• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim menum
Sabah-ogle : haslanmis yumurta, domates soslu patates ve biber kizartmasi, 2 dilim tb ekmegi,zeytin,peynir,domates,salatalik,
havuc,maydanoz
Ara ogun: havuc ,domates
Ara ogun: sade kahve, minik cikolata
Ara ogun: muz,2-3 cilek
Aksam: 1 kase corba,5-6 kabak mucver, biraz yogurt,bolca salata
Ara ogun: sekersiz cay
4 litre su
Spor: 2000 ip ,40 squat, bacak hareketleri,azicik da kol egzersizi
Kitap yoko_O

Benim menum
Sabah-ogle : haslanmis yumurta, domates soslu patates ve biber kizartmasi, 2 dilim tb ekmegi,zeytin,peynir,domates,salatalik,
havuc,maydanoz
4 litre su
Kitap yoko_O

Merhaba canım, takıma hoşgeldin :)
Sabah kahvaltıda kızartma var ne yazık ki... Ara öğünler fazla olmuş. Öğlen yemeği yok ama çikolata,muz,çilek,havuç masum gibi görünüyor ama hepsi birlikte aynı gün bana fazla gibi geldi. Akşam yemeğinde gül gül olmus , tabii mücver kızartma değilse. Spor ve su miktari harika tebrik ederim :KK49:

PAZAR
Sabah
4 adet pankek
Bir parça beyaz peynir
4 adet zeytin

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
1 kase çorba
1 dilim t.b.ekmegi
2 kaşık bulgur pilavı

Arkadaşım umreden döndü, onu ziyarete gittim. 2 adet hurma da orada yedim. Ayrıca 1 bardak şekersiz çay ve 2 adet kurabiye.

Su: 1 buçuk litre
Spor: yarım saat yürüyüş
Kitap: yatmadan okumayı hedefliyorum

Merhaba canım, takıma hoşgeldin :)
Sabah kahvaltıda kızartma var ne yazık ki... Ara öğünler fazla olmuş. Öğlen yemeği yok ama çikolata,muz,çilek,havuç masum gibi görünüyor ama hepsi birlikte aynı gün bana fazla gibi geldi. Akşam yemeğinde gül gül olmus , tabii mücver kızartma değilse. Spor ve su miktari harika tebrik ederim :KK49:
Hosbuldum canim. Yorumun icin cok tesekkurler. Pazar oldugu icin kacamakli oldu biraz haklisin:oops:

Günaydın kızlar dün misafirim vardı geç gittiler sonrasında mutfağı temizle duş al derken yorgunluktan uyudum kaldım direk. Sabah 60.7 çıktım regl de oldum bugün bu hafta 60 ın altına düşmek hedefim benimde çok saldım bu aralar malesef.

Kimsecikler yok mu ????
Bi menu mu birakayim benn..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik kayisi ceviz

Öğle
3 adet yedi dünya 1 havuç

Aksam 1 kase nohut yemeği & bulgur pilavi

Aralarda kahve ve kabak çekirdeği
Spor 1 saat yürüyüş
Kitap akşam okurum sufi nin yolu
Su 4 litre olacak
Öğleyi geciktirmiş günü hafif tutmuşsun.
Menü herhaliyle çok güzel:KK9:

Benim menum
havuc,maydanoz
4 litre su
Kitap yoko_O
Menü inişli çıkışlı olsada spora bayıldım. Su güzel. Kitap da olsun ama:kahve:

PAZAR
Sabah
4 adet pankek
Bir parça beyaz peynir
4 adet zeytin

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
1 kase çorba
1 dilim t.b.ekmegi
2 kaşık bulgur pilavı

Arkadaşım umreden döndü, onu ziyarete gittim. 2 adet hurma da orada yedim. Ayrıca 1 bardak şekersiz çay ve 2 adet kurabiye.

Öğünlerine protein ekle canım.
Su çok az..
Spor az.

Günaydın kızlar dün misafirim vardı geç gittiler sonrasında mutfağı temizle duş al derken yorgunluktan uyudum kaldım direk. Sabah 60.7 çıktım regl de oldum bugün bu hafta 60 ın altına düşmek hedefim benimde çok saldım bu aralar malesef.
Cuma kaçtın?

Benim menum
havuc,maydanoz
4 litre su
Kitap yoko_O
su spor güzel ama o kizartmalarr biraz fazla olmus canim sporla anca onlari kurtarmişsin yedigine dikkat edip sporu böyle yaparsan gerçekten gidecegini farkedersinn

PAZAR
Sabah
4 adet pankek
Bir parça beyaz peynir
4 adet zeytin

ARA
2 adet hurma

AKŞAM
1 kase çorba
1 dilim t.b.ekmegi
2 kaşık bulgur pilavı

Pankek ve kurabiye biraz fazla geldi canim onun dışında güzel
Bu haftaki hedefim; su miktarını arttırmak kızlar , inşallah başarılı olurum :KK51:
aslında programlasan kendini her saat başı buyuk bir bardak su içsen bile artar

Öğleyi geciktirmiş günü hafif tutmuşsun.
Menü herhaliyle çok güzel:KK9:
teşekkür ederim

Bu haftaki hedefim; su miktarını arttırmak kızlar , inşallah başarılı olurum :KK51:
Canim ben su icme akvaryumu diye bir uygulama indirdim. Hedef miktarimi girdim. Ictikce sulari ekliyorum. Ara ara hatirlatiyor bana su ic diye. Ictikce hediye balik falan veriyor sana. Hos bir uygulama. Belki faydasi olur dene istersen

Back