Harikasın, ama çok yüklenme kendineMenumu aksam veriyim canimcim.Ama super spora basladim.2 mil leslie yaptim.Vucut isinmisken 250 ip atladim.Vucut daha da isinmisken yuruyus yaptim geldim.Adim sayim simdiden 12.000 olmus.Aksam esimle bi daha cikicaz yuruyuse,ustune bi 250 daha ip atlicam.
Sanırım cuma kilon bende 79.1 yazıyorSelam kızlar yeni döndüm eve sabah dokuzdan beri dışarıdayim, @Akrrep kaptanım benim de
Cuma:79.4
Bugün: 78
Ve @cimbomlukız 72.4 sende kabul ediyormusun
Canım o kilo cumartesi kilomSanırım cuma kilon bende 79.1 yazıyor
Bana uyar canım
Sadece cuma ve pazartesi bildirim yaparsan karışıklık olmaz canım. Yarışmayı kabul ediyormusunCanım o kilo cumartesi kilom
Ben yazana kadar cevap vermişsinBana uyar canım
Birde cimbomlukız varTabikii bu 3lü olarakmi yarisicaz :)
Primi? Hiç iyi olmamış, sabah naaptin , yumurtalı ekmeği normal ekmeğe dürüm mü yaptınIlk menümüde yazayim ozaman :) bugun pek iyi olmadi ama
8:30 nescafe, 2kare bitter
11:00 1 dilim yumurtali ekmek, 1 dilim ekmek, 1kk peynir, 6 zeytin, az salca, domates salatalik
15:30 cornetto dondurma
18:30 semizotu corbasi, 1 tabak tavuklu mantar yemegi, 1bardak Ayran
20:00 4 catal yas pasta
Spor 30dk yürüyüs
Su 2lt
1 fincan adacayı
Primi? Hiç iyi olmamış, sabah naaptin , yumurtalı ekmeği normal ekmeğe dürüm mü yaptın
Olsun yani bak bide yarışıyorsunuzayy sorma esim istediydi dayanamadim bitanede ben yedim ama yarin cok daha iyi olucak
ivitGeç kaldın benim başım bağlı
67,7 kilom
ivittt, kıymetlimisi virmeyiz.Vermemm, verememm o bizim kıymetlimiz. O olmazsa biz napariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?