Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi kuzum ben çalışıyorum sen napıyorsunNeler yapiyorsunuz kizlar
Konsantre olabilmek çok zor canım ara verince bi başladığına inansan gerisi geliyorda ama olacak biz sana inanıyoruz Ellssa leHayırlı günler kızlar birkaç günlük sessizlikten sonra geri geldim yok yok kaptan haşlamadı beni her neyse odaklanamıyorım bi türlü ama olucak inanıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım :)
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar. Ben takımın eski üyesiyim. Burdan ayrıldıktan sonra kilo veremediğim gibi birde üstüne aldığım fazlaca kilolarla yine burdayım beni aranıza tekrar kabul eder misiniz
Cumaya artı olursan gelme zatenİyi akşamlar kızlar
Ben bu hafta hiç uyamadım diyete
Yatılı misafirim vardı birkaç gündür beraber ben de gevşettim işi, inşallah cumaya artı gelmem
Zayıflamaya karar verdiğine eminmisin?sabah 1 bardak meyve suyu 1 dilim kepek ekmeği peynir
öğle 1 hamburger
akşam 1 tabak etli türlü 1 kase yoğurt
spor yok bütün gün seminer vardı çok yorgun hissettim eve gelince, evi toparlayıp bebişi yatırdım.
Hep mazeret, hep mazeret...Tabi bir de yaklaşan regl var, iki - üç gün kaldı.... Allahım canım çok sıkkın
Yine gördüm yine çileden çıktım..İyi akşamlar kızlar
Ben bu hafta hiç uyamadım diyete
Yatılı misafirim vardı birkaç gündür beraber ben de gevşettim işi, inşallah cumaya artı gelmem