj beni benden aldı çıkardı çileden sabah sabah..
Oysa ben motive olayım biraz açılayım diye gelmiştim takıma..
Biri uymadım der diğeri hamburger yer.. Diğerleri hiç yok..

Anladım benim motive olma, huzur bulma gibi bi lüksüm yok :KK12:

Dünkü menüm

Sabah 9:00
1 tabak sucuklu kuru fasulye
Çemen 1 dilim ekmek

Öğle 12:00
4 içli köfte
Salata

Akşam 16:30(dışardaydım mecbur oldu)
2 kaşık köfteli patatesli bezelye
2 kaşık bulgur pilavı
2 üzümlü kurabiye