Üçüncü Hafta / ıkinci Gün
09:15 corn flakes
14:00 biber dolması x 3, acı biber
17:00 kiraz x 15, 3 yk yoğurt
20:30 Marul salata (peynir, 2 ceviz, 2 badem ilaveyle)
22:30 Dondurma
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (20 dk)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi ----YOK
Duvara vurma -----YOK
Merhaba arkadaşlar,hastaneden biraz önce geldim,yemeği koydum,pişiyor,birazdan oğlumu okuldan almaya gidicem,maçı var diye servisle gelmemiş...laelaelaelaelaeÇok yorgunum yine...
Babama gelince yine ateşi vardı.dr ciğerlerini tam net olarak görebilmem ve teşhisi doğru koyabilmem için zatürrenin tamamen geçmesi gerekir dedi.Ciğerinde olmaması gereken damarlar varmış....Pazartesi kan tahlilleri yeniden yapılacak,bakalım karaciğer enzimleri yine yüksek olacak mı? işte böyle beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.....:a015::çok üzgünüm:
...............ve takımımızın gururu hak ettiği başarıya ulaştı..
Leylakaptancım ETAP BİRİNCİSİ olduuunnnn :hooray: :hooray:
Tebrikler Leylacım.. a.s. a.s. a.s.
canım benim salatayı da ekleseydin öğle menüne gözün şenlenirdi hiç olmazsa...
Leylacım.. :lepi: A-aaaa okuyunca çok şaşırdım.. Demek geçen hafta hazırladığım liste sana şevk verdi.. Oley bee.. Sorma bu hafta ben de taktım kafaya.. O kafasını aşağıya indirmiş oku yerinden çıkartır sonra ters çevirir tekrar yerine mıhlarım! dedim. İşte bu kadar. buyrunnnnnnnnn Yani... möööden sütaş.. oradan candan erçetin.. oradan ben.. Klasik mantık önermesini kullanırsak
möööö : Püsküüt :roflol: :roflol:
Ben hayatımda daha hiç bireyselde dereceye giremedim Leylacım.. Hiç öyle çok kilo kaybetmedim ki.. Hep gıdım gıdım.. Sanırım başlarda kilo ile gidiyordu da sonra hep gram usulüne döndük.. :roflol:
Mönün yine güzel Leylacım.. Diyet mönüsü gibi değil de direkt sağlıklı beslenme mönüsü gibi.. Eriğin kalorisini öğrendiğimde çok şaşırmıştım.. Ondan önce koca bir eriği yerdim bi'oturuşta.. Şimdi seninki misal tane hesabı hatta mümkünse hiç yememeye çalışıyorum..
Biber dolmasını bileğimin hakkıyla kazandım valla yerim sırnaşık şey Bugün de tıpkı dün gibi beslenecem bu yüzden..sırnaşık şey Şöyle ki eşimle tavla oynadık ve kaybetti.. Dolma içini o yaptı ve biberleri de o ayıkladı.. Ben de şef edasıyla baharatlarını ekleyip dolmalaı doldurdum ve afiyetle pişirdim.. ayyy ne zevkli bir dolma yahu :roflol:
Mısır çıkmış mısıııırrrr :roflol: :lepi: :teytey:
Allahım nasıl sevindim yaa.. Diyetimin baş yiyeceği.. Bugün mönüm belli olduğu için mısırlar buzdolabında bekleyecek..
Kavuşma yarın..
Ben de bu arada eski defterlerime bakıp haftada kaç mısır yediğimi, diğer yemek akışını nasıl düzenlediğime bakıp dersimi çalışacam.. Sonra girecem sınava.. :sm_cool:
Tabe mısırın iyisi bulunamazsa bu söylediklerim bir sonraki alışveriş gününe kayacak..
Takımcım KELALAKA bir mevzuu..
Yeni bir mesaj yazıldığı için açtığım başlığa gittim.. Cam ocaktan başım çok ağrıdı.. Sonra da değiştirdim zaten.. aman diyeyim sakın bulaşmayın, çevrenizin de bulaşmasını engelleyin lütfen..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...am-seramik-firin-alip-caninizdan-olmayin.html
Leylacım teşekkürler canım benim...Ben form çayını nadiren peklik yaşadığımda kullanırım..Sadece su kaybettiriyor ve bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum,yanılabilirim..Kuşkulu olduğum için zaten tüketmiyorum da..
Benim metabolizma da başlangıçta savunmaya geçer ve 15-20 günün sonunda çorap söküğü gibi patır patır dökülür kilolar...2 haftada 600 gramın tek açıklaması bu..Leylanın şuan yaşadığı sürece az kaldı diye umuyorum...Doracım bi ara her akşam nizami ölçülerdeki bir futbol sahasını 15 kez turluyordum ve sonunda 4 kilo almıştım şaka değil..Çünkü spor yaparak harcadığım kalorinin kat be katını nasılsa spor yapıyorum havasıyla kapasite üstü yiyerek almıştım..
