Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annemin de cocuklugu heilderberg de gecmis. Evlendikten sonra gitmemis
CANIM ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN TEBRİK EDERİMGunaydin kizlarr, pazartesi 65,5 ile basladim. Bu sabah tartida 62,2 ciktim.
Hepinize tartida bol eksili gunler olsun insallah :) :)
Tebrikler , harikaGunaydin kizlarr, pazartesi 65,5 ile basladim. Bu sabah tartida 62,2 ciktim.
Hepinize tartida bol eksili gunler olsun insallah :) :)
Tebrikler canımGÜNAYDIN BACILAR
76 Kilo idim sabah itibariyle 75,100
ayy gerçekten çok lezzetli. Kıtır kıtır bide... Tam bana hitap ediyor.ekmek yerine geçiyor evet canım 2 tanesi 1 dilim ekmek. Baş ağrın için geçmiş olsun. En gıcık olduğum şey benim içindeAfiyet olsun canım.sadece yaprak galeta hastalığına tutulma derim.çünkü çok lezzetliler ve bırakması çok zor.ben almıyorum eve.aldığım zaman bitirene kadar aklım onda kalıyor.ayrıca direk ekmek yerine geçiyor.bu arada menüme akşam üzüm,karpuz,kavun ve oğlumun keçiboynuzlu tam buğdaylı sağlıklı bebe bisküvileri de eklendi malesef![]()
Selamlar kızlar
Bugün ki kilom 72,7
Geçen cuma 72,8
Fark 0,1
%0,14
Zerenocum ben kilo bildiriminde bulunmuştum. Bu bilgi yanlış Kabul etmiyorum***2. Takım 573. Etap***SONUNCU
merrr (73,5//% )Kilo bildiriminde bulunmadı.
Sade01 (63, 1/62,8/0,3/%0,48)
2.Takım ortalaması : %0,24
Ya öyle mi canım sonuç listelerinde öyle yazıyor amaZerenocum ben kilo bildiriminde bulunmuştum. Bu bilgi yanlış Kabul etmiyorum
11593. Sayfada var hatta. Allah allah...Ya öyle mi canım sonuç listelerinde öyle yazıyor ama![]()
Canım olan olmuş herhalde olmazsa bu haftaya ekleriz kilonu bende anlamadım ama @akrep33 kaptanım bi baksın11593. Sayfada var hatta. Allah allah...
Canım sen bugünkü kilonu ekle ve 3 e böl öyle yapalım pek değişen bişey olmayacak nasıl olsa11593. Sayfada var hatta. Allah allah...
***2. Takım 573. Etap***
merrr (73,5//% )Kilo bildiriminde bulunmadı.
Sade01 (63, 1/62,8/0,3/%0,48)
2.Takım ortalaması : %0,24
listeniz şimdilik bu şekilde, merr kilo bildirirse ekler düzeltiriz.
tamam canım çözdüm baksana geç bildirmişim. Kızımın 1 yaş doğum günüydü o gün.Kızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
Canım olan olmuş herhalde olmazsa bu haftaya ekleriz kilonu bende anlamadım ama @akrep33 kaptanım bi baksın
Ayyyy süper çok sevindim senin içinKızlar bu arada ben 2,2 vermişimşaka gibi
aslında Bayram’dan çıktığımız için ödem vardı bide ben çok yedim Bayram’da biraz bile dikkat etsen vücut diyet gibi algılıyor
inş bu beni gaza getirir listeye girme kiloma çabucak inerim :)
tamam canım öyle yapalımCanım sen bugünkü kilonu ekle ve 3 e böl öyle yapalım pek değişen bişey olmayacak nasıl olsa