Kızlar haftasonu kk'ya giremediğim için cumartesi ve pazar günkü menülerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.
Normalde hatırlamam mümkün deildi ama püsküütcüğümün önerisi üzerine benim diyetim de artık kayıt altında
CUMARTESı
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 küp beyaz peynir ( eşim yağlı peyniri çok sever bu kez ondan yedim benim peynirim bitmişti)
yarım domates
1 salatalık
2 dilim sucuk
ekmeklerden 1 tanesini vişne reçeli ile yedim
ara öğün
1 adet yeşil elma
öğlen
1 adet haşlanmış mısır (ben de mısır sezonunu açtım)
akşam
eşim 2 görümcem ve beni dışarıya çıkardı... zeynep beyzacım gibi ben de kumpir yedim :1ninca: tabii kumpiri hazırlayan arkadaş benim direktiflerim karşısında deliye döndü kafamçokkarıştı kısacası kumpiri tereyağsız ve 3 malzemeli hazırlattım (bezelye - mısır - turşu) yanında 1 ufak kutu ayran.
PAZAR
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
3 adet siyah zeytin
ve yine 1 dilimi vişne reçeli ile yedim
ara öğün yok çünkü kahvaltı geç saatte yapıldı
saat 16.30 'da 2 adet ufak şeftali
akşam kayınvalidemin terasında mangal yapıldı ben yalnızca tavuk tercih ettim. Yanında salata ve 1 adet yeşil 1 adet kırmızı mangalda közlenmiş biber.
Normalde hatırlamam mümkün deildi ama püsküütcüğümün önerisi üzerine benim diyetim de artık kayıt altında
CUMARTESı
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 küp beyaz peynir ( eşim yağlı peyniri çok sever bu kez ondan yedim benim peynirim bitmişti)
yarım domates
1 salatalık
2 dilim sucuk
ekmeklerden 1 tanesini vişne reçeli ile yedim
ara öğün
1 adet yeşil elma
öğlen
1 adet haşlanmış mısır (ben de mısır sezonunu açtım)
akşam
eşim 2 görümcem ve beni dışarıya çıkardı... zeynep beyzacım gibi ben de kumpir yedim :1ninca: tabii kumpiri hazırlayan arkadaş benim direktiflerim karşısında deliye döndü kafamçokkarıştı kısacası kumpiri tereyağsız ve 3 malzemeli hazırlattım (bezelye - mısır - turşu) yanında 1 ufak kutu ayran.
PAZAR
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
3 adet siyah zeytin
ve yine 1 dilimi vişne reçeli ile yedim
ara öğün yok çünkü kahvaltı geç saatte yapıldı
saat 16.30 'da 2 adet ufak şeftali
akşam kayınvalidemin terasında mangal yapıldı ben yalnızca tavuk tercih ettim. Yanında salata ve 1 adet yeşil 1 adet kırmızı mangalda közlenmiş biber.