Bu hafta telafi etmen dileğiyle tatlımHosbuldum canim. Yorumun icin cok tesekkurler. Pazar oldugu icin kacamakli oldu biraz haklisin
Bu hafta 60'in altına inmeni kutlayacagimiz bir Cuma olsun inşallahGünaydın kızlar dün misafirim vardı geç gittiler sonrasında mutfağı temizle duş al derken yorgunluktan uyudum kaldım direk. Sabah 60.7 çıktım regl de oldum bugün bu hafta 60 ın altına düşmek hedefim benimde çok saldım bu aralar malesef.
Haklısın kaptanımÖğünlerine protein ekle canım.
Su çok az..
Spor az.
Bu hafta hallediliyorum canim su meselesini.Pankek ve kurabiye biraz fazla geldi canim onun dışında güzel
aslında programlasan kendini her saat başı buyuk bir bardak su içsen bile artar
Tamam ben de bakayım canım uygulamaya. Teşekkür ederimCanim ben su icme akvaryumu diye bir uygulama indirdim. Hedef miktarimi girdim. Ictikce sulari ekliyorum. Ara ara hatirlatiyor bana su ic diye. Ictikce hediye balik falan veriyor sana. Hos bir uygulama. Belki faydasi olur dene istersen
hadi bakalım vermeye basladiysan tamam dirKizlar cuma 63.500 cikmistim ya bu sabah
63.300 ciktim. -200.
Dediginiz gibi biraz daha dikkat edebilsem...
Ama inanin eski hatice ye gore cok degisim var bende
inşallah yaa çok istiyorum bugün biraz kaçırdım gibi ama tlf ederim yarınMasaallah canim. Farkin cok iyi. Cuma ya 7'leri gormen dilegiyle
Sen izne ayrılmıştın dimi? Kaçtın ayrıldığında?
Geçen sordugunuzda yazmıştım ama bulamadim hatırlamıyorum yaa 81.9 muydu neydiSen izne ayrılmıştın dimi? Kaçtın ayrıldığında?
Aksam ekmeği biraz fazla geldi gerçi öğlen yememişsin ama akşam da 1 dilim olsaymiş iyiymiş..İyi akşamlar kızlar...
Pazartesi
SABAH
2 dilim t.b.ekmegi ile yağsız kaşarlı tost
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet çeri domates
ARA
1 fincan kahve
2 adet hurma
AKŞAM
2 dilim t.b.ekmegi
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Su:1 buçuk litre oldu, yatana dek 2 litreye tamamlayacağım
Spor: 1 saat yürüyüş
Kitap: Yaz Bitmesin / İclal Aydın
Sabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen acıkmadım canım o yüzden öğleni atladım. Bu kez de akşam çok acikmistimAksam ekmeği biraz fazla geldi gerçi öğlen yememişsin ama akşam da 1 dilim olsaymiş iyiymiş..
Hiç ekmek yokSabah
2 yumurta 1 ince dilim peynir
Öğle
Kısır
Aksam çiğ köfte çorba salata
Su 1 buçuk litre
Spor 2 saat yürüyüş
Canim artık eve ekmek almıyoruz yaa o yüzden ekmek yok çıkardık hayatimizdanHiç ekmek yoktam bir Karatay style olmuş
Aynen bende bugün senin gibiydim..sabah az yedim gün boyu doymuyordum sankiSabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen acıkmadım canım o yüzden öğleni atladım. Bu kez de akşam çok acikmistim
Ha gayret suyu yükselt biraz dahaİyi akşamlar kızlar...
Pazartesi
SABAH
2 dilim t.b.ekmegi ile yağsız kaşarlı tost
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet çeri domates
ARA
1 fincan kahve
2 adet hurma
AKŞAM
2 dilim t.b.ekmegi
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Su:1 buçuk litre oldu, yatana dek 2 litreye tamamlayacağım
Spor: 1 saat yürüyüş
Kitap: Yaz Bitmesin / İclal Aydın
Su çok az tatlım.Sabah
2 yumurta 1 ince dilim peynir
Öğle
Kısır
Aksam çiğ köfte çorba salata
Su 1 buçuk litre
Spor 2 saat yürüyüş
Ooooo süpermişCanim artık eve ekmek almıyoruz yaa o yüzden ekmek yok çıkardık hayatimizdan
An itibariyle 2 litreyi tamamladım çok şükürHa gayret suyu yükselt biraz daha
canim hem sarma hem döner hem ekmek bir günde çok olmuşKizlar dun yogunluktan ve yorgunluktan yazamadim.
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir,
5-6 zeytin
Ogle: peynirli omlet,yarim dilim koy ekmegi, 8-10 adet sarma,yogurt
Ara ogun: yesil erik
Ara ogun: sade kahve
Aksam: bir adet tavuk doner durum,ayran
Su 3 lt
Spor 2200 ip, 40 squat, az bacak ve kol egzersizleri
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesinKızlar kardeşim Almanyada kaza geçirmiş. Vefat etmiş
Bu aralar giremem..
Takım size emanet.. Lütfen ilgilenin takımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?