Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın evet canım, bir süre takıldıktan sonra fazla fazla gider inşaallahHerkese günaydın.64e takıldım kaldım.vücudum direniyor.orucun da etkisi olabilir mi acaba?
Akrep kaptanım, listede ayrılmak isteyen 2 üyeye izinli yazdım. Listede olup takıma uğramayan ve iki haftadır bildirimde de bulunmayan 3 üyeyi de izinli yazıyorum çünkü takıma her hafta zarar veriyorlar ve böyle giderse de zarar vermeye devam edecekler (geçmişe dönük baktığımda yine bir çok etap bildirimde bulunmadıklarını gördüm ). Eğer geldiğinde izinleri iptal etmek istersen sevgili Püsküüte durumu izah eder ve listeleri düzenlerim ( özel durumundan ötürü ve takımla ilgilenen olmadığından anlayışla karşılanacaktır diye düşünüyorum).Arkadaşlar;
Oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, tutmayanlar cuma sabahı tartılıyor..
Takım listesinde olupda buraya tek kelam yazmayan arkadaşlar, herbirinizden tek tek açıklama bekliyorum..
Ha kalmak istemiyorsunuz, siz bilirsiniz der, Cuma listesinden yaprak dökümünü başlatırım..
Süpersin tebrikler***2. Takım 570. Etap***
merrr (75/ 73,7/1,3 /% 1,73)
Sade01 (64///%)sabit
Cavidancg (75///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
askts (78.6///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
Zynpelf38 (87.7///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli.
htcuzun (62.5/ 63.0/ -0,5/% -0.8)
2.Takım ortalaması : %
Liste Dışı
Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)
Tamam canım ellerine sağlık.***2. Takım 570. Etap***
merrr (75/ 73,7/1,3 /% 1,73)
Sade01 (64///%) Sabit.
Cavidancg (75///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
askts (78.6///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
Zynpelf38 (87.7///%) 2. Kez bildirimde bulunmadı, izinli.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli.
htcuzun (62.5/ 63.0/ -0,5/% -0.8)
2.Takım ortalaması : % 0,116
Liste Dışı
Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)
Afiyet olsun canım çok güzel menünMenuye gelince
Sahur : 1 haslanmis yumurta,1sb sut,3 hurma, 10 kadar cig badem,3 -4 dilim kucuk tb ekmegi, yesillik,peynir,zeytin,domates...
3 sahurum da ayniydi.
Iftar : 1,5 patlican karniyarik, biraz pirinc pilavi,1 kase tarhana corbasi,salata,1 kase cacik
Ara ogun: sade turk kahvesi,sekersiz cay
Su simdilik 3,5 lt
günaydın kaptanımGünaydın arkadaşlar![]()
Senin menun de gayet guzel canim. Sadece suyun az. O da yolculukta pek icememissindir belki. Bugun artirmaya calis artikGünaydın kızlar.19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.dün şehirdışı 4 saatlik yol gidip bir de geri döndüm.o yüzden biraz sarsıcı oldu yol.dünkü menüm
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmeği
Öğle:3-4 kaşık kabak yemeği,2kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1kuruincir,7badem,2ceviz
Yola çıkmadan 1dlm tb ekmek
Akşam:fırında köfte patates 1tabak,çorba,cacık,salata
Ara:1dlm karpuz,2kayısı
2lt su
Yolda yine iyi kurtarmışsın canım.Günaydın kızlar.19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.dün şehirdışı 4 saatlik yol gidip bir de geri döndüm.o yüzden biraz sarsıcı oldu yol.dünkü menüm
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmeği
Öğle:3-4 kaşık kabak yemeği,2kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1kuruincir,7badem,2ceviz
Yola çıkmadan 1dlm tb ekmek
Akşam:fırında köfte patates 1tabak,çorba,cacık,salata
Ara:1dlm karpuz,2kayısı
2lt su
Afiyet olsun canım.tulumba tatlısını 1 le bıraksan daha iyi olurduKizlar sahurum standart sayilir. Ufak tefek degisiklikler oluyor.
Sahur : 1 haslanmis yumurta, 3-4 ceviz, 2-3 kucuk dilim tb ekmegi,biraz peynir,3-4 zeytin,yesillik,domates,1 sb sut,3 hurma
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, biraz etli patatesli bezelyeli yemek,biraz pirinc pilavi,salata,4 tane tulumba tatlisi.
2,9 lt su.
Tamam kaptanım bugünden itibaren başlıyorum menü paylaşmaya