• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tb ekmegi(kaymakli,balli), 1 kk peynir, 5-6 zeytin
Ara ogun: biraz ince cubuk kraker
Ogle: yarim ekmek tavuk tantunia:oops:
Ara ogun: yesil erik
Ara ogun: yarim haslanmis misir
Ara ogun: sade kahve
Aksam: 6 kasik kadar bulgur pilavi, 7-8 kasik etli patates yemegi,bolca salata,biraz yogurt
Su simdilik 2.8 lt
Bugun spor yok maalesef

Sabah : 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tb ekmegi(kaymakli,balli), 1 kk peynir, 5-6 zeytin
Ara ogun: biraz ince cubuk kraker
Ogle: yarim ekmek tavuk tantunia:oops:
Ara ogun: yesil erik
Ara ogun: yarim haslanmis misir
Ara ogun: sade kahve
Aksam: 6 kasik kadar bulgur pilavi, 7-8 kasik etli patates yemegi,bolca salata,biraz yogurt
Su simdilik 2.8 lt
Bugun spor yok maalesef
Sabah o parantez içi olmayaydi iyiydi.. hadi öğlene de tamama diyelim de akşam ki patates artik fazla olmuş bence üstelik sporda yokk

Sabah; yarım simit
Öğlen; sebze çorbası (yarım kase)
3 adet köfte
4 5 kaşık bulgur pilavı
Ara öğün; papatya çayı
Akşam ; mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Ara öğün; 2 adet kayısı 4 adet erik 3 4 tane kiraz.
Su içmeyi unuttum bugün hep 1 litre anca içmişimdir.
Regli olduğum için sporda yapamadım.

Kızlar merhaba,
Çoğu mesajı okuyamadım.
Pazar günü memleketten döndüm biz gidince eşim boyacı çağırmıştı dün akşam bitti boyacının işleri bügün full temizlik ile geçti.
Yarından itibaren daha aktif olmaya çalışacağım. Bir de hala regl olamadım (test aldım negatif çıktı) ne şişliğim ne de aburcubur isteğim geçmedi ama yememeye çalışıyorum. Kızım hasta bi de mide bağırsak enfeksiyonu onunla uğraşıyorum. İşten istifa etmiştim 10 gün önce yazın dinlenip çocuk tedavisine başlayayım diye çok iyi iki yerden teklif geldi çok kararsızım. Çocuk planlarını ertelemek istemiyorum ama bu iki tekliften biri hem kazanıp hem zevk alacağım bir iş..Allah hayra çıkarsın bu ay sonuna kadar cevap vereceğim ama Eylül gibi başlamaya da olur dedi iyi olan iş.
Valla ailemden kimseye anlatmadım buraya yazayım bari..

Kızlar merhaba,
Çoğu mesajı okuyamadım.
Pazar günü memleketten döndüm biz gidince eşim boyacı çağırmıştı dün akşam bitti boyacının işleri bügün full temizlik ile geçti.
Yarından itibaren daha aktif olmaya çalışacağım. Bir de hala regl olamadım (test aldım negatif çıktı) ne şişliğim ne de aburcubur isteğim geçmedi ama yememeye çalışıyorum. Kızım hasta bi de mide bağırsak enfeksiyonu onunla uğraşıyorum. İşten istifa etmiştim 10 gün önce yazın dinlenip çocuk tedavisine başlayayım diye çok iyi iki yerden teklif geldi çok kararsızım. Çocuk planlarını ertelemek istemiyorum ama bu iki tekliften biri hem kazanıp hem zevk alacağım bir iş..Allah hayra çıkarsın bu ay sonuna kadar cevap vereceğim ama Eylül gibi başlamaya da olur dedi iyi olan iş.
Valla ailemden kimseye anlatmadım buraya yazayım bari..
Yavrucuguna gecmis olsun. Ev islerin kolay gelsin canim. Is hakkinda da en dogru karari alirsin insaallah

Uyaninca 2 bardak limonlu su
sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik

Ara
kahve kabak çekirdeği

Öğle
Bir kase yogurt ve mısır gevreği

Ara
2 çilek

Aksam

1 kase yeşil fasulye 1 kase bulgur pilavı

Ara
cayy kahve
Spor 45 dk leslie
Su 4 litre

Merhaba kızlar, her mesajı tek tek okuyamadım ne yazık ki. Dün çok güzel bir konserdeydim, çıkışta da arkadaşıma geçtim ve orada kaldım, 1 saat önce ancak gelebildim evime.
Bugünkü menumu paylaşacağım...

SABAH
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
1 fincan çay

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
2 adet köfte
2 dilim t.b.ekmek
Salata
1 bardak ayran

1 saat sonra inş.yuruyus yapmayı planlıyorum, kitap yatmadan okurum muhtemelen. Su; 1.5 litre ancak olmuştur.

Merhaba kızlar, her mesajı tek tek okuyamadım ne yazık ki. Dün çok güzel bir konserdeydim, çıkışta da arkadaşıma geçtim ve orada kaldım, 1 saat önce ancak gelebildim evime.

SABAH
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
1 fincan çay

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
2 adet köfte
2 dilim t.b.ekmek
Salata
1 bardak ayran

1 saat sonra inş.yuruyus yapmayı planlıyorum, kitap yatmadan okurum muhtemelen. Su; 1.5 litre ancak olmuştur.
Mrb canım akşam ki ekmek biraz fazla geldi su yu artık söylemiyorum bile ;) yürüyüşü de yaparsan tamam dir

Merhaba kizlar...
Sabah gec kahvalti : bol yesillikli, 2 haslanmis yumurtali salata,1 kk kadar peynir,9 siyah zeytin, 2 dilim tb ekmegi(sadece bir lokmasi kaymakli- balli),bolca sekersiz cay
Ara ogun:yarim muz,3 ceviz
Ara ogun:1 fincan sade kahve
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 adet firinda levrek,bolca salata
Su :4.6 lt
Spor: 2300 ip:spor::spor:,40 squat, birazcik da kol bacak egzersizleri
Kitap okuyamadim maalesef

SABAH
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
1 fincan çay

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
2 adet köfte
2 dilim t.b.ekmek
Salata
1 bardak ayran

Konser kimindi canim? Su haric ogunlerin cok guzel geldi bana. Kendim bu kadar azaltamadigimdan henuz herhalde:KK3:

Merhaba kizlar...
Sabah gec kahvalti : bol yesillikli, 2 haslanmis yumurtali salata,1 kk kadar peynir,9 siyah zeytin, 2 dilim tb ekmegi(sadece bir lokmasi kaymakli- balli),bolca sekersiz cay
Ara ogun:yarim muz,3 ceviz
Ara ogun:1 fincan sade kahve
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 adet firinda levrek,bolca salata
Su :4.6 lt
Spor: 2300 ip:spor::spor:,40 squat, birazcik da kol bacak egzersizleri
Kitap okuyamadim maalesef
Cokk iyiisinnn diger günlere oranla gününü çok begendimnm

Back