zeynepciğim menün gayet güzel canım. süt ürünlerine yüklenmende hem senin için hem bebeişn sütaş anneliği için gayet iyi. ayrıca bakliyat türleride iyi süt yapar bilgineyerimsenibenBu sabah kahvaltım tümüyle meyveden ibaretti..300 ml sıvı alan bir kaseye kiraz,kayısı,şeftali,muz,elma ve karpuzu kesmeşeker büyüklüğünde doğradım.....arada 2 kuru incir,2 kuru kayısı....Öğlen,dışarda kömür ateşinde defne ve sarımsakla aromalandırılmış 1 alabalık ve salata yedim...Ara yok...Akşam için pazıyı haşlayıp yoğurtlayarak 2-3 dilim tam buğday ekmeğiyle tüketeceğim..Süt ve türevlerini özellikle akşamları bebeğim için alıyorum..
bana şöyle iyi koçluk yaparsan gelip isteyebilirsinkaydirigubbakcemile3:roflol:kızlarrr ben kimin koçuyum
Cevap için teşekkürler zeynepcim.. Ben de bir an heveslendim gece süt içince bi'şeyler mi oluyor vücutta.. fabrika açılış sinyali mi alıyor diye ama değilmiş.. Neyse...:çok üzgünüm:Emziren bir anne olduğum ve gece sık sık uyanan bir bebeğim olduğu için içiyorum gece sütünü..Haşlanmış bir koçan süt mısırın kalori değeri nedir? Ara öğün olarak değerlendirilebilir mi?
Harikasın Doracım.. İşte bu! :lepi: dorişkom şeytanın bacağını kıracak bu hafta duyduk duymadık demeyinnnnn :teytey:çok haklısın püsküütümmmmmmmmafoldumben bu hafta çok ama çok dikkatli olacağım. yarın pazar ama ben diyet yapacağım.........
beni bana getirdin aslında. pişmanımmm :kedi: hemde çokk.:kedi: ama moralimi bozmayacağım...... yarın yürüyüşümüde yarım saat daha fazla tutacağım... bu günü telafi edeceğimm:lepi:Şeniz
Sabah ve öğlen süper sağlıklı olmuş bravo! O kadar dilim ekmeği akşam yakar mı acaba vücut.. Onu bilemedim.Bu sabah kahvaltım tümüyle meyveden ibaretti..300 ml sıvı alan bir kaseye kiraz,kayısı,şeftali,muz,elma ve karpuzu kesmeşeker büyüklüğünde doğradım.....arada 2 kuru incir,2 kuru kayısı....Öğlen,dışarda kömür ateşinde defne ve sarımsakla aromalandırılmış 1 alabalık ve salata yedim...Ara yok...Akşam için pazıyı haşlayıp yoğurtlayarak 2-3 dilim tam buğday ekmeğiyle tüketeceğim..Süt ve türevlerini özellikle akşamları bebeğim için alıyorum..
İlk koç eşleşmemiz ikraaa ve Leyla (Leyla olur dedi mi vallahi bilemedim şimdi)Doracığım allahın emri peygamberin kavliyle seni istiyorum senin koçluğunu yapabilirim:):teytey:
Mısır çıkmış mısıııırrrr :roflol: :lepi: :teytey:
Allahım nasıl sevindim yaa.. Diyetimin baş yiyeceği.. Bugün mönüm belli olduğu için mısırlar buzdolabında bekleyecek..
Kavuşma yarın..
Ben de bu arada eski defterlerime bakıp haftada kaç mısır yediğimi, diğer yemek akışını nasıl düzenlediğime bakıp dersimi çalışacam.. Sonra girecem sınava.. :sm_cool:
Tabe mısırın iyisi bulunamazsa bu söylediklerim bir sonraki alışveriş gününe kayacak..
Üçüncü Hafta / Birinci Gün
10:50 Corn Flakes, süt
13:30 1 kayısı, 2 ceviz, 2 badem
16:00 3xbiber dolması, yanında acı biber
20:30 Peynirli marul salatası, 4 badem
22:30 Dondurma
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Yürüyüş (iki ayrı zamanda olmak üzere toplam 2 saat)
Kuzum şimcik bu benim kafamı karıştırdı...
