Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Kızlar kardeşim Almanyada kaza geçirmiş. Vefat etmiş
Bu aralar giremem..
Takım size emanet.. Lütfen ilgilenin takımla..
Allah immmm..... Canim cok uzuldum. Takdiri ilahi... Rabbim sabirlar versin.,kardesine rahmet eylesin.Kızlar kardeşim Almanyada kaza geçirmiş. Vefat etmiş
Bu aralar giremem..
Bu mukemmel menuden sonra kendi menumu yazmaya utaniyorum canim ama...Iyi akşamlar kızlar..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık yoğurt
Ara
kahve ve kabak çekirdeği
Aksam
1 kase yeşil fasulye &pilav
Yoğurt
Sabah o parantez içi olmayaydi iyiydi.. hadi öğlene de tamama diyelim de akşam ki patates artik fazla olmuş bence üstelik sporda yokkSabah : 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tb ekmegi(kaymakli,balli), 1 kk peynir, 5-6 zeytin
Ara ogun: biraz ince cubuk kraker
Ogle: yarim ekmek tavuk tantunia
Ara ogun: yesil erik
Ara ogun: yarim haslanmis misir
Ara ogun: sade kahve
Aksam: 6 kasik kadar bulgur pilavi, 7-8 kasik etli patates yemegi,bolca salata,biraz yogurt
Su simdilik 2.8 lt
Bugun spor yok maalesef
Çok teşekkürler ilginiz için..Kızlar her zaman dürtebilirsiniz beni yardım için..
Özel mesaj atarsanız birşeye ihtiyaç olduğunda daha kolay görürüm bildirimleri göremeyebiliyorum.
Yavrucuguna gecmis olsun. Ev islerin kolay gelsin canim. Is hakkinda da en dogru karari alirsin insaallahKızlar merhaba,
Çoğu mesajı okuyamadım.
Pazar günü memleketten döndüm biz gidince eşim boyacı çağırmıştı dün akşam bitti boyacının işleri bügün full temizlik ile geçti.
Yarından itibaren daha aktif olmaya çalışacağım. Bir de hala regl olamadım (test aldım negatif çıktı) ne şişliğim ne de aburcubur isteğim geçmedi ama yememeye çalışıyorum. Kızım hasta bi de mide bağırsak enfeksiyonu onunla uğraşıyorum. İşten istifa etmiştim 10 gün önce yazın dinlenip çocuk tedavisine başlayayım diye çok iyi iki yerden teklif geldi çok kararsızım. Çocuk planlarını ertelemek istemiyorum ama bu iki tekliften biri hem kazanıp hem zevk alacağım bir iş..Allah hayra çıkarsın bu ay sonuna kadar cevap vereceğim ama Eylül gibi başlamaya da olur dedi iyi olan iş.
Valla ailemden kimseye anlatmadım buraya yazayım bari..
Başınız sağolsun, Rabbim cennetine alsin inşaallah...Kızlar kardeşim Almanyada kaza geçirmiş. Vefat etmiş
Bu aralar giremem..
Mrb canım akşam ki ekmek biraz fazla geldi su yu artık söylemiyorum bileMerhaba kızlar, her mesajı tek tek okuyamadım ne yazık ki. Dün çok güzel bir konserdeydim, çıkışta da arkadaşıma geçtim ve orada kaldım, 1 saat önce ancak gelebildim evime.
Bugünkü menumu paylaşacağım...
SABAH
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
1 fincan çay
ARA
2 adet hurma
AKŞAM
2 adet köfte
2 dilim t.b.ekmek
Salata
1 bardak ayran
1 saat sonra inş.yuruyus yapmayı planlıyorum, kitap yatmadan okurum muhtemelen. Su; 1.5 litre ancak olmuştur.
Konser kimindi canim? Su haric ogunlerin cok guzel geldi bana. Kendim bu kadar azaltamadigimdan henuz herhaldeMerhaba kızlar, her mesajı tek tek okuyamadım ne yazık ki. Dün çok güzel bir konserdeydim, çıkışta da arkadaşıma geçtim ve orada kaldım, 1 saat önce ancak gelebildim evime.
Bugünkü menumu paylaşacağım...
SABAH
2 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
1 fincan çay
ARA
2 adet hurma
AKŞAM
2 adet köfte
2 dilim t.b.ekmek
Salata
1 bardak ayran
1 saat sonra inş.yuruyus yapmayı planlıyorum, kitap yatmadan okurum muhtemelen. Su; 1.5 litre ancak olmuştur.
Senin yine masaallah cok guzel canim menunIyi akşamlar kızlar..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık yoğurt
Ara
kahve ve kabak çekirdeği
Aksam
1 kase yeşil fasulye &pilav
Yoğurt
Cokk iyiisinnn diger günlere oranla gününü çok begendimnmMerhaba kizlar...
Sabah gec kahvalti : bol yesillikli, 2 haslanmis yumurtali salata,1 kk kadar peynir,9 siyah zeytin, 2 dilim tb ekmegi(sadece bir lokmasi kaymakli- balli),bolca sekersiz cay
Ara ogun:yarim muz,3 ceviz
Ara ogun:1 fincan sade kahve
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 adet firinda levrek,bolca salata
Su :4.6 lt
Spor: 2300 ip,40 squat, birazcik da kol bacak egzersizleri
Kitap okuyamadim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?