Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gecememlekete geldik ağar topar@merrr
A askts
@Cavidancg
kızlar kilo bildirimleriniz yok.. acilen bildirimlerinizi yapabilir misiniz? Listeniz hazırlayacağım..
Böyle durumlarda bir gün öncesi tartı alınabilir canım. 78.6 yı alıyorumKızlar gecememlekete geldik ağar topar
Sonra da yaylada çekmedi dün 78,6 idi
Geçen haftaya göre -600 gr bugün hem yol hem regl şişliği vardı ve tartı yoktu
Gayet iyi günün.. aslında bu kadar az yemeyle çok kilo verilir gibi ama senin az gitmişHerkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim t.b.ekmegi
Menemen
Bir parça beyaz Peynir
Domates&salatalık&maydanoz&roka
ARA
Şekersiz sutlu kahve
2 adet hurma
OGLEN
1 kase yoğurt
5-6 kaşık makarna
AKSAM
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran
Su:1.5 litre
Kitap yatmadan okuyacağım
Spor: zumba
yediklerin az gibi geldi bana ama aç degil misinnİyi akşamlar
Sabah; 1 bardak sütle kalorisi kısıtlanmış toz
Öğlen; şehriye çorbası
2 kaşık et sote
Yoğurt
Ara öğün; 1 avuç beyaz leblebi
Akşam; 1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
2 litre su
50 dakka spor
Kitap hıfzı topuz meyyale az biraz sayfam kaldı bugün okuyup bitircem.
Super menu canim. Yatincaya kadar suyunu biraz daha artirabilirsen mukemmel olacak. TebriklerHerkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim t.b.ekmegi
Menemen
Bir parça beyaz Peynir
Domates&salatalık&maydanoz&roka
ARA
Şekersiz sutlu kahve
2 adet hurma
OGLEN
1 kase yoğurt
5-6 kaşık makarna
AKSAM
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran
Su:1.5 litre
Kitap yatmadan okuyacağım
Spor: zumba
Masaallah eksiksiz olmus su, spor ,guzel menu. Kalorisi kositlanmis toz nasil bisey canim? Nerden aliyosun?İyi akşamlar
Sabah; 1 bardak sütle kalorisi kısıtlanmış toz
Öğlen; şehriye çorbası
2 kaşık et sote
Yoğurt
Ara öğün; 1 avuç beyaz leblebi
Akşam; 1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
2 litre su
50 dakka spor
Kitap hıfzı topuz meyyale az biraz sayfam kaldı bugün okuyup bitircem.
Cok guzellll. Kahvalti tam canan hocalikBende yazayim günümü
Sabah
1 büyük bardak limonlu su
2 yumurta
salatalik.domates.havuc.yesillik.
3 ceviz li kayisi
Peynir-zeytin
Ekmek yok
Öğle
1 küçük dilim tavuk göğsü 1 tane milfoy
Ara
Turk kahvesi
Akşam
Et haşlama ve bulgur pilavi+salata
ekmek yok
Su 4 litre olur uyumadan
Spor yok
Kitap aksam okurum 'sufi'nin yolu
Normalde bukadar az yememde şişkinlik ve rahatızlık hissi var yiyemedim pek bişey cnm.yediklerin az gibi geldi bana ama aç degil misinn
Cnm isim vermek yasakmı bilmiyorum şöyle söylim süte karıştırıyosun protein tozu gibi bişey protein oranı yüksek içinde alman gereken vitaminler falan var tokda tutuyo annemin bi paket ürünü vardı kullanmayınca bana verdi bitsin diye bide sabahları hep aynı kahvaltı sıkıldım biraz o yüzden içiyorum bende cnm. yoksa öle şeylerede pek inanmam sağlıklı beslenip boğazdan kısmak en iyisi.Masaallah eksiksiz olmus su, spor ,guzel menu. Kalorisi kositlanmis toz nasil bisey canim? Nerden aliyosun?![]()
Cok guzellll. Kahvalti tam canan hocalikBende yazayim günümü
Sabah
1 büyük bardak limonlu su
2 yumurta
salatalik.domates.havuc.yesillik.
3 ceviz li kayisi
Peynir-zeytin
Ekmek yok
Öğle
1 küçük dilim tavuk göğsü 1 tane milfoy
Ara
Turk kahvesi
Akşam
Et haşlama ve bulgur pilavi+salata
ekmek yok
Su 4 litre olur uyumadan
Spor yok
Kitap aksam okurum 'sufi'nin yolu
Canim ekmek yemeyince geriye alternatif kalmıyor ama bu aralar baya dinliyorum canan hocayı..Cok guzellll. Kahvalti tam canan hocalik![]()
Gercekten bu eline gecen en guzel firsat canim. Sakin regl donemim nasilsa deyip tatlilara uzