Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba öncelikle yavrunuzu ALLAH bağışlasın RABB'im yavrunza hayırlı uzun ömürler nasip etsin sizi de kilo konusunda tebrikederim RABV'im başarınızı daim kılsın
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum merhaba :)
Herkes kendini tanıtarak başlayabilir
Menüleri de yazın, birbirinize yorum yapın
Ben kendini bildi bileli birazcık kilo versen iyi olur denenlerdenim ve aksi gibi daha çok kilo aldım ben kilolu da mutlu olurum sanısıyla ama malessf mutlu değilim toplumun kilolulara bakış açısı canımı sıkıyor

Doğru yerdesin tatlım, inş yakın sürede hedefine ulaşırsın

Ben de ilk menümü yazayım benimle ilgili merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplarım

Menü:
Açıkçası neyi ne Kadar yedigime hiç dikkat etmedim dikkat etmekten de hoşlanmıyorum ama mecburen aklımda kaldığı kadarıyla yazacağım çünkü bu yöntem daha bilinçli beslenmemizin anahtarı

sahur:
Kaynamış et 1 köfte byklğnde
1 kçk kase yoğurt
Açık şekersiz çay
Yaklaşık 3 dilim byz ekmek
2 kaşık gelir sucuklu ymrta
Yaklaşık 4 bardak su

Tabi hayal meyal hatırladıklarım bunlar

Bu takimin en guzel yani neyi ne kadar yediginin farkina varmaya basliyorsun canim. Aksama menu bildirimi yapicam diye. Ben ramazandan once bir yere not aliyordum ve yatmadan once tum ogunleri yaziyordum.

Rabbim yavruna saglikli mutlu hayirli uzuuuuuunnn omurler versin canim

Sahurda et ve yoğurt tüketmen çok doğru olmuş, protein tok tutar aynı zamanda
Yumurta da doğru tercih ama sucuk olmamalıydı hele 3 dilim ekmek hiç olmamış kuzumumatım tercihin beyaz ekmek olmamıştır. Su miktarını iftar ve sahura kadar ara larda da içerek 2 ltreye ulaşırsan gün içinde bedenin de rahat eder.

keşke nezaketen de olsa bana cevap yazsaydınız. elieli2 mi diyeyim ? elieli mi ?

İyi akşamlar kızlar ve diğer takımlardan destek olan arkadaşlar.bugün oğlumun arkadaşının Doğumgünü partisindeydik iftar derken anca bakabildim buraya.açıkçası önümde su ve soğuk içecekleri görünce dilim damağıma yapıştı çok zor geçti bugün.pastayı da paket yaptılar iftarda yiyelim diye.ben de ekmek yoksa pasta yesinler misali ekmek yerine 3-4 çatal kadar pasta yedim
Sahur:2 haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fğmeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,3-4 ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:ızgara tavuk şiş,salata,zero(partide canım çekmişti)
Ara:3-4 çatal pasta,karpuz,kiraz
45dk pilates,2lt su

Merhaba az kişiymişsiniz kaptanınızın da işleri varmış destek için gelelim dedik :)
Sporun çok güzel
Peynir tercihin her zaman değilse sıkıntı yok tamam ama ben zero ya da güvenmiyorum

Su dogum gunu partileri yokmu zaten, buyuk sinav vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…