Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sagol canim ya bende msj ina mutlu oldum.. en son geçen cuma 78.1 bu cuma 76 kg tatlım 2.1 eksildi çok şükür böyle devam eder inşallah aslinda bütün mesele ekmek ve şeker de onlari kesince gidiyorCanim sen yine de buraya da yaz kilonu. Ben merak ediyorum seni napti acaba diye? Verdigini duydukca da gonulden mutlu oluyorum. Masaallah sana
Dün iftardan önce tartıldım.ama sabah majezik içmiştim başım ağrıyor diye.inşallah ondandır.2gündür biraz biraz spor yaptım bölgesel kalça basen karın egzersizleri.biryerden başlamak lazım artık.ben sadece diyetle hayatta veremedim şimdiye kadar.illa spor da olması lazımNe zaman tartıldın canım? Sahurdan sonra sabah mı tartıldın? Bazen ödem oluyor vücutta. Benimde spor yapmam lazım.akşamları yapsam diye düşünüyorum ama hiç fırsat bulamıyorum ya da tembellik yapıyorum
Gercekten coookkk tebrik ediyorum canim. Cok mutlu oldum.Ayy sagol canim ya bende msj ina mutlu oldum.. en son geçen cuma 78.1 bu cuma 76 kg tatlım 2.1 eksildi çok şükür böyle devam eder inşallah aslinda bütün mesele ekmek ve şeker de onlari kesince gidiyor
Çok teşekkürler Allah razı olsunGercekten coookkk tebrik ediyorum canim. Cok mutlu oldum.![]()
Ellerine sağlık canım..***2. Takım 571. Etap***
merrr (73,7/72,5/1,2/% 1,63)
Sade01 (64/63,9/0,1/%0,16)
htcuzun (63.0/ 62,4/0,6/% 0,95)
2.Takım ortalaması : % 0,913
kızlar listenizi paylaşıyorum
Ne demek kaptanım her zamanEllerine sağlık canım..
Hakk7nı helal et. Zor günümde desteğim oldun![]()
Canım bağırsakların düzenli çalışıyomu?Kaptanım ben bu sabah erken çıktım tartılamadım ama kesin yine sabitimdir.ramazanda durdu kilom.bugün eliptik yapacsğım ama susuz susuz
Şimdilik kalsın canım.Ellssa kaptanım üç üyeniz var, yarışmacı olmak isteyenler topiğine ekleyelim mi takımınızı ne dersiniz?
Cuma kilonla birlikte yazarmısın tatlımmKaptanim ben pazar iftara 45 dk kala tartilmistim. 62.100 gelmistim.
Persembe iftara 45 dk kala 62.400 dum.Cuma kilonla birlikte yazarmısın tatlımm
Evet.onda bir sorun yokCanım bağırsakların düzenli çalışıyomu?