Günaydın canım arkadaşlarııımmm a.s.
Cumaya az kaldıııı:lepi:
dün geçti bitti,kaçamaklar yapıldı
yarında lapa günü:lepi:
yarın ben de lapa diyeti yapacağım leyloşum.. bakalım nasıl geçecek ilk lapa diyetim boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım haklısın ve baget bana daha doyurucu gelir cokacimcoook
doracımı özledim ya sanırım hala yapılmadı bilgisayarı eksikliği hissediliyo valla
doracımı özledim ya sanırım hala yapılmadı bilgisayarı eksikliği hissediliyo valla
yarın ben de lapa diyeti yapacağım leyloşum.. bakalım nasıl geçecek ilk lapa diyetim boshayallersmile
:lepi::lepi::lepi: sanırım lapa yapanlar bu hafta çoğalacak
Kızlar çıkmam gerek, spor salonu beni bekliyor.. Hiç evden çıkasım yok inanın ama çıkmam lazım.
Hepinizi öpüyorum.. a.s.
Kızlar çıkmam gerek, spor salonu beni bekliyor.. Hiç evden çıkasım yok inanın ama çıkmam lazım.
Hepinizi öpüyorum.. a.s.
ebruuuuuuuuuuu leylanın resimlerine nerden baktın canımmmherese merhaba şekerler
leyloşummmmmmm sen napmışsınnnnnn harikalar yaratmışsın cok kıskandım valla tebrikler ederim canm benim süpersin
resimlerde enfesssssssssss azim örenğisin balım
ceydacım ikracım püskütüm hoşbulduk hepiniiz öpüyorum
hemen bir konuya acıklık getireyim araka bezelye canım aslında biz yanlış kuyllanıyoruz doğrusu araka taneli olunca araka deniliyor tanesiz olunca bezelye deniliyor ve onu taze fasulye gibi pişiriyosun :) ben öyle biliyorum en azından :)
işte böyle
şimdi gelelim bana
bademciklerimmmm felakettttttt bembeyaz iltihap dolu feci haldeyim
iğne yaptırıyorum kendime böylece gidiyo işte hayat
samanyolummmm canm acil şiflaar dilerim yeniden
herkesi öpüyorum gelcem yine leyloşum daha sık ugrayacagım inşlalah ta haşla toparlanma evresini atlatamadım bentam atlattım diyorum bişi çıkıyor işte boşver
(
doracımmmmmmmmmm
kızının 2 yanlışımı var oy kıyamammmmmm tebrikler ettim onu cok öpüyorum ebru teyzesinden kucak dolsuu sevgiler öpücükler ona
ebruuuuuuuuuuu leylanın resimlerine nerden baktın canımmm
profilimden
hoş geldin fıstık karabiberiiimmmm a.s.
leylacım martta değil şubatta katıldınn çünküü senle aynıı yarışmada bulundukk birazzteşekkür ederim Püsküütüma.s.
ya inan her zaman ki gibiyim...dikkat ediyorum yediklerime...diyet değil de sağlıklı beslenme...kendimi kısıtlamıyorumbilmiyorumkismileyani şok diyet yapmıyorum ki sağlıksız olsunbilmiyorumkismileama işte böyle olması ilginç,ilk defa oluyor:1ninca:tek fark sürekli zayıflıyorum dememde...sanırım martın başlarında katıldım tekrar buraya...4 aydır...yaklaşık 10 kg...normal aslında:1closedeyes:
oyyy canım geçmiş olsuuunnnn:teselli:
teşekkür ederim Ebrucuuummm,ne olur sen de devam eeett bırakmaaayerimseniben
yailki yanlış olmuş...kraliçeler gibi olacaktıyaa nasıl sıkılıyorum bu gibi durumlarda:kedi:hiiii yüzümü ateş bastı:kedi:
evet Püsküütüm bendim yerimseniben
maillerime bakmadııımmm:1ninca:hemen bakıyoruummmfisfisfis
sağoll canımm hemen baktımm satenn
bayıldımm
oğlunda çok büyümüşşş
profildede ne kadar zayıf çıkmışsınnn
ya bende koymak istiyorum amaa olmuyoo duuuuuuuuuuuuuuuuu
benn size sayfaya koyayımm eskii güzel halimii
şimdii çirkinn oldummmmmmmmmmmmmm
bundan sonra kanatda yemek yok heee:) peki ızgara tava varya hani kemiksiz pirzola o nasıl iyi mi kızlar:)