Cevap için teşekkürler zeynepcim.. Ben de bir an heveslendim gece süt içince bi'şeyler mi oluyor vücutta.. fabrika açılış sinyali mi alıyor diye ama değilmiş.. Neyse...:çok üzgünüm:
Mısıra gelince.. bunu bir ara araştırmıştım ve birbirinden ciddi derecede farklı kalori değerleri görünce en düşüğüne (1 mısır : 60 kcal) inanmayı tercih ettim.. :roflol:
Diyetlerimde her zaman mısır kullanırım ben.. Bir zararını görmedim bugüne kadar.. Ama asla ara öğün olarak değil..
Misal akşam yemeği: 2 mısır, 5 köfte, bol çoban salata gibi mönülere katarak.. 1 mısır 1 dilim ekmek yerine geçiyordu Müftüoğlunun listesinde eğer yanlış aklımda kalmasaydı.. Netten bakabilirsin canım..
Harikasın Doracım.. İşte bu! :lepi: dorişkom şeytanın bacağını kıracak bu hafta duyduk duymadık demeyinnnnn :teytey:
Sabah ve öğlen süper sağlıklı olmuş bravo! O kadar dilim ekmeği akşam yakar mı acaba vücut.. Onu bilemedim.
İlk koç eşleşmemiz ikraaa ve Leyla (Leyla olur dedi mi vallahi bilemedim şimdi)
İkincisi de pembecikk ve Dora
Bakalım işe yarayacak bir sistem mi? Ona göre devam edip etmeme kararını alırız arkadaşlar..
..........ve son not:
Açım.... :çok üzgünüm: Açım.... :çok üzgünüm: Açım..... :çok üzgünüm:
Üçüncü Hafta / İkinci Gün
09:15 corn flakes
14:00 biber dolması x 3, acı biber
17:00 kiraz x 15, 3 yk yoğurt
20:30 Marul salata (peynir, 2 ceviz, 2 badem ilaveyle)
22:30 Dondurma
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (20 dk)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi ----YOK
Duvara vurma -----YOK
selam kızlarrr ben geldimmm dün yediklerim sabah 2 dilim ekmek dmates salatalık peynir birde akşam üstü yedim tavuk şiş ve yanında biraz pilav yedim ekmeksiz akşamda kiraz yedim doracığımmm peki sen neler yedin bakalım motivasyon nasıl iyi gidiyr mu diyet:)
Merhaba arkadaşlar,hastaneden yeni döndüm,dünde giremedim biliyorum,hepinizden özür diliyorum ama mecburen böyle oluyor...Dün diyetim iyi sayılırdı ama bugün çok fena....Hastanede olunca ara öğünleri atlıyorum,dolayısıyla daha çok acıkıyorum....Yarın yanıma yiyecek alıcam...Zaten yarın öğlen gidicem,evde de işler birikti,temizlik yapılacak ve de ütü....Alışverişi hallettim çünkü ev tam takır olmuştu....sempatiksalakcinniÇok yoruluyorum bu ara spora da vakit kalmıyor,akşam bisiklete binicem,yarın da erkenden yürürüm diye düşünüyorum...
Koçluk konusuna gelince bana Zümrütüm düşmüş galiba.....Bu konuda ne yapmam gerek bilmiyorum ama yarın itibariyle çok dikkat ediceğimi biliyorum....
PÜSKÜÜTÜM 4, takıma bıraktığın mesaj harikaymış....:roflol:
DORACIM kızının sınavı iyi geçmiş,çok sevindim canım....İnşaallah iyi bir okula da yerleşir,bu arada resimlerine baktım,çok kilolu görmedim ben seni.....
LEYLACIm tebrik ederim.....
