- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
dorişkom baktım profiline göremedim foto falan.. Albüm yok.. Sazan mıyım neyim? :roflol:kızlar az önce profilime resim yükledim.. daha doğrusu yüklettim:kedi:a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dorişkom baktım profiline göremedim foto falan.. Albüm yok.. Sazan mıyım neyim? :roflol:kızlar az önce profilime resim yükledim.. daha doğrusu yüklettim:kedi:a.s
hımm çok haklısın püsküütüm. ne yapayım ceza olarak ataytımmı kendimi balkondan çabuk söle atacam bak:roflol:
ben şimdi kendime ceza ne vereyim. değişik fikri olan varsa sölesin.
şu mideyle akşama meyvede yemem.
akşamki düğünde çokça göbekmi atsam kikaydirigubbakcemile2
ama ben oynamayı bilmemkiiiiyerimseniben
yada kalkıp 300 mekikmi çeksemmm bak bunu yapabilirim...
hadi yanındada 100 sanal ip atlama yapayım. 10 dakikada step yapayım sizce uygunmudurrrCADIARZU
dorişkom baktım profiline göremedim foto falan.. Albüm yok.. Sazan mıyım neyim? :roflol:
ben şimdi kendime ceza ne vereyim. değişik fikri olan varsa sölesin.
Dorişkom bence...
Hareketi arttırman zatan Allahın emri.. :roflol:
İlave olarak yarın bütün karbonhidratlardan uzak kalmalı ve sadece sebze_meyve_protein ile beslenmelisin.. Belki fazlalığı atar bünye bilemiyorum artık.. eyvahedigeldismile
Mısır çıkmış mısıııırrrr :roflol: :lepi: :teytey:
Allahım nasıl sevindim yaa.. Diyetimin baş yiyeceği.. Bugün mönüm belli olduğu için mısırlar buzdolabında bekleyecek..
Kavuşma yarın..
Ben de bu arada eski defterlerime bakıp haftada kaç mısır yediğimi, diğer yemek akışını nasıl düzenlediğime bakıp dersimi çalışacam.. Sonra girecem sınava.. :sm_cool:
Tabe mısırın iyisi bulunamazsa bu söylediklerim bir sonraki alışveriş gününe kayacak..
bende yiyebilirmiyim yarın....delikafadulden şimdi sana yok sen sınıfta kaldın diyecen demiiiialsanaalsanasmile tamam sen ye ben sana uzaktan bakarımboshayallersmile haftayada ben yerim artık:çok üzgünüm:
tamam o ceza boynumun borcu kızma yaaaeyvahedigeldismile hatta şimdi kalkıp başlıyorum bile.....dorişkom... baktım fotolara.. gayet iyi göründün gözüme..
hee şımarma hemen.. cezan geçerli.. fotoyu gösterdin diye torpil geçeceğimi sanma.. :roflol:
Ya ben bu çıkma tekliflerini hiç anlamıyodum.. Demek ki bi'sebep buymuş.. Albümün görünme olayıymış.. Yahu hiç haberim yok.. :roflol:
Bakıyorum mel mel.. Dora nerede acaba diye iyi mi?
Cigaram bitince kaçıyorum arkadaşlarım.. Sporumu halledeyim akşam olmadan..
E mümkünse yeme dorişkom..
Hazırladığım çizelgeyi kaydet pc ne..
Son bir ayı 1 kilo alarak geçirmişsin dorişkom.. Toparlanma zamanı geldi de geçiyor bile..kaydirigubbakcemile
Ben koçluk yapmıyorum anacım, kilo verdiğim için tatildeyim.. :roflol:bakk bir resim yükledim koçum olarak seni seçtim:roflol::roflol:
gelecek aydaki listede bende en başta olmazsam neyimmmmdelikafaduldendelikafadulden
E mümkünse yeme dorişkom..
Hazırladığım çizelgeyi kaydet pc ne..
Son bir ayı 1 kilo alarak geçirmişsin dorişkom.. Toparlanma zamanı geldi de geçiyor bile..kaydirigubbakcemile