- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
Amaaa senin ki kilo değilmiş ki canim sendeBenim kilo pazartesi 63.300 du.
Boy 165
Hedef kilo 60.
Yas 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaa senin ki kilo değilmiş ki canim sendeBenim kilo pazartesi 63.300 du.
Boy 165
Hedef kilo 60.
Yas 33
Iste canim ben tam da zurnanin zirt dedigi yerdeyim acikcasiAmaaa senin ki kilo değilmiş ki canim sende
Biraz dikkat edersen gider inşallah çok değil 3 kiloIste canim ben tam da zurnanin zirt dedigi yerdeyim acikcasi
Bir turlu kalan 3-4 kiloyu veremiyorum. Sonra da ustune 1-2 kilo aliverince.... Batti balik yan gider moduna geciyorum. Kisin 67.600 falan oldum. Baktim hizla gidiyorum, ip atlamaya basladim ve bu kiloya indim. Yani 3 kilo daha verirsem kendimi kontrol payi olacak insaallah.![]()
**2. Takım 569. Etap******2. Takım 569. Etap***
merrr (75.2/
Sade01 (64/
Cavidancg (75/
askts (78.6/
cyd86 (83/
Zynpelf38 (87.7/
krtp86 (61/
2.Takım ortalaması : %
Olsun birakma bu hafta dikkat et az kalmış bende 7 leri görmek istiyodum gördüm ama 200 eksiyle daha fazla olmaliydii hayırlısı birakmak yokGünaydın kızlar
Geçen hafta ; 61
Bugün ; 60.5
Fark ; -500
60 a inerim diye umut ediyodum ama istediğim gibi spor yapamayınca bu kadar oldu ancak
Canim benim olur mu hic. Bence en sagliklisindan gitmis. 1.3 cok iyi. Daha da cok gitsin istiyorsan sporunu artirmalisin bence. Yeme icmen zaten iyi masaallahBu hafta neden bu kadar az gitti anlamadim regl im i n son günü ödem kalmamıştır diye düşünüyorum ama az gitti gibi ya..
Hedef kilom 50 aslında ama 60 ı görüp altına bi insem iyice gaza gelicemde işte inemedim bi türlü.Olsun birakma bu hafta dikkat et az kalmış bende 7 leri görmek istiyodum gördüm ama 200 eksiyle daha fazla olmaliydii hayırlısı birakmak yok
Valla çok iyiymişş ben mi bir yerde yanlış yapıyorum acaba :))Kizlar cok mutluyum. Yapabilecegim en iyisini yaptim galiba
Gecen cuma 63.500
Bugun 62.500
Fark tam 1 kilo![]()
Cnm baya iyi gitmiş ya daha ne olsun bende 1 kilo vermeye çalıştım yarısı gitti anca.Bu hafta neden bu kadar az gitti anlamadim regl im i n son günü ödem kalmamıştır diye düşünüyorum ama az gitti gibi ya..
Maşallah cnm. Senin 15 günün doldumu cnm dolduysa bu hafta listeye girmen lazım.Kizlar cok mutluyum. Yapabilecegim en iyisini yaptim galiba
Gecen cuma 63.500
Bugun 62.500
Fark tam 1 kilo![]()
Aslında 45 dk Leslie iyi gibi geliyor bana az mi ki ama 2 3 gün oldu leslie başlayalı belki daha etkisini gostermemiştirCanim benim olur mu hic. Bence en sagliklisindan gitmis. 1.3 cok iyi. Daha da cok gitsin istiyorsan sporunu artirmalisin bence. Yeme icmen zaten iyi masaallah![]()
aynenn yaa ben de bi 70 i görsem en mutlu günüm olur herhalde çok bunaldim bu kilolardan ama az gitti bu haftaa canim sıkıldıHedef kilom 50 aslında ama 60 ı görüp altına bi insem iyice gaza gelicemde işte inemedim bi türlü.
Doldu canim. Nasil eklenecegini bilmiyorum. Miulego ya ozelden mesaj yazdim beni ekler misiniz diye? 17 nisan ilk katilma tarihimMa
Maşallah cnm. Senin 15 günün doldumu cnm dolduysa bu hafta listeye girmen lazım.
Canim 45 dk leslie bana az geliyor acikcasi. Ben onda daha yeni isinmis gibi oluyordum eskiden bi ara yapiyordum da... Madem kucuk bebegin var disari istedigin zaman cikip yuruyus kosu yapamiyorsun o zaman kesinlikle 45 dk leslienin arkasina ip atlamayi eklemelisin. 100 ile baslayip her gun biraz artirarak. Gor bak nasil dokulecek kilolar. Ben biliyorsun menulerime cok dikkat edemiyorum( eski hatice ye gore baya dikkatliyim de...) gruptakilere gore falan. Ama ip atlama ve egzersizlerle veriyorum demekki. Bir de su icmeyi ciddi artirdim. Ikisi birlesince...diye dusunuyorumAslında 45 dk Leslie iyi gibi geliyor bana az mi ki ama 2 3 gün oldu leslie başlayalı belki daha etkisini gostermemiştir
aynenn yaa ben de bi 70 i görsem en mutlu günüm olur herhalde çok bunaldim bu kilolardan ama az gitti bu haftaa canim sıkıldı
Ben de listeye eklenicem bu hafta. @MiuLego eklerseniz cok sevinirim. Bilgilerim**2. Takım 569. Etap***
merrr (75.2/
Sade01 (64/
Cavidancg (75/
askts (78.6/
cyd86 (83/
Zynpelf38 (87.7/
krtp86 (61/
liste dışıyım
geçen cuma 81.1
Bugün. 79.8
fark. 1.3
Ben 15 dk yapınca su gibi terlemis oluyorum ben leslie nin hızlısini yapıyorum ama baya hızlı acayip terlemis oluyorum sular akıyor resmen.. evet aslında ip atlamak iyi gelmişti bana da günde bin tane atladığımi bilirim bekarken ama su an da çok zor geliyor bide altta ev var ya rahatsız edermiyim diye de yapamadimCanim 45 dk leslie bana az geliyor acikcasi. Ben onda daha yeni isinmis gibi oluyordum eskiden bi ara yapiyordum da... Madem kucuk bebegin var disari istedigin zaman cikip yuruyus kosu yapamiyorsun o zaman kesinlikle 45 dk leslienin arkasina ip atlamayi eklemelisin. 100 ile baslayip her gun biraz artirarak. Gor bak nasil dokulecek kilolar. Ben biliyorsun menulerime cok dikkat edemiyorum( eski hatice ye gore baya dikkatliyim de...) gruptakilere gore falan. Ama ip atlama ve egzersizlerle veriyorum demekki. Bir de su icmeyi ciddi artirdim. Ikisi birlesince...diye dusunuyorum
Leslienin bende bi vidyosu var 50 dakika hitt egzersizi şeklinde o çok iyi cnm tam ismini hatırlamıyorum eve gidince bakıp yazarım sana. O vidyodan sonra heryerim ağrıyo benim 2 haftadır yapmıyorum ama yaptığım zaman acayip sıkılaşıyodumAslında 45 dk Leslie iyi gibi geliyor bana az mi ki ama 2 3 gün oldu leslie başlayalı belki daha etkisini gostermemiştir
aynenn yaa ben de bi 70 i görsem en mutlu günüm olur herhalde çok bunaldim bu kilolardan ama az gitti bu haftaa canim sıkıldı