• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sahur:2haşl yumurta,tb ekmeğine tost,domates salatalık,zrytin,3/4 ceviz,1çk tahinpekmez
İftar:çorba,6kaşık kurufasülye,salata,1bardak Ramazan şerbeti,
Ara:karışık meyve tabağı tatlı niyetine
2.5lt su
Masaallah cok guzel menu canin. Ideal

İyi akşamlar kızlar

Sahur
1 tulumba 1 kerebiç

İftar
1 çiğ köfte
2 kaşık yoğurtlu kızartma
2 kaşık kuru fasulye
1 parça tavuk mangal
Az pide
1 hurma
Domates
1 kaşık mercimek çorba
Sarma 1 biber dolma
Bol su
Sahur tatlı olmamış ama iftarı beğendim afiyet olsun Allah kabul etsin
Sahur: 1 haslanmis yumurta,10 kadar cig badem, 3 hurma,1 sb sut, 2 dilim tb ekmegi,domates,salatalik,az peynir,bir kac zeytin
Iftar: 1 kase tarhana corbasi,1,5 patlican karniyarik,biraz pilav,salata,yogurt
Ara ogun: biraz erik,kiraz
Ara ogun: bol sekersiz cay
Su: 3,6 lt
çok beğendim afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Kızlar aktif cardio yapamıyorum ya sanki kilo veremeyecekmişim hatta alacakmışım gibi hissediyorum ki hiç abartı yemiyorum.uzun süredir sabitim artık 63ü görmek istiyorum gerçekten.oruç olunca en fazla pilates yapayım diyorum bari sıkılaşayım

Kızlar aktif cardio yapamıyorum ya sanki kilo veremeyecekmişim hatta alacakmışım gibi hissediyorum ki hiç abartı yemiyorum.uzun süredir sabitim artık 63ü görmek istiyorum gerçekten.oruç olunca en fazla pilates yapayım diyorum bari sıkılaşayım
Olsun canim plates de guzel kalori yaktiriyor bence.Ramazan beslenme sekline gore onunla da verirsin. Ben onu da yapamiyorum.sen 50 dk plates yazinca imreniyorum sana. masaallah

İyi akşamlar Bugünkü menüm
Sahur: 2yumurtadan omlet,2cevşz,peynir,1dlm tb ekmeği,zeytin, domates, salatalık,1kase şeftali kompostosu,1çk tahinpekmez
İftar: 1kase çorba,6kaşık patlıcan güveç,salata
Ara:çilek,kiraz,kayısı
2lt su

***2. Takım 570. Etap***

merrr (75/ 73,7/1,3 /% 1,73)
Sade01 (64///%)
Sabit.
Cavidancg (75///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
askts (78.6///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
Zynpelf38 (87.7///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli.
htcuzun (62.5/ 63.0/ -0,5/% -0.8)

2.Takım ortalaması : % 0,116

Liste Dışı

Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)

Merhaba arkadaşlar ben takımdan ayrılmak zorundayım. Babamın rahatsızlığından dolayı zaman bulamıyorum. kaptanım sizinde başınız sağolsun. Sevenlerine sabır versin.

Günaydın kızlar bana geçen hafta izinli yazılmıştı ama haziran ayında tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik o yüzden takımdan ayrılmak istiyorum. Hepinizede çok teşekkür ederim sayenizde 5 kiloda olsa verebildim. İnşallah gebelik nasip olurda doğumdan sonra aranıza dönerim.

Canim sen yine de buraya da yaz kilonu. Ben merak ediyorum seni napti acaba diye? Verdigini duydukca da gonulden mutlu oluyorum. Masaallah sana
Merhaba arkadaşlar ben takımda değilim ama sıkı bir diyetteyim motivemi arttiracak başka bir gruba dahil olmak istiyorum teşekkür ederim kolayliklar dilerim

***2. Takım 571. Etap***

merrr (73,7/ 72,5/1,2 /% 1,73)
Sade01 (64///%)
Sabit.
Cavidancg (75///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.takımdan ayrılmak istiyor
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli. Ayrılmak istiyor
htcuzun (63/ 62, 4/ 0,6/% 0.95)

2.Takım ortalaması : %

Liste Dışı

Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)başka bir gruba geçmek istiyor

***2. Takım 571. Etap***

merrr (73,7/ 72,5/1,2 /% 1,73)
Sade01 (64/63,9/0,1/%0,16)
Cavidancg (75///%)
2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.takımdan ayrılmak istiyor
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli. Ayrılmak istiyor
htcuzun (63/ 62, 4/ 0,6/% 0.95)

2.Takım ortalaması : %

Liste Dışı

Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)başka bir gruba geçmek istiyor [/QUOTE]

Günaydın kızlar.100gr gitmiş gide gide.ramazandan dolayı mı acaba? Spor o kadar aktif yapamıyorum artık
Ne zaman tartıldın canım? Sahurdan sonra sabah mı tartıldın? Bazen ödem oluyor vücutta. Benimde spor yapmam lazım.akşamları yapsam diye düşünüyorum ama hiç fırsat bulamıyorum ya da tembellik yapıyorum

Back