• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben 15 dk yapınca su gibi terlemis oluyorum ben leslie nin hızlısini yapıyorum ama baya hızlı acayip terlemis oluyorum sular akıyor resmen.. evet aslında ip atlamak iyi gelmişti bana da günde bin tane atladığımi bilirim bekarken ama su an da çok zor geliyor bide altta ev var ya rahatsız edermiyim diye de yapamadim
Anladim canim. O zaman insaallah diger hafta daha iyi verirsin. Dedigin gibi leslie etkisini gostermeye baslar. Ona iyice alisinca zaten sana da yetersiz gelmeye baslar. Vucut kondisyonun arttikca. Cok iyisin bence. Tam gaz devam:super::KK19::rapci:
Bu arada esin napti? O da cuma dan cuma ya tartiliyor mu senin gibi? Ne kadar vermis?

Leslienin bende bi vidyosu var 50 dakika hitt egzersizi şeklinde o çok iyi cnm tam ismini hatırlamıyorum eve gidince bakıp yazarım sana. O vidyodan sonra heryerim ağrıyo benim 2 haftadır yapmıyorum ama yaptığım zaman acayip sıkılaşıyodum
yaa tamam ona da bakayım yaz mutlaka bana..

Anladim canim. O zaman insaallah diger hafta daha iyi verirsin. Dedigin gibi leslie etkisini gostermeye baslar. Ona iyice alisinca zaten sana da yetersiz gelmeye baslar. Vucut kondisyonun arttikca. Cok iyisin bence. Tam gaz devam:super::KK19::rapci:
Bu arada esin napti? O da cuma dan cuma ya tartiliyor mu senin gibi? Ne kadar vermis?
İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdii

İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdii
Masaallah.:nazar::nazar:
Erkekler daha hizli veriyor. Cunku onlarin kas kutleleri fazla. Metabolizmalari kesinlikle bizden cok daha hizli. Bu yuzden ben neden az veriyorum diye sakin canini sikma. Boyle devam:rapci:

Evliyim canim. Allah bagislasin iki de yavrum var. Kizim 7.5 , oglum 4 yasinda.
Benim esimin kilo problemi yok masaallah. O yuzden zayiflama konusunda yalnizim. Yani yalnizdim simdi sizler varsiniz:KK50:
Oo maşallah Allah bagislasin yavrularini

Masaallah.:nazar::nazar:
Erkekler daha hizli veriyor. Cunku onlarin kas kutleleri fazla. Metabolizmalari kesinlikle bizden cok daha hizli. Bu yuzden ben neden az veriyorum diye sakin canini sikma. Boyle devam:rapci:
Aynen öyle.. Yok yok sıkmiyorum daha da hırs oluyor iyi oluyor

Back