- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
Ben normalde de öğle yemek yemem canim yani yemek istesemde canim istemiyor daha çok gecistirme oluyorogle vakti ara ogun gibi olmus. Iyi dayaniyorsun demekki acliga masaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normalde de öğle yemek yemem canim yani yemek istesemde canim istemiyor daha çok gecistirme oluyorogle vakti ara ogun gibi olmus. Iyi dayaniyorsun demekki acliga masaallah![]()
Benim menum
Sabah-ogle : haslanmis yumurta, domates soslu patates ve biber kizartmasi, 2 dilim tb ekmegi,zeytin,peynir,domates,salatalik,
havuc,maydanoz
Ara ogun: havuc ,domates
Ara ogun: sade kahve, minik cikolata
Ara ogun: muz,2-3 cilek
Aksam: 1 kase corba,5-6 kabak mucver, biraz yogurt,bolca salata
Ara ogun: sekersiz cay
4 litre su
Spor: 2000 ip ,40 squat, bacak hareketleri,azicik da kol egzersizi
Kitap yok![]()
Hosbuldum canim. Yorumun icin cok tesekkurler. Pazar oldugu icin kacamakli oldu biraz haklisinMerhaba canım, takıma hoşgeldin :)
Sabah kahvaltıda kızartma var ne yazık ki... Ara öğünler fazla olmuş. Öğlen yemeği yok ama çikolata,muz,çilek,havuç masum gibi görünüyor ama hepsi birlikte aynı gün bana fazla gibi geldi. Akşam yemeğinde gül gül olmus , tabii mücver kızartma değilse. Spor ve su miktari harika tebrik ederim![]()
Evet canim. Gunler uzun ve havalar isindi. Suyu arttirmalisin. Metabolizmanin hizlanmasi icin zorundasin hatta. Insaallah basarirsin.Bu haftaki hedefim; su miktarını arttırmak kızlar , inşallah başarılı olurum![]()
Öğleyi geciktirmiş günü hafif tutmuşsun.Kimsecikler yok mu ????
Bi menu mu birakayim benn..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik kayisi ceviz
Öğle
3 adet yedi dünya 1 havuç
Aksam 1 kase nohut yemeği & bulgur pilavi
Aralarda kahve ve kabak çekirdeği
Spor 1 saat yürüyüş
Kitap akşam okurum sufi nin yolu
Su 4 litre olacak
Menü inişli çıkışlı olsada spora bayıldım. Su güzel. Kitap da olsun amaBenim menum
Sabah-ogle : haslanmis yumurta, domates soslu patates ve biber kizartmasi, 2 dilim tb ekmegi,zeytin,peynir,domates,salatalik,
havuc,maydanoz
4 litre su
Kitap yok![]()
Öğünlerine protein ekle canım.PAZAR
Sabah
4 adet pankek
Bir parça beyaz peynir
4 adet zeytin
ARA
2 adet hurma
AKŞAM
1 kase çorba
1 dilim t.b.ekmegi
2 kaşık bulgur pilavı
Arkadaşım umreden döndü, onu ziyarete gittim. 2 adet hurma da orada yedim. Ayrıca 1 bardak şekersiz çay ve 2 adet kurabiye.
Su: 1 buçuk litre
Spor: yarım saat yürüyüş
Kitap: yatmadan okumayı hedefliyorum
Cuma kaçtın?Günaydın kızlar dün misafirim vardı geç gittiler sonrasında mutfağı temizle duş al derken yorgunluktan uyudum kaldım direk. Sabah 60.7 çıktım regl de oldum bugün bu hafta 60 ın altına düşmek hedefim benimde çok saldım bu aralar malesef.
61 cnm. Eksideyim bugün ama o reglden dolayı bence kilo verdiğimi sanmıyorumCuma kaçtın?
su spor güzel ama o kizartmalarr biraz fazla olmus canim sporla anca onlari kurtarmişsin yedigine dikkat edip sporu böyle yaparsan gerçekten gidecegini farkedersinnBenim menum
havuc,maydanoz
4 litre su
Kitap yok![]()
Pankek ve kurabiye biraz fazla geldi canim onun dışında güzelPAZAR
Sabah
4 adet pankek
Bir parça beyaz peynir
4 adet zeytin
ARA
2 adet hurma
AKŞAM
1 kase çorba
1 dilim t.b.ekmegi
2 kaşık bulgur pilavı
Arkadaşım umreden döndü, onu ziyarete gittim. 2 adet hurma da orada yedim. Ayrıca 1 bardak şekersiz çay ve 2 adet kurabiye.
Su: 1 buçuk litre
Spor: yarım saat yürüyüş
Kitap: yatmadan okumayı hedefliyorum
aslında programlasan kendini her saat başı buyuk bir bardak su içsen bile artarBu haftaki hedefim; su miktarını arttırmak kızlar , inşallah başarılı olurum![]()
teşekkür ederimÖğleyi geciktirmiş günü hafif tutmuşsun.
Menü herhaliyle çok güzel![]()
Sen izne ayrılmıştın dimi? Kaçtın ayrıldığında?Cuma 81.1
Bugün 80.4
Fark -700
Regl olduğum için biraz şiş gibiyim aslinda daha fazla bekliyor dum şu 7 leri bi görsem iyi olacak ta neyse hayırlısı
Masaallah canim. Farkin cok iyi. Cuma ya 7'leri gormen dilegiyleCuma 81.1
Bugün 80.4
Fark -700
Regl olduğum için biraz şiş gibiyim aslinda daha fazla bekliyor dum şu 7 leri bi görsem iyi olacak ta neyse hayırlısı
Canim ben su icme akvaryumu diye bir uygulama indirdim. Hedef miktarimi girdim. Ictikce sulari ekliyorum. Ara ara hatirlatiyor bana su ic diye. Ictikce hediye balik falan veriyor sana. Hos bir uygulama. Belki faydasi olur dene istersenBu haftaki hedefim; su miktarını arttırmak kızlar , inşallah başarılı olurum![]()