Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn

Umarım herkes bol bol eksi görür tartıda ;)

Benim annemin de cocuklugu heilderberg de gecmis. Evlendikten sonra gitmemis

Anammmmm Heidelberg'i görünce bir sırıtmaya başladım ki sorma :D Ben Almanyada yaşarken Heidelberg'e çok yakındık hatta 3 sene Heidelbergte okudum ;) Alışverişe ve gezmeye genelde oraya giderdik hep :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Ben evldenikten sonra ne zaman Almanya ya gitsem kesinlikle en az 1 kere oraya da gidiyorum :21: ama 3 seneden fazla oldu gitmeyeli :( valla özledim bak şimdi :KK61: ama Annemler emekli olupta İstanbula yerleşince ( onlarda senede 1 gidiyorlar ancak oda bir kaç haftalığına ) bizde gitmez olduk birde açıkçası bilet parasını Anamlar karşılıyordu :D şimdi 4 kişi gitmek baya masraflı olur sonuçta hem uçak hemde yanımıza harçlık derken aşar bizi şu ara :D

Afiyet olsun canım.sadece yaprak galeta hastalığına tutulma derim.çünkü çok lezzetliler ve bırakması çok zor.ben almıyorum eve.aldığım zaman bitirene kadar aklım onda kalıyor.ayrıca direk ekmek yerine geçiyor.bu arada menüme akşam üzüm,karpuz,kavun ve oğlumun keçiboynuzlu tam buğdaylı sağlıklı bebe bisküvileri de eklendi malesef :eek:
ayy gerçekten çok lezzetli. Kıtır kıtır bide... Tam bana hitap ediyor.ekmek yerine geçiyor evet canım 2 tanesi 1 dilim ekmek. Baş ağrın için geçmiş olsun. En gıcık olduğum şey benim içinde

***2. Takım 573. Etap***

merrr (73,5//% )Kilo bildiriminde bulunmadı.
Sade01 (63, 1/62,8/0,3/%0,48)

2.Takım ortalaması : %0,24

listeniz şimdilik bu şekilde, merr kilo bildirirse ekler düzeltiriz.

Kızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
tamam canım çözdüm baksana geç bildirmişim. Kızımın 1 yaş doğum günüydü o gün.

Canım olan olmuş herhalde olmazsa bu haftaya ekleriz kilonu bende anlamadım ama @akrep33 kaptanım bi baksın
Kızlar bu arada ben 2,2 vermişim :KK70: şaka gibi :KK70: aslında Bayram’dan çıktığımız için ödem vardı bide ben çok yedim Bayram’da biraz bile dikkat etsen vücut diyet gibi algılıyor :KK70: inş bu beni gaza getirir listeye girme kiloma çabucak inerim :)
Ayyyy süper çok sevindim senin için
Canım sen bugünkü kilonu ekle ve 3 e böl öyle yapalım pek değişen bişey olmayacak nasıl olsa
tamam canım öyle yapalım

Back