Aboo akşam çok olmuş kuzu.. O saatte onca şey yiyerek kilo verilmez. Yapma böyle şeylerBügünki menüm:
11:00 1 fincan kahve
13:00 1 kase taze fasulye yemegi, yarim dilim ekmek, 1kk peynir, 6zeytin
15:00 1 fincan kahve
16:30 1 Şeftali
19:30 2kepce mercimek corbasi, 1 adet sebzeli sultan kebabi, 1bardak ayran
2 lt Su
1lt yesilcay soda limon
Kitap: kötü cocuk2
400 ip atlama + 3mil leslie
teşekkür edrim kaptanımTebrikler canım
sabah zayıf akşam çok olmuş spor başarılıBügünki menüm:
11:00 1 fincan kahve
13:00 1 kase taze fasulye yemegi, yarim dilim ekmek, 1kk peynir, 6zeytin
15:00 1 fincan kahve
16:30 1 Şeftali
19:30 2kepce mercimek corbasi, 1 adet sebzeli sultan kebabi, 1bardak ayran
2 lt Su
1lt yesilcay soda limon
Kitap: kötü cocuk2
400 ip atlama + 3mil leslie
tebrik ederim gayet güzelCuma 74
Bugün 73,3
birbirimize destek oluyoruz bence grubun etkisi çok büyük. hep inişlerle devam ederiz inşallahHepimiz az çok eksiyle gelmişiz bravo bize
acıkmadım canım. sabah çok iyi yedim kaymak falan. yağ çok uzun süre tok tutuyor. yeme gereği duymadım. acıkmadığımda tek öğün yapıyorum. bir de hafta sonları geç saate kalıyor kahvaltı 12 buluyor bazen kahvaltıdan kalkmak. 8-16 saat ara ile beslenmeye dikkat ediyorum. akşam yemeği çok geç saate kalıyor. acıkmayınca da yemiyorum yaniKuzum çok az yememis misin? 10 dan sonra neredeyse hiçbir şey yememissin. Spor su gayet iyi.
acıkmadım canım. sabah çok iyi yedim kaymak falan. yağ çok uzun süre tok tutuyor. yeme gereği duymadım. acıkmadığımda tek öğün yapıyorum. bir de hafta sonları geç saate kalıyor kahvaltı 12 buluyor bazen kahvaltıdan kalkmak. 8-16 saat ara ile beslenmeye dikkat ediyorum. akşam yemeği çok geç saate kalıyor. acıkmayınca da yemiyorum yani
Ben de aynı yapıyorum canım.acıkmadım canım. sabah çok iyi yedim kaymak falan. yağ çok uzun süre tok tutuyor. yeme gereği duymadım. acıkmadığımda tek öğün yapıyorum. bir de hafta sonları geç saate kalıyor kahvaltı 12 buluyor bazen kahvaltıdan kalkmak. 8-16 saat ara ile beslenmeye dikkat ediyorum. akşam yemeği çok geç saate kalıyor. acıkmayınca da yemiyorum yani
Okulda ilk gün mü? Ay okullar ne zaman açılıyokiBugün oğlumun okulda ilk günüydü o yüzden pek düzenli bir menüm olmadı
08.30: Bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, bir parmak süzme peynir, domates, maydanoz, çay, bir dilim ekmek
14.00:küçük bir tavuk döner dürüm, ayran, çok az patates
15.00:bir top dondurma
19.00:iki kasik bulgur pilavı
Spor: yarım saat yürüyüş, yarım saat egzersiz
Su: 2 lt
Kitap: Hz Hatice
İyide kuzu biz acıkmıyoruz demiyoruzki hem de nasıl acıkıyoruz ama yemiyoruzKeşke ben de akşamları acıkmasam
Evet var canımEllssa kaptanım benim durumla alakalı bilgi alacaktın listeye girmekle ilgili , bir gelişme var mı?
Aboo akşam çok olmuş kuzu.. O saatte onca şey yiyerek kilo verilmez. Yapma böyle şeyler
sabah zayıf akşam çok olmuş spor başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?