- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
TmmEvt canım dün eşimle geldik pazar gece döncem eve ama yarın düz bi zemin gördüm prda tartılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TmmEvt canım dün eşimle geldik pazar gece döncem eve ama yarın düz bi zemin gördüm prda tartılırım
Ohhh calismisiz bayaaa iyi sonuçlar bekliyoruzDünkü yediklerimi yazmadım ama yarım saat basen göbek egzersizi 100 ip yarım saat yürüyüş
Bugünde 10dan beri denizdeyim toplam 5 saat yüzmüşümdür
HarikaOyu geceler kızlar bende bu gün durum bu
Sabah 08.30
2 yumurta 2dilim light tost ekmegi ile teflonda az yağlı yumurtalı ekmek
2 parmak suzmepeynir domates
Ara 11.00
Şeftali kahve
Öğle 13.00
1 kase mercimek çorbası. 1dilim süzme peynir
Aksam
19.00
5kasik ciğerli bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
2lt su
50 ip atlama
İnşallah bakalım canım yaOhhh calismisiz bayaaa iyi sonuçlar bekliyoruz
Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız acaba?
Hoşgeldin canım2.5 yıl önce 10. Takimdaydim ama bir ay sonra hamile kalınca ayrıldım. Çok da düzenli katılım gosterememistim doğrusu simdi oğlum 22 aylık, büyük oğlum 7 yaşında. Kilom 79,4 tu bugün. Hamur işine biraz fazla düşkünüm o yüzden bir türlü irade gösterip diyet yapıyorum. Yani sizin desteğinize ihtiyacım var.
Bu arada 31 yaşındayım ve boyun 1.59.
Canım kilo bildirimleri Cuma sabahı.. Sakın unutma ve diğer Cuma listeye girmek istiyosan bildirimi sabah yapıyosun ve daha çok paylaşım yapıyosun. Hala kaynaşamadıkki biz senle.İyi geceler misafirlerim vardı ancak gittiler. Kilo bildirimi çook geç oldu ama 78.8 cuma sabahına ait. Eski kiloyu hangisini baz aldınız? 2 hafta önceki ise 78.5 di galiba
Üzerinde çalışıyorum.gezegenfeza hani yarış Noldu
Eee 3 gün sonra mı.. Ne ara yarışıcaz o zamanÜzerinde çalışıyorum.
Bu 3 gün çok yoğunum. Ilk fırsatta eşleşmeleri yapacam. Kızlardan daha aktif olmasını istiyorum
Hoşgeldin canım
Daha önce yarışmışsın genel kuralları biliyosun. Takım kuralları da ilk sayfamızda.
Birlikte vericez inşallah tümm fazlalıkları
Tamam canım..Hoş buldum o zaman
Başlangıç kilom 79.1 olsun o zaman
Hadi bismillah
Ne yarisi kaptanimEee 3 gün sonra mı.. Ne ara yarışıcaz o zaman