- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Senin rekor ne canımHelal olsun , bende ne kadar yürürse yürüsün benim rekoru geçemez diyordum![]()
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin rekor ne canımHelal olsun , bende ne kadar yürürse yürüsün benim rekoru geçemez diyordum![]()
Adım melek.37 yasindayim.boyum 160 kilom90.daha önce 9.takimdaydim 420. Etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrilmak istedim ve uzun bir muddet giremedim.ama takim dagilmis ve benim iznim yazilmamis.yazismalarimiz duruyor atabilirim.askrhpozitif kaptandı.Kendini tanıtırmısın peki.
Tamam tatlım hoşgeldin tekrardan.Adım melek.37 yasindayim.boyum 160 kilom90.daha önce 9.takimdaydim 420. Etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrilmak istedim ve uzun bir muddet giremedim.ama takim dagilmis ve benim iznim yazilmamis.yazismalarimiz duruyor atabilirim.askrhpozitif kaptandı.
Enemmmm kim gelmişş hoşgelmişşbugün bütün gün koşturdum, tahlil yaptırdım şekerim üst sınıra yakın çıktı kolestrol yüksek insülin direnci çıkmadı ama kuvvetle muhtemel, doktor diyet ve yürüyüş dedi tabiki.
bugün sabahtan öğlene kadar hastanedeydim ve açtım. öğlen kahvaltı ettim 1 simit domates peynirle, akşama doğru bir küçük hamburger yedim yeğenlerimle otururken burger king de, tahlilleri önüme cıkardım düşündüm düşündüm eve geldim bir kahve içtim çıktım 2 spor t shirt ü ve bir eşofman aldım, artık başlıyorsun yumaknuro dedim, elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam grupta herkese iyi akaşamlar.
bu arada bu sabah 77.7 geldim, boy 161
ben 22.000 hatirliyorumSenin rekor ne canım![]()
allah sifa versin canimbugün bütün gün koşturdum, tahlil yaptırdım şekerim üst sınıra yakın çıktı kolestrol yüksek insülin direnci çıkmadı ama kuvvetle muhtemel, doktor diyet ve yürüyüş dedi tabiki.
bugün sabahtan öğlene kadar hastanedeydim ve açtım. öğlen kahvaltı ettim 1 simit domates peynirle, akşama doğru bir küçük hamburger yedim yeğenlerimle otururken burger king de, tahlilleri önüme cıkardım düşündüm düşündüm eve geldim bir kahve içtim çıktım 2 spor t shirt ü ve bir eşofman aldım, artık başlıyorsun yumaknuro dedim, elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam grupta herkese iyi akaşamlar.
bu arada bu sabah 77.7 geldim, boy 161
kahvalti yok -2Eveeett gelelim menümee
Sabah 8:00
2 litre bişiler eklenmiş su.
Başka bişi yiyemedim zamanım yoktu çıktım hemen.
Öğle 15:00
Tavuk tantuni(ev yapımı)
2 dilim cevizli kadayıf(ev yapımı)
Bi kaç tane kaşık cips yoğurtla
2 parça karpuz
Akşam 19:30
400 ml shake
Gece 22:30
1 kase yoğurt (ev yoğurdu)
Su
Toplam 3 litreyi geçmiştir
Spor
40 dk yürüyüş
Buzdolabını komple indir yıka parlat yerleştir.
Ve ve veee 500
Kitap
Çok güzel bi kitabı bitirdim ve yeni kitaplar aldım kütüphaneden.
kahvalti yok -2
2 dilim tatli -2
cips -1
üzgünüm kaptanim puanin 5
Feza abla hakli bence kaptan kopmussun kadayif falanbu ne kız ne puanı o
![]()
HmmMenüm
Sabah
10 kiraz
Kahvaltı
1 dilim siyah ekmek(bitiremedim)
1 tatlı kaşığı avokado sos
1 top peynir
Yarım dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta sarısı
2 balık (galeta ununa bulanmış, fırında)
Ara
10 fındık
Öğle
10 kiraz
Akşam
15 kiraz
1 dilim ananas
Su
2 lt
Yarım lt yeşil çay
3 kupa kahve
3 kupa siyah çay
1 fincan türk kahvesi
Spor
1.000 ip atlama
O son kek olmasındı o menüyü batırmasındııEvet bi ben kalmisim sarjim cok az hemen yazayim kaçayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
Bol peynir domates salatalik
3 zeytin
1 kupa yesilcay
1 dilim tam bugday ekmek
Ara--
Oglen
Ev yapimi bardak.misir 1 cay fincani
Dibek kahve
Aksam
Yarim tabak zeytinyagli taze fasulye
1 tabak yogurtlu semizotu salatasi
Ara
1 kupa tilya kuru
Bir tane kakaolu top kek
Kitap: pinhan
11.000 adim
Topkek olmayaymış 10 olacakmışEvet bi ben kalmisim sarjim cok az hemen yazayim kaçayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
Bol peynir domates salatalik
3 zeytin
1 kupa yesilcay
1 dilim tam bugday ekmek
Ara--
Oglen
Ev yapimi bardak.misir 1 cay fincani
Dibek kahve
Aksam
Yarim tabak zeytinyagli taze fasulye
1 tabak yogurtlu semizotu salatasi
Ara
1 kupa tilya kuru
Bir tane kakaolu top kek
Kitap: pinhan
11.000 adim
Bence de cok haklısındıHmm
Menü güzelmiş canım.
O son kek olmasındı o menüyü batırmasındıı![]()
Hee önceki menülerimi görseniz dudağınız uçuklardı..Feza abla hakli bence kaptan kopmussun kadayif falan![]()
Yine haklisin feza ablacimTopkek olmayaymış 10 olacakmış
Şimdi kek icin -2
Akşam olduğu için -1
Puanın 7
Kaptanım napiyim, bizim takımda bir arkadaş önerdi, bizde yapalım dedik.bu ne kız ne puanı o
![]()