Spor biraz hafif kalmış diğerleri süper canım.sabah (07:30)
- mantarlı 3 yumurta
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 3 4 dilim kaşar
- 1 dilim çörekotlu tulum
akşam (18:30)
- ızgara balık
- salata
- çekirdek
su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
sağolasın hastaneden çıktı dün ön tanı ms ama umarım değildir. omurilikten alınan sıvının sonuçları haftaya çıkacak. durumu daha netleşecek. beyinde 2 omurilikte 1 lezyon görüldü. omurilikteki belirgin değil. dualarınıza ihtiyacımız var.Bu aradanihaaal canım kardeşinin son durumu nedir? Çok geçmiş olsun.
spora çok ağırlık vermek istemiyorum şuan için. hedefe yaklaştıkça sporu arttıracağım. sadece bazı günler yürüyorum. yağları kasa çevirmek istemiyorum. yoga ve plates tarzı sporlar yapıyorum vücudu şekle sokmak için. geçen hafta diyet yapmadım sayılır. detoksu ben de ayın 25 i gibi yapacağım. çok etkili yanlız ben bulgur yerine buğday koyup, nohut koymayacağım zira karatay nohutu yasaklıyor, bulguru da kısıtlıyor.Spor biraz hafif kalmış diğerleri süper canım.
e vet hepinizi tebrik ederim. ben de diyetimi düzgün yapsaydım 1. bile olurduk. 1 ve 2. nin de yüzdesi yüksek değilKızlar bu arada galiba üçüncü olmuşuz yine
Lütfen hafta sonlarına da dikkat.. Kilo azaldıkça zorlaşır çünkü. Her zaman detoksla olmaz.. Her günün aynı dikkatte olsun lütfen.Canım hedef 55 , daha çok var. Bu hafta detoks çok iyi geldi bana. İki günde iki kilo gitti, yoksa çarşambaya kadar + 1 dim.haftasonu kaçıyor bende ipin ucu salidan sonra toparlamaya çalışıyorum.
Evet.. Harikayız yaa. En kötü halimizle bile 3.olduk. Hamdolsun..Kızlar bu arada galiba üçüncü olmuşuz yine
Yaa sorma. Ben de şu bağırsakları ciddiye alsaydım 1.olurmuşuz kesin.e vet hepinizi tebrik ederim. ben de diyetimi düzgün yapsaydım 1. bile olurduk. 1 ve 2. nin de yüzdesi yüksek değil
Takıma geliş tarihi ve kilosu: 3.eylül 2018 66.4
Geçen hafta kilo: (gecen hafta tatildeydim ondan önceki hafta: 66.3)
Bugünkü kilo: 65.7 fark: 600gr
Ve
Hedef kilo 59.9
sağolasın hastaneden çıktı dün ön tanı ms ama umarım değildir. omurilikten alınan sıvının sonuçları haftaya çıkacak. durumu daha netleşecek. beyinde 2 omurilikte 1 lezyon görüldü. omurilikteki belirgin değil. dualarınıza ihtiyacımız var.
592. Etap hedefleri
1Hayalllervehayatlar
2Puffer
74,5 ten 73,0 a
3nihaaal 74,4 den 73 e
4Ellssa
5Zereno 89,1 den 88eee
6Ece_ce
7tikitak
8 @Zehra2345
9Yumuyumii
10drdotty
11cimbomlukiz
İnmek istiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?