• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Prensesi annesinin telinden tam 5 kez babasını arayıp aynı şeyleri söylemiş. "Babacığım seni çok özledim. Nerdesin gel artık."
Dünya küçücük oldu. Ne sığabiliyorum ne de nefes alabiliyorum..
Öyle işte..
Kuzummnm... Allah im ne zorrr... Rabbim geride kalanlara yardim etsin

Arkadaşlar;
Oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, tutmayanlar cuma sabahı tartılıyor..
Takım listesinde olupda buraya tek kelam yazmayan arkadaşlar, herbirinizden tek tek açıklama bekliyorum..
Ha kalmak istemiyorsunuz, siz bilirsiniz der, Cuma listesinden yaprak dökümünü başlatırım..

Arkadaşlar;
Oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, tutmayanlar cuma sabahı tartılıyor..
Takım listesinde olupda buraya tek kelam yazmayan arkadaşlar, herbirinizden tek tek açıklama bekliyorum..
Ha kalmak istemiyorsunuz, siz bilirsiniz der, Cuma listesinden yaprak dökümünü başlatırım..
Kendi adıma berbat bi hafta geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmiştim 3 gün sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok yoğun kanamam var moralim berbat bu 3.kimyasal gebeliğim herşeyden bıkmış vaziyetteyim bi süre yazarmıyım bilmiyorum arada girip okuyorum ama yazmak içimden gelmiyo zaten dikkatde edemiyorum yemeğe içmeye. İstersen beni listeden çıkarabilirsin kaptanım.

Kendi adıma berbat bi hafta geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmiştim 3 gün sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok yoğun kanamam var moralim berbat bu 3.kimyasal gebeliğim herşeyden bıkmış vaziyetteyim bi süre yazarmıyım bilmiyorum arada girip okuyorum ama yazmak içimden gelmiyo zaten dikkatde edemiyorum yemeğe içmeye. İstersen beni listeden çıkarabilirsin kaptanım.
Ah caniiimmmm... Cok gecmis olsun. Rabbim once sana saglik versin sonra sa saglikli bir gebelik nasip etsin

Ah caniiimmmm... Cok gecmis olsun. Rabbim once sana saglik versin sonra sa saglikli bir gebelik nasip etsin
Sağol cnm amin inşallah. Bide regl oldum sanıyodum ben günümden 2 gün önce kanamam başladı regl sandım meğerse hamilelik oluşmuş ama tutunamamış işte.

Geçmiş olsun canım.düşük araştırma testlerini mutlaka yaptır kanda pıhtılaşma falan.umarım en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız.

Geçmiş olsun canım.düşük araştırma testlerini mutlaka yaptır kanda pıhtılaşma falan.umarım en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız.
Coraspirin kullanıyorum önlem amaçlı cnm hormonlarda bişey yok bi yaptırmadığım genetik test kaldı onuda dr gerekli görmedi sene sonu tüp bebek yaptırıcam zaten ama drum o zamana kadar dene dedi eşdede bendede bi sorun yok ama 3 kimyasal bi kürtajım var rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum artık.

Kaptanımızın dürtmesiyle ilk menü brnden gelsin
Sahur: 2haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fümeli tost,domates salatalık,4zeytin,1çk tahinpekmez
İftar: mercimek çorbası,6-7kaşık mantarlı tavuk sote,salata,yoğurt
Birazdan karpuz yerim.su toplamda 2lt olmuştur
50dk pilates

***2. Takım 570. Etap***

merrr (75/ / /% )
Sade01 (64///%)
Cavidancg (75///%)
Geçen etap bildirimde bulunmadı.
askts (78.6///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
Zynpelf38 (87.7///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli.
htcuzun (62.5/ 63.0/ -0,5/% -0.8)

2.Takım ortalaması : %

Liste Dışı

Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13)

Ellssa Ellssa kaptanım, 2 kişi ayrılmak istemiş izinli olarak yazdım. Değiştirmek istediğin bir şey varsa beni etiketlersen hallederim.

***2. Takım 570. Etap***

merrr (75/ / /% )
Sade01 (64///%)sabit
Cavidancg (75///%)
Geçen etap bildirimde bulunmadı.
askts (78.6///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
cyd86 (82/ / /% )İzinli.
Zynpelf38 (87.7///%) Geçen etap bildirimde bulunmadı.
krtp86 (60.5/ / /% ) İzinli.
htcuzun (62.5/ 63.0/ -0,5/% -0.8)

2.Takım ortalaması : %

Liste Dışı

Asmii (79.8/78,1/1.7/% 2.13

Back