İşte böyle kızlar,temizliğin bir kısmını akşam yapabilirsem,yarına da kalanı yaparım....Şimdiki aklım olsa dublex evi hayatta almazdım,canım çıkıyor valla.....akannehir
Bu Harika... Leyloşum tebrikler canım :lepi: :sm_cool:
evet kızlar geldim ama kimse yok :sm_confused:
son günlerde takımda bir sessizlik hakim. gerçi dorayla püsküütü okurken çok keyiflendim ama bugün yine kimse yok. püsküütün de de dediği gibi insanın yazası gelmiyor bu durumda :1ninca: eee herkes de birbirinin coşmasını bekleyince de bu şekilde oluyor akannehir
hafta sonu diyet açısından çok kötüydü ben içinben de dora gibi bugün cezalıyım. zaten birşey yiyesim de yok. midem taş gibi sanki yeni yemişim gibi kaydirigubbakcemile
ikracığıma bu konuda çok özeniyorum. pazar falan dinlemiyor valla vereliniortak ben de hafta içi kahvaltı yapamadığım için pazar kahvaltısına çok özeniyorum. eşimin sevdiği biber kızartması (allahtan patates kalmamış evde :jeyyar: ) oğlumun sevdiği sosisler derken bir de biz doyduk deyip istedikleri yiyecekleri bitirmemeleri alsanaalsanasmile ben de çöpçü balığı misali atmaya kıyamazsam yiyorum iştelmaz: hatamı biliyorum yani bilmiyorumkismile
zümrütcüm sen de benim gibi simiti çok seviyorsun belli ki :kedi:
öğlen öğünün olmamış canım ve ara öğün olmaması kötü maalesef CADIARZU
Aman diyeyim sen sen ol kilo alma.. Kiloyu verememenin stresinden de betermiş..püsküüt kuruyemişler bana kilo yaprı alll beniii diye gelirmişim :roflol:
Bu yöntemi ben de denmiş ama tuhaf bir koku sezinlediğim için de yiyememiştim zeynepcim.. Çok sevdiğim bir yiyecek olmasına karşın yaz mevsimini beklemek zorunda kalıyorum.. Kumpirde yağ olmadıktan ve içeriği abartılı olmadıktan sonra çok da tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..Püsküütçüm ben mevsiminde bolca aldığım mısırları derin dondurucuda saklıyorum
Yine sağlıklı bir mönü.. İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kırarsın ikraaacım..yediklerimi yazayım geç yaptığımız için kahvaltıyı sabah ve akşam yemek yediik
sabah 2 dilim ekmek peynir,6 zeytin,az omlet,domates salatalık
arada bi dilim kavun bi şeftali
akşam fırınta tavuk salata ayran
gece kiraz 10 tane
Canım evet dondurma yiyeceğim için geçici bir önlem almak istedim.. Vücudumun şifresi değişmiş ,çözmeye çalışıyorum.. Önümüzdeki iki hafta boyunca düşmana karşı taktik değiştirmeye devam.. :roflol:canım menünün çok güzel ama akşamı bayağı bi hafif geçirmişsin
şimdi öğrenmek istediğim için soruyorum dondurma yemek istediğin için mi bukadar hafif geçti akşam yoksa geriye vermen gerekn 2 haftada 1,1kg olduğu için akşamları hafif geçirme kararımı aldın
bu arada mısıra bende bayıırım hata bi ara bayağı bi araştırmışrım yüksek kalorili olduğunuda okumuştum handa montide bile kan şekerini yükselten yiyeceklerin arasındadır ama sen yiyosan ve araştıdıysan dediğin gibi ana öğün olarak tüketebiliriz zaten bi tanesi beni inanılmaz doyurur
yaşasın mısır yemek ozman kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 :lepi::lepi:
Lavaş..? :bbo: Hem de akşam yemeğinde.. laelaelaelaelae Sabah simit.. akşam lavaş..Bana hem sağlıksız hem dengesiz gözüktü arkadaşım..günaydınlarrrrrrrrrrr
dünkü menümü yazıyım
09:00 1 simit petynir yeşil çay
dışarıda olduğum için ara öğün yapamadım
13:00 2 çatal yumurta 5 kiraz 5 erik
neskahve
19:00 ızgar tavuk yaptım 2 tane yedim semiz otu salatası yedim 1 tane lavaş yedim 3 tanede yeşil biber
Bunu okuduktan sonra hemen okunun yön durumuna bakmak istedim.. Ve yukarıyı gösteriyor.. Bu sana birazcıcıcıcıcık olsa şımarma hakkı veriyor olabilir.. kaydirigubbakcemile5hafta sonu diyet açısından çok kötüydü ben içinben de dora gibi bugün cezalıyım. zaten birşey yiyesim de yok. midem taş gibi sanki yeni yemişim gibi kaydirigubbakcemile
Önce o utanan yanaklardan öpeyim sonra yazayım cevabı.. Şeniz Şenizben de eriğin kalorisinin fazla olduğunu senden öğrenmiştim 2 sene önce kadar
cumartesi mönüm;
sabah:2 tatlı kurabiye,1 bardak süt..
ara:2 kayısı..
öğlen:işim yoğun olduğu için soğuk tost...2 dilim tost ekmeği,peynir ve domatesle..
ara yok..
akşam 3 yk pilav,2 yk taze fasulye,yoğurt,1 dilim ekmek...
pazar günü rahatsız olduğum için sadece meyveyle geçiştirdimkafamçokkarıştı
şimdi misafirler için acil bi hazırlık yapayım...akşama görüşürüz a.s.
teşekkür ederim canıma.s.
ben de senin gibi veremiyorduuuummm...bak birden gittiiiii:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?