Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben gunde 1 litre bitiriyordum simdi 500-600ml ye indirdim yavas yavas kesicem sanirim kola cidden bagimlilik yapiyor
Yavas yavas kesilmiyor bence canim. 5-6 sene once ben o kadar cok iciyordum ki....ancak lanetli bir seymis gibi bir bakis acisina kavusursan birakirsin. Kesinlikle bagimlilik yapiyor. Cok kucuk bile olsa faydasi yok. Ic organlarina zarar veriyor. Asiri selulit yapiyor. Cok hizli kilo aldiriyor. Ve gercekten yapiminda carmen bocegi kullaniliyor... Mesela fanta ya da sade gazoz da gazli ama kola ictigim yillardaki gibi gozumun onune gelmiyorlar. Kola bagimli oldugum bir madde gibi aniden aklima dusuyordu. Tadi hemen hissediyordum ve icmeliyim deyip satin almaya gidiyordum. Bence hemen suan evdeki son kalan kolayi lavaboya dok ve bagimliliginla mucadeleye basla. Asla icmeyecegim de kendine. Unutma hicccc bir faydasi yok sana yalanci zevkten baska. O da bir kac dk... Sonra gelsin maddi manevi zararlar(pismanlik,organlara zararlar,kilo,selulit,cildi bozma)

Valla sekeri hamur isini bir haftadir agzima surmuyorum ama diyet kolayi birakamadim dedigini yapmaya calisicam canim tesekkurler hedef zayiflamak sonucta yoluma ne engel cikarsa yikmaya calisicam

165 cm boy hedefim 60 ama ulaşabilir miyim pek umudum yok :/
Oyle deme... Once sen inanmalisin. Yoksa bastan kaybedersin canim aman deyim... Ki senin motivasyonun mukemmel. "Bebegini kucagina almak" Onunla goz goze geldiginde,sicakligini kucaginda hissettiginde zayiflamak icin vazgectigin en tatli yemeklere fazlasiyla degecek bir nutluluk yasayacaksin insaallah. O yuzden inan ve harekete gec. Yasin da genc. Ben de 165 boyundayim ve hedefim 60 olmak. 2,5-3 kilom kaldi. Ki benim yas 33. 2 cocugumla daha etkin vakit gecirmek icin fit olmaya calisiyorum. Ve tabi kendimi iyi hissetmek en basta geliyor.

Yanlis kisiye mi yazmisim ben motivasyon mesajini 27 yasinda bebek sahibi olmak isteyen polikistik over dan dolayi kilo vermesi gereken arkadas kimdi acaba.
Neyse canim isine yarayan kisimlarini al sende N No_limit

Ben hastanede çalışıyorum gece gündüz karışık.. Onun için uyku düzenim yok birde çok zor kilo veriyorum çok hızlı alıyorum ramazandan önce 77 kg idim bayramdan sonra 82,5 olmuşum birde öyle aşırı yemek yememiştim

Selam kizlar yurtta kaliyordum evime geldim borekler pogacalar tatlilar havada ucusuyor irademi zorluyor ama direnicem bana destek olun
Yenik düşeceksen börek yada poğaçadan 1 tane ye. Ama tatlıya dokunma.
Vakit erken, akşama kadar spor yapıp telafi etme şansın var.
Ama bu sadece bugünlük olsun, tekrarlamasın

Canim benim... Allah yardimcin olsun. Sen yine de yilma... Bizler de destek oluruz ama is sende bitecek tabi spora basla hemen canim yapiyo musun zaten bilmiyorum da... Evde yapabilecegin az zamanda cok kalori harcatan ip atlama

Canim benim... Allah yardimcin olsun. Sen yine de yilma... Bizler de destek oluruz ama is sende bitecek tabi spora basla hemen canim yapiyo musun zaten bilmiyorum da... Evde yapabilecegin az zamanda cok kalori harcatan ip atlama
Spor yapmayı seviyorum :) pes etmek istemiyorum artık kilolarım zorluyor beni

Yenik düşeceksen börek yada poğaçadan 1 tane ye. Ama tatlıya dokunma.
Vakit erken, akşama kadar spor yapıp telafi etme şansın var.
Ama bu sadece bugünlük olsun, tekrarlamasın
Yemedim hicbirinden gucluyum basaracagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…