Ben 500 zıpladıııım
Canım pirinç pilavı hariç harika
Terazi senin ?Heycanlı olcak derkenhırslımısın yoksa burcun neydi
Ben ev isini spordan saymıyorum. Ancak cam silerseniz kabul
SelamSelam 2. Takım hatunları ..
Tmm canimOlur olur daha kolay takip edersiniz birbirinizi.
Su ve sporlardada yarışıyorsunuz ona göre
Kaptanım bugünü tek öğünde toplamissinBugünkü menüm
Sabah ve öğle 13:30
3 mürdüm eriği
Siyah üzüm bi kaçtane
Balık
Bol salata
2 dilim ekmek
Süs biberi
Nane
Ara 15:00
Çay
3 kare fındıklı cezerye
Su
3 litre
Spor
200
30 dk egzersiz
@Rzgrece
Aylin42Konya
@giustizia_
@Trabzonlu3461
Yanlış rakip seçtin akrebim yandın yandın , bence açlık orucuna başla aylini yenmek için
2. Takımda fink atıyoruzBende diyom bunlar nerde
2.takimda fink atiyoruz gercekten de.Bu takimla yaris senin fikrin miydi bilmiyorum ama cok da onemli degil.Ama acayip hirs ve motivasyon oldu.Ben bu işe bayildim.2. Takımda fink atıyoruz
Şaka bi yana aylin sağlam rakip.
Akrebim yandın sen o menülerle
Fikir benimdi, tamda o sebepten bu fikir cıktı. Hem eğlenmek hem kilo vermek2.takimda fink atiyoruz gercekten de.Bu takimla yaris senin fikrin miydi bilmiyorum ama cok da onemli degil.Ama acayip hirs ve motivasyon oldu.Ben bu işe bayildim.
Ehh sayilir yarislari severim.Bir an once takim listesine girebilmek icin bireysel de 1. Olmustum soylemesi ayip.Senin icinde disli rakip diye duydum.Simdiden basarilar diliyorum.Iyi olan,cok spor yapan,calisan kazansin cnm.Heycanlı olcak derkenhırslımısın yoksa burcun neydi
Saglikli enerji verir ama bi o kadar da kaloriliCanım cezeryeyi bilmiyorum umarım sağlıklı bir şeydir
Sağlıklı ise gayet güzel
SupersinFikir benimdi, tamda o sebepten bu fikir cıktı. Hem eğlenmek hem kilo vermek
Kız hazır değil bence yarışa. Zorla şeetme benceBirbirinizin menü, su ve sporunu takip edip yorum yapabilir, birbirinizi tatlı tatlı taciz edebilirsinizAylin42Konya
Ben sayıyorum.. En sevmediğim şeydir kendileri ve fena zorlar beni. Su olurum resmen bitirene kadar.Ben ev isini spordan saymıyorum. Ancak cam silerseniz kabul
Biz hazırladık sen merak etmeKız hazır değil bence yarışa. Zorla şeetme bence
Neden kızYanlış rakip seçtin akrebim yandın yandın , bence açlık orucuna başla aylini yenmek için
Nevar kız onda? Ben esas yemek yapmayı sevmem. Bütün evi yıkar yeniden yaparım, ohh missBen sayıyorum.. En sevmediğim şeydir kendileri ve fena zorlar beni. Su olurum resmen bitirene kadar.
Selam canımSelam 2. Takım hatunları ..
SenceTerazi senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?