Kızlar bugün aşırı tatlı isteğime karşı 1 ufak kase dr.oetker vanilyalı light puding yedim.
vanilyalı light puding,100 gramda...
enerji:62 kcal
protein:4,05 gr
yağ:0,15 gram
karbonhidrat:11,00 gram
Ceydacım hazır buradayken bir şey danışayım sana..
Senin önerinden sonra genel alışkanlıklar diye ekleme yaptım ya dün mönüme.. Sence o bölümü hergün tekrarlamak gerekir mi?
Ya da normal usulde (yağlı tuzlu) pişirdiğimde yanlarına normal diye mi yazayım?
püskütcüm haklısın öğlen bi dengesizlik oldu ama yiyemedim midem almadı daha dikkat edicem
bende normal çayı şekersiz içemiyorum ne yaptıysam başaramadım bu alışkanlığımdan kahvaltıyıda çaysız yapamam ama sadece kupaya bi tane atıyorum gün içinde en fazlada 2 tüketirim sanırım sorun yok senin izleniminde öğle anladım vereliniortak
Güzel fikir.. :lepi:
Hemen dondurma ile karşılaştırmak istedim..
Sade dondurmanın 100 ml sinde
enerji : 151
protein : 4.85
yağ: 5,8
karbonhidrat : 18,7
kalsiyum : 216
Valla puding daha iyiymiş.. kaydirigubbakcemile2
O bir ufak kase dediğin acaba kaç gramdır.. Benim tahminimce 150-200 gr arasında olmalı..
Bu bildiğimiz hazır paket pudinglerden di mi?
Cevabını alayım sonra da kaçayım ben..
Tamamdır merkez :lepi:rica ederim canım,
sen önceki mesajlarında gereken bilgileri vermiştin, bana kalırsa daha önce de dediğin gibi aksi bir durum olmadıkça belirtmene gerek yok diye düşünüyorum. Örneğin bahsettiğin şekilde genelde zeytinyağı kullanıyorsun yemeklerinde. farklı bir pişirme tarzı kullanıp bunun yanı sıra yağını da farklı kullanırsan belirtebilirsin yerimseniben
Aman o kaseler 100 gr bile almaz.. Afiyet olsun.. a.s.Canım Dr. Oetker'e ait toz şekilde satılan paket pudinglerden. Kullandığım kase ise kahvaltılarda reçel servisi yapılan tek kişilik reçel kaselerinden. Umarım açıklayıcı olmuştur a.s.
Başak1:1ninca: den Başak2:1ninca: ye
Mesaj NET alındı..
:roflol: :roflol:
Alemsin Ceydacım yaaaa Şeniz
İyi oldu tam çıkarken böyle bir mesaj.. Yüzümde şebek gülümsemesi ile ayrılıyorum..
tamam püskütcüm yarın o şekilde denerim diycem ama yarın lapa günümüz cuma o şekilde deneyeceğim bakalım sonuç ne olucak çaya devam ozman zemuszemus
eğerki tatlı krizleriniz için çözümm arıyosanız bitter çikolatlı danetteyi öneririm
hele çikolaya sevenler için vazgeçilmez bi tat ben biara takmıştım buradaki arkadaşlar bilir bi küçük paketi 130 kaloriydi yankış hatırlamıyosan diye soyleyip hemen araştırma içine giriyorum
ebruş bana bu krizler için çubuk tarçınla yapılan çayı önermişti ama yine de bünye abur cubur diyor... puding diyor, çikolata diyor delikafadulden
Aynen tahmin ettiğin gibi oldu bulutcum.. Sonraki mesajlarda okuyabildim..
Sana komik bir şey söyleyeyim şimdi.. Meyveyi ve salatayı hiç sevmeden yerim ben.. Çok seçerim, yok ne bileyim tadını değiştirmeye çalışırım vs..
İstersen yanında süt / peynir ile tüketmeyi dene..
Mesala kavuna ve şaftaliye süt inanılmaz yakışıyor..
Elma, kavuni karpuza da peynir..
Ara öğünler için günde 1 paket altınbaşak alıp onu yarıya bölüp birinde peynirle birinde yoğurtla yiyebilirsin..
Şimdilik aklımdakiler bunlar..
Aha unutmuşum..
Karpuzu azaltımak işe yaradı güzel haber.. kaydirigubbakcemile2
Kızlar bugün aşırı tatlı isteğime karşı 1 ufak kase dr.oetker vanilyalı light puding yedim.
vanilyalı light puding,100 gramda...
enerji:62 kcal
protein:4,05 gr
yağ:0,15 gram
karbonhidrat:11,00 gram
ebruş bana bu krizler için çubuk tarçınla yapılan çayı önermişti ama yine de bünye abur cubur diyor... puding diyor, çikolata diyor delikafadulden
daha neler neler diyo ama susuyoruz :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?