• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kk da okuduğum başarı hikayelerinin çoğu 7. Takım mezunu çok gözüme çarpıyor .. hadi kızlar birlik olalım gerçekten karar verip kacamaksiz atlatalim kilolardan kurtulalim.. Takimca güçlü olalım aktif olunca daha çok motive oluyor insan elimiz tatlıya gittiğinde gerçekten arkadaşlarıma nasıl anlatacağım bunu deyip elimizi geri cekelim... elimizi tatliya değil bir birimize uzatalim.. her buraya girdiğimde aa yine mi bir şey yazilmamiş deyip kapatmayalim tlf nu.. Wuwwww cokk kararliyimmm cokkk bu sefer gidecek sakladigim küçük beden elbiselerime girmek için sabirsizlaniyorummm
İnşallah canım..
Birlikte başarıcaz:KK5:

Gercekten bu eline gecen en guzel firsat canim. Sakin regl donemim nasilsa deyip tatlilara uzanma. Sen bozarsan esin de bozar ve yine husraaannn yine husraaannn... En fazla 2 gun suruyor asiri tatli istegi.. Hatta ben gecen yaz bi ara canan hoca nin dediklerine gore beslenmeye calisiyordum ve regl donemimi hic tatli istegi yasamadan atlatmistim.
Canım seni de haftaya listeye alalım.
Ha gayret güzel kilo ver bu hafta..

İyi akşamlar kızlar
Sabah ; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates-salatalık
Öğlen ; 8 tane kiraz
2 tane kayısı
3 tane çilek
Akşam ; fırında levrek
Yanında garnitür soğan-mantar
1 litre su
Spor yok yarın misafirim var baya temizlik yaptım spor yerine.

Menun epey az canım acikmiyorsan eğer ne güzel :KK73:, su da benimki gibi az :ıslık:

Herkese merhaba

Sabah
1 dilim ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 adet domates

OGLEN
1 kase bulgur pilavı

ARA
Sade türk kahvesi
2 adet hurma

AKSAM
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su: 1 litre
Spor: zumba
Kitap: Kur'an tefsiri okuyacağım buaksam

Gercekten bu eline gecen en guzel firsat canim. Sakin regl donemim nasilsa deyip tatlilara uzanma. Sen bozarsan esin de bozar ve yine husraaannn yine husraaannn... En fazla 2 gun suruyor asiri tatli istegi.. Hatta ben gecen yaz bi ara canan hoca nin dediklerine gore beslenmeye calisiyordum ve regl donemimi hic tatli istegi yasamadan atlatmistim.
Aynen kararliyim bu sefer kesinlikle bozmiycam.. aslında bozma degil artık tatli yememek sadece tadina bakmak yaşam tarzim olmalı o gözle bakıyorum

Ben az su içiyor olmama bağlıyorum, bir de bu hafta reglim. su miktarını arttırmak zorundayım ama 1 buçuk litreyi bile zor içiyorum :KK43:
Evett doğru ondan olabilir.. ama onun içinde biraz zorlasan şu büyük bardaklar var onlarda dene mutlaka

İyi akşamlar kızlar
Sabah ; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates-salatalık
Öğlen ; 8 tane kiraz
2 tane kayısı
3 tane çilek
Akşam ; fırında levrek
Yanında garnitür soğan-mantar
1 litre su
Spor yok yarın misafirim var baya temizlik yaptım spor yerine.
su çok az onun dışında güzel gecirmissin günü

Herkese merhaba

Sabah
1 dilim ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 adet domates

OGLEN
1 kase bulgur pilavı

ARA
Sade türk kahvesi
2 adet hurma

AKSAM
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su: 1 litre
Spor: zumba
Kitap: Kur'an tefsiri okuyacağım buaksam
Merhaba ;) Yaanii bu menüye de laf edilmez kii şimdi

Kizlarrr doğum günü partisinden döndüm.. pastalar borekler puflar tatlilarr Allah immm herkesin tabağı dolu dolu. Cok guzeller di... Amaaa çısssss yediklerim 3 sarma minik bir tane çikolata topu zorla ağzıma sokuşturdu ev sahibi bide 2 tatli kasigi yoğurtlu tavuk salatası dogum gunu pastasini bile yemedim o kadar soyliyim.. ... şu an da çok açım uyusam Iyi olacak..

Be arada günü mu yazayim..
Sabah...

Peynir domates salatalık havuç 3 zeytin kayisi ekmek yok...

Ara

Kahve kabak çekirdeği bi avuç

Aksam
1 kase nohut yemeği ve bulgur pilavi.
Spor 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Kitap yok

Be arada günü mu yazayim..
Sabah...

Peynir domates salatalık havuç 3 zeytin kayisi ekmek yok...

Ara

Kahve kabak çekirdeği bi avuç

Aksam
1 kase nohut yemeği ve bulgur pilavi.
Spor 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Kitap yok
Yumurta yiyemiyor musun canim?
Masaallah semdeki bu azim hic bitmesin. Bizi de sevklendiriyorsun. Dogungunundeki azmine hayran oldum

Bugunku menum
Sabah-ogle : patatesli yumurta,2 dilim tb ekmegi, yesillik, domates,salatalik, peynir, 9-10 tane zeytin,sekersiz cay
Ara ogun: bir avuc kadar cekirdek ve sekersiz cay
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, tahmini 6 yemek kasigi makarna, bolca salata,bir kase yogurt
Misafirlige gittim. Onume cipsler, borekler, soslu cerezler,cekirdekler kondu. Normalde hicbirini affetmezdim ama sizlerin sayesinde sadece minicik bir milfoy boregi ve sekersiz cay :rapci:

Su simdilik 2.5 litre . 12 ye kadar daha icerim insaallah.
Bugun spor yok maalesef. Dun 15 sayfa kadar okumustum bugun biraz daha kitap okuyacagim insaallah.

Kimsecikler yok mu ????
Bi menu mu birakayim benn..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik kayisi ceviz

Öğle
3 adet yedi dünya 1 havuç

Aksam 1 kase nohut yemeği & bulgur pilavi

Aralarda kahve ve kabak çekirdeği
Spor 1 saat yürüyüş
Kitap akşam okurum sufi nin yolu
Su 4 litre olacak

Kimsecikler yok mu ????
Bi menu mu birakayim benn..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik kayisi ceviz

Öğle
3 adet yedi dünya 1 havuç

Aksam 1 kase nohut yemeği & bulgur pilavi

Aralarda kahve ve kabak çekirdeği
Spor 1 saat yürüyüş
Kitap akşam okurum sufi nin yolu
Su 4 litre olacak
ogle vakti ara ogun gibi olmus. Iyi dayaniyorsun demekki acliga masaallah:nazar::nazar::nazar:

Back