• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar şaka gibi ama 100 gr vermişim sadece.
Bu hafta bağırsaklarım beton tuttu ama umursamadım düzelir diye. Çarşamba tartıda 71,4 görünce bişiler yapayım dedim..
Ne menem bişise yeni bugün gıdım gıdım sökülmeye başladı beton..
Sinirimdem akşam da 8 gibi balık yedim çubuk yedim..
Artı çıkarım derken 70 i kıyısından da olsa gördüm:KK9:
Bu hafta böyle olmicak ama.. Anladımki bağırsakların çalışması da önemli.. Her bir çalışmayı bütün olarak yapmak lazım. Spor sağlıklı beslenme...
Yani özetle 100 gram da olsa çok mutluyummm.. Sabit gelsem de kızardım kendime :KK31::KK73:

Günaydın kızlar :KK200:
İlk kilo bildirimi benden gelsin

Geçen cuma : 75.6
Bugün: 74.5
Fark : 1.1
tebrikler canım emin adımlarla ilerliyorsun hedef kaçtı? böyle giderse yakındır mezuniyet
Geliş tarihi 29 eylül 2018 kilo 78,5

Geçen hafta kilosu 76,5
Bu günkü kilo 74,0
Hedef 72,0
çok iyi bir giriş yaptın tebrik ederim
Takıma geliş tarihi ve kilosu: 3.eylül 2018 66.4

Geçen hafta kilo: (gecen hafta tatildeydim ondan önceki hafta: 66.3)

Bugünkü kilo: 65.7 fark: 600gr
Ve
Hedef kilo 59.9 :dondurma:
tebrik ederim tatilden almadan dönmen büyük başarı

tebrikler canım emin adımlarla ilerliyorsun hedef kaçtı? böyle giderse yakındır mezuniyet

Sagol cnm biraz ac kaldik gerci baska bi ülkeye gittik ve yemek kültürü pek uygun degildi tabi bana yaradi :confused:

Canım hedef 55 , daha çok var. Bu hafta detoks çok iyi geldi bana. İki günde iki kilo gitti, yoksa çarşambaya kadar + 1 dim.haftasonu kaçıyor bende ipin ucu salidan sonra toparlamaya çalışıyorum.

Back