Yarış yapcaktık.Ne yarisi kaptanim
Üst üste içme canım yeni başladıysan. Günde 1 fincan yeterli.Kızlar yeşil çayı maksimum ne kadar içmeli günde acaba? Ben iki fincan içtim üst üste biraz başım dönüyor sanırım tansiyonum oynadı
Aslında ara ara içerim ama üst üste olunca çarptı galiba.Bu arada kaptan grup fazla mı sessiz bana mı denk geldi bu sessizlikÜst üste içme canım yeni başladıysan. Günde 1 fincan yeterli.
Yarislari cok severim. Her nekadae kazanamasamdaYarış yapcaktık.gezegenfeza takımında kişilerle eşleştircekti.. Hayal oldu galiba.
Ben bizim kızlarla idare etcem artık.. Her ne kadar onlar da kilolarını yazmasalarda
cimbomlukiz
Zereno
Hafta sonu etkisi de var tabi ama takım kişisi olarak tek ben varım balım. Eski üyelerden var. Bir de yeni girecek olanlar..Aslında ara ara içerim ama üst üste olunca çarptı galiba.Bu arada kaptan grup fazla mı sessiz bana mı denk geldi bu sessizlik
E gel rakibem ol yarışalım o zamanYarislari cok severim. Her nekadae kazanamasamda
E gel rakibem ol yarışalım o zaman
Görev sayarımHafta sonu etkisi de var tabi ama takım kişisi olarak tek ben varım balım. Eski üyelerden var. Bir de yeni girecek olanlar..
Sen ben hepimiz el verip yükselticez takımı balım.
Bu arada ben de İstanbul 22 ve öğrenciyim o yüzden sordum :)Pazartesi okul başlıyor benim için bakalım nasıl olacak düzenim, böyle iyiydik
Canım buldum yeni gelmişsin zaten gruba :) hoş geldinnnn :)Bu arada ben de İstanbul 22 ve öğrenciyim o yüzden sordum :)
Hangisi olsun sen karar ver.. Hazır sporumu aşk ile yapmışkenspordami yariscaz yoksa kilo vermedemi
Ooo iddialı çıkışlarHangisi olsun sen karar ver.. Hazır sporumu aşk ile yapmışkenher ikisine de girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?