Normalde yediğin kuruyemiş bu mu ve sence ben çok mu abartıyorum
Benım kı söyle: 10 fındık+8 badem+1 ceviz (gram usulünden hesapladığım zaman 180 kaloriye denk geliyor, sence abartı mı ? )[/I]
Ciğere takıldım.. Nasıl pişti? Una bulanıp kızartılmadı inşallah.. :roflol: Onun dışında güzel mönü..herkese iyi akşamlar nasılsınız 2 gündür çok fazla paylaşım yapamadım kusura bakmayın önce bu gün yediklerimi yazayım
09:00 1 yumurta 1 dilim buğ ekmek peynir domates salatalık
13:00 4 köfte 2 dilim ekmek
5 tane erik
20:00 15 tane ciğer 1 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurtlu semizotu
1 dilim karpuz
2 lt su içtim
Merhabalar...
Bendeniz aydasu efem...
İkinci takımın ilk mezunlarından...
yıl (M:Ö 569) :))
Ciğere takıldım.. Nasıl pişti? Una bulanıp kızartılmadı inşallah.. :roflol: Onun dışında güzel mönü..
Gününün güzel geçmesine sevindim..
Koçşuk yapacak bir samanyolu kaldı sanırsam.. O da ne zaman gelir fikrim yok.. yerimseniben
Aman tanrım.. Yüzlerce yıl sonra kim gelmiş.. :roflol:
Hoşgeldin aydasucum.. a.s.
Sorma ya.. Mısır merakım dillere destan oldu artık :roflol: :roflol: Rezil-i rüsvan oldum da yine vazgeçemedim şu mısırdan..
Gelelim mısırla olan diyaloguma..
Bahsi geçen mısırı bildiğin gibi haşlıyorum ve tuzlayıp lüplüyorum.. Bir de yoğurtlu mısır çorbam var.. Onun için de superfresh kullanıyorum.. Konserve olan mısırlar tatlı olduğu için çok haz etmiyorum ama nadiren de olsa salataya kattığım oluyor...
Kuruyemişe gelince seninki biraz abartılı geldi bana canım.. Ceviz, badem ve fındık.. Bunların üçü de çok kalorili.. kaloriyi bırak bir tarafa yağ oranları oldukça yüksek.. O nedenle dikkatli yemekte fayda var.. Faydaları olmasa hiç yemeyelim ama malum.. Yemek de gerekiyor bir yerde.. Özellikle de cevizi..
herkese iyi akşamlar nasılsınız 2 gündür çok fazla paylaşım yapamadım kusura bakmayın önce bu gün yediklerimi yazayım
09:00 1 yumurta 1 dilim buğ ekmek peynir domates salatalık
13:00 4 köfte 2 dilim ekmek
5 tane erik
20:00 15 tane ciğer 1 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurtlu semizotu
1 dilim karpuz
2 lt su içtim
Şeniz kendimi sana verdim gitti. eeee neler yapacağız seninle şimdibuyrunnnnnnnnnDoracığım allahın emri peygamberin kavliyle seni istiyorum senin koçluğunu yapabilirim:):teytey:
Cevap için teşekkürler zeynepcim.. Ben de bir an heveslendim gece süt içince bi'şeyler mi oluyor vücutta.. fabrika açılış sinyali mi alıyor diye ama değilmiş.. Neyse...:çok üzgünüm:
Mısıra gelince.. bunu bir ara araştırmıştım ve birbirinden ciddi derecede farklı kalori değerleri görünce en düşüğüne (1 mısır : 60 kcal) inanmayı tercih ettim.. :roflol:
Diyetlerimde her zaman mısır kullanırım ben.. Bir zararını görmedim bugüne kadar.. Ama asla ara öğün olarak değil..
Misal akşam yemeği: 2 mısır, 5 köfte, bol çoban salata gibi mönülere katarak.. 1 mısır 1 dilim ekmek yerine geçiyordu Müftüoğlunun listesinde eğer yanlış aklımda kalmasaydı.. Netten bakabilirsin canım..
Harikasın Doracım.. İşte bu! :lepi: dorişkom şeytanın bacağını kıracak bu hafta duyduk duymadık demeyinnnnn :teytey:
Sabah ve öğlen süper sağlıklı olmuş bravo! O kadar dilim ekmeği akşam yakar mı acaba vücut.. Onu bilemedim.
İlk koç eşleşmemiz ikraaa ve Leyla (Leyla olur dedi mi vallahi bilemedim şimdi)
İkincisi de pembecikk ve Dora
Bakalım işe yarayacak bir sistem mi? Ona göre devam edip etmeme kararını alırız arkadaşlar..
..........ve son not:
Açım.... :çok üzgünüm: Açım.... :çok üzgünüm: Açım..... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?