Başınız sağ olsun kaptanım. Huzurla uyusun kardeşin.Kızlar kardeşim Almanyada kaza geçirmiş. Vefat etmiş
Bu aralar giremem..
Takım size emanet.. Lütfen ilgilenin takımla..
Tesekkur ederim canim. Ben de bugunumu begendim. Keske hep ayni basariyi sergileyebilsemCokk iyiisinnn diger günlere oranla gününü çok begendimnm
Aminnnnn. Ne kadar dogru demissin canim.Allah razi olsunBaşınız sağ olsun kaptanım. Huzurla uyusun kardeşin.
Yaşamaya devam ettikçe, ölümle yüz yüze geleceğiz hep.. ta ki en sonunda biz ölene kadar.
Dilerim sabırla ve güçle atlatırsın bu zorlu dönemi.
Merhaba, Bildiğim kadarıyla kaptan yardımcımızYarınki listenizi bir üst mesajımda paylaştım.. Sabah herkes listeye kilosunu eklerse sevinirim.. 12 yi geçmesin tüm bildirimler yapılmış olsun lütfen..
Liste dışı olanlar da listenin altına isminin ve kilo bildirimini ekleyebilir..
geri kalanı ben halledeceğim inşallah..
merrr
S Sade01
@Cavidancg
A askts
cyd86
Z Zynpelf38
K krtp86
Merrr izinde olabilir mi uzun zamandir yazdığını görmüyorum..
Listede izinli olarak görünmüyor canım ve cuma gunleri kilo bildirimi yapıyor.Merrr izinde olabilir mi uzun zamandir yazdığını görmüyorum..
Yine supersin. Boyunu, hedef kilonu ve yasini ogrenebilir miyim canim?Uyaninca büyük bardak limonlu su
sabah
2 yumurta domates salatalık biber peynir zeytin ceviz kayısı
Ara
Kahve & kabak çekirdeği
öğle
bir küçük kase yoğurt 3 ceviz 2 hurma 1 avuç kuru üzüm
ara
kahve
akşam
köfteli güveç corba salata
su 4 litre
Spor 45 dk Leslie
kitap sufinin yolu
anladim..Listede izinli olarak görünmüyor canım ve cuma gunleri kilo bildirimi yapıyor.
Tabi ki boyum 159 ilk hedef kilom 65 sonra 60 yaşım 30 9 aylık bebeğim varYine supersin. Boyunu, hedef kilonu ve yasini ogrenebilir miyim canim?
Sarma ekmek bir öğünde fazla bide bulgur ve patates fazla olmuş sporun olmamasida kötü olmuşBen bugun dunku performansimin yarisini bile gosteremedim
Sabah : 1 su bardagi sutle hazirlanmis tam tahilli gevrek
Ara ogun: 25 gr kuru uzum
Ogle yemegi: 10 kadar sarma,2 parca tavuk, ceyrek dilim koy ekmegi
Ara ogun:1 fincan sade kahve
Aksam: 1 kase bulgur pilavi,1 kase etli patates yemegi,ayran,bolca salata
Su :simdilik 3 lt
Spor yok
Gercekten cok guzel gidiyorsun. Tebrik ediyorum. Insaallah hep boyle yuksek motivasyonlu devam edersin.Tabi ki boyum 159 ilk hedef kilom 65 sonra 60 yaşım 30 9 aylık bebeğim var
Senin kilon boyun kaçBen bugun dunku performansimin yarisini bile gosteremedim
Sabah : 1 su bardagi sutle hazirlanmis tam tahilli gevrek
Ara ogun: 25 gr kuru uzum
Ogle yemegi: 10 kadar sarma,2 parca tavuk, ceyrek dilim koy ekmegi
Ara ogun:1 fincan sade kahve
Aksam: 1 kase bulgur pilavi,1 kase etli patates yemegi,ayran,bolca salata
Su :simdilik 3 lt
Spor yok
Aynen canim gaklisin. Aksami hafif tutabilseydim ogleyi telafi ederdi vucut. Tam da persembe gunu yapilacak is degildiSarma ekmek bir öğünde fazla bide bulgur ve patates fazla olmuş sporun olmamasida kötü olmuş
Sağol canim darısı sana olsun.. çok kararliyim birakmak yok devamm edicem inşallah alıştık zaten eve ekmek almıyoruz oda çok iyi oluyorGercekten cok guzel gidiyorsun. Tebrik ediyorum. Insaallah hep boyle yuksek motivasyonlu devam edersin.
Benim kilo pazartesi 63.300 du.Senin kilon boyun kaç
Evetttt yarinnn cumaaaaa tartı günü şu 7 leri görmek umuduyla bi goremedim yaaA
Aynen canim gaklisin. Aksami hafif tutabilseydim ogleyi telafi ederdi vucut. Tam da persembe gunu yapilacak is degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?