- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Ayyy sese getirsem dize de gelirim diye korkuyor ve susma hakkımı kullanıyorum hakime hanım.. eyvahedigeldismiledaha neler neler diyo ama susuyoruz :1ninca:
Hoşgeldin canım.. a.s. Birebir diyaloga devam etmediysem hatırlayamıyorum isimleri kusura bakma.. sağlıklı zayıflamalar dilerim.2007 senesinde benii bu yarışmayaa sen davet ettin püsküüt sana çok teşekkür ederimm,
zayıflayıf mezun olmuştummmm
aaaaa lapa dedinizde bende çok yapardımm hatta püskütün tarifiyle yapardıkk herhaftaa çokk güze kilolar verdim bu diyetlede
önerilerin için sağol püsküütüm. meyve için bunu deneyeceğim mutlaka. aslında ben diyete başlamadan önce yoğurdu da sevmiyordum. şimdi de pek sevdiğim söylenemez ama yiyorum işte. meyve ara öğüne girecek aklinialirimsmile bir de altınbaşak demişsin sanırım galetalarda olur buna uygun olarak. bugün hemen alıyorum. reglim yaklaştı ve yine içime kurt kaçtı. bugün burada abur cubur bulunsaydı mutlaka yemiştim bende. gerçi sabah çikolata ısmarladım kendime :kedi: canı hiç çikolata çekmeyen ben sabah sabah gittim marketten çikolata aldım kendime inanamıyorum bilmiyorumkismile
karnım şu an çok aç yine. sadece yoğurt yemek de iyice baydı midemi sempatiksalakcinni
canım bu arada menülerini okuyorum. herkesinkini okuyorum ama menülere yorum yapamıyorum. özellikle de kendi menümün daha kötü olduğu durumlarda eyvahedigeldismile
off bu puding iyi fikirmiş. reglim yaklaştı. kan şekerim düşmeye başladı sanırım. canım acayip tatlı şeyler istiyor. tarçın çayını bir deneyeyim. ama evde kalmamıştı galiba. onu da almalıyım
ahh ahh :gitme:
Tabii altınbaşak, galeta aynı şey.. Maksat kepekli, yulaflı vs. olsun.. ama miktara dikkat.. Her ara öğün için misal altınbaşaksa en fazla 1/2 paket, galetaysa (uzun boylu) en fazla 2 tane..
ay bön bön bakıp bi'şey hatırlamaya çalışıyorum..
Hah! :lepi:
Tahsildaroğluydu galiba piyasaya yeni bir ürün sürdü.. Lor peyniri.. İnanılmaz düşük kaloriliydi.. Tam diyetlik. Özellikle de kapağını açıp galetayı bulaştırıp yemek için ideal..
Paketi 1 lira diye tanıtım yapmışlardı marketlerde..
Bir de bu iler için light labne bulundurabilirsin yanında.. O da yine krakeri banıp yemek için güzel fikir..
aynıyız bulutcum.. Eğer ki irademe yenilip çikolata yersem (ki bütün kilo alışlarımın BİRİNCİ sebebi çikolatadır) bil ki ertesi gün malum döneme girdim.. :roflol: