- Emoji Skoru
- 1.177
- Puanlar
- 113
Merhaba öncelikle yavrunuzu ALLAH bağışlasın RABB'im yavrunza hayırlı uzun ömürler nasip etsin sizi de kilo konusunda tebrikederim RABV'im başarınızı daim kılsınKızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
Hoşbuldum merhaba :)Hoşgeldin canım
Ben kendini bildi bileli birazcık kilo versen iyi olur denenlerdenim ve aksi gibi daha çok kilo aldım ben kilolu da mutlu olurum sanısıyla ama malessf mutlu değilim toplumun kilolulara bakış açısı canımı sıkıyorHerkes kendini tanıtarak başlayabilir
Menüleri de yazın, birbirinize yorum yapın
Doğru yerdesin tatlım, inş yakın sürede hedefine ulaşırsınMerhaba öncelikle yavrunuzu ALLAH bağışlasın RABB'im yavrunza hayırlı uzun ömürler nasip etsin sizi de kilo konusunda tebrikederim RABV'im başarınızı daim kılsın
Hoşbuldum merhaba :)
Ben kendini bildi bileli birazcık kilo versen iyi olur denenlerdenim ve aksi gibi daha çok kilo aldım ben kilolu da mutlu olurum sanısıyla ama malessf mutlu değilim toplumun kilolulara bakış açısı canımı sıkıyor
Evet canim tatli isi fazla oldu. Dondurma isi surpriz oldu. Tatliyi da yemis bulunmustumAfiyet olsun canım.sadece dondurma ve 1top tatlı olsa daha iyi olurdu
Hosgeldin canim. Bol motivasyonlu ve eksili gunler dilerimMerhaba ben de takımınıza katılmak istiyorum şu anda 83 küsür kiloyum hedefim 50 kg olabilmek ALLAH'ın izni ile
Bu takimin en guzel yani neyi ne kadar yediginin farkina varmaya basliyorsun canim. Aksama menu bildirimi yapicam diye. Ben ramazandan once bir yere not aliyordum ve yatmadan once tum ogunleri yaziyordum.Ben de ilk menümü yazayım benimle ilgili merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplarım
Menü:
Açıkçası neyi ne Kadar yedigime hiç dikkat etmedim dikkat etmekten de hoşlanmıyorum ama mecburen aklımda kaldığı kadarıyla yazacağım çünkü bu yöntem daha bilinçli beslenmemizin anahtarı
sahur:
Kaynamış et 1 köfte byklğnde
1 kçk kase yoğurt
Açık şekersiz çay
Yaklaşık 3 dilim byz ekmek
2 kaşık gelir sucuklu ymrta
Yaklaşık 4 bardak su
Tabi hayal meyal hatırladıklarım bunlar
Rabbim yavruna saglikli mutlu hayirli uzuuuuuunnn omurler versin canimKızlar selamlarrr
Çok çok özür dilerim paylaşımda bulınamadım. Kızımın 1. Yaş günü kutlamasını yaptık. Dış çekim falan yaptırdım. Ablamın 2,5 yaşındaki oğlu da bizdeydi yatılı olarak. Hatırlarsınız eşim zaten yurtdışında. Her şeyle ben ilgilendim. Neyse ... Yoğunluk ve yorgunluk oldu.
Geçen cuma 73,5
Dün 72,8
Fark 700 gr dı.
Sahurda et ve yoğurt tüketmen çok doğru olmuş, protein tok tutar aynı zamandaBen de ilk menümü yazayım benimle ilgili merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplarım
Menü:
Açıkçası neyi ne Kadar yedigime hiç dikkat etmedim dikkat etmekten de hoşlanmıyorum ama mecburen aklımda kaldığı kadarıyla yazacağım çünkü bu yöntem daha bilinçli beslenmemizin anahtarı
sahur:
Kaynamış et 1 köfte byklğnde
1 kçk kase yoğurt
Açık şekersiz çay
Yaklaşık 3 dilim byz ekmek
2 kaşık gelir sucuklu ymrta
Yaklaşık 4 bardak su
Tabi hayal meyal hatırladıklarım bunlar
Ben de geldim :)@Sekerportakalimm su bakan yardimcim gel takim2ye yoklama yapiyoz
Ben de geldim :)
Bende 10. Takımdan vampir nasılsınız kızlar nasıl gidiyor:)
merhaba zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum paylaşım alanında uyeye ihtiyaç duyduğunuz yazıyordu bende buraya geldim. İsmim elif 23 yaşındayım ve öğretmenim. Kilo alma sürecimi anlatacak olursam, üniveristeye başlamadan önce 50-55 kiloları arasındaydım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım(yurtta kalma aileden uzak olma sebebiyle)şimdi mezun oldum ve kilo vermek istiyorum geçen hafta tartıldığımda 79 kiloydum. Umarım takıma alınırım cevabınızı bekliyorum.
Ben olayı anlamadım4. takım madalyanız geri alınmıştır.
Sanırım snowflake16 isimli üyenin bu 3. hesabı yasak olduğu için Kazen müdehale etmiş...Ben olayı anlamadım
İyi akşamlar kızlar ve diğer takımlardan destek olan arkadaşlar.bugün oğlumun arkadaşının Doğumgünü partisindeydik iftar derken anca bakabildim buraya.açıkçası önümde su ve soğuk içecekleri görünce dilim damağıma yapıştı çok zor geçti bugün.pastayı da paket yaptılar iftarda yiyelim diye.ben de ekmek yoksa pasta yesinler misali ekmek yerine 3-4 çatal kadar pasta yedim
Sahur:2 haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fğmeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,3-4 ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:ızgara tavuk şiş,salata,zero(partide canım çekmişti)
Ara:3-4 çatal pasta,karpuz,kiraz
45dk pilates,2lt su
Su dogum gunu partileri yokmu zaten, buyuk sinav vallahi.İyi akşamlar kızlar ve diğer takımlardan destek olan arkadaşlar.bugün oğlumun arkadaşının Doğumgünü partisindeydik iftar derken anca bakabildim buraya.açıkçası önümde su ve soğuk içecekleri görünce dilim damağıma yapıştı çok zor geçti bugün.pastayı da paket yaptılar iftarda yiyelim diye.ben de ekmek yoksa pasta yesinler misali ekmek yerine 3-4 çatal kadar pasta yedim
Sahur:2 haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fğmeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,3-4 ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:ızgara tavuk şiş,salata,zero(partide canım çekmişti)
Ara:3-4 çatal pasta,karpuz,kiraz
45dk pilates,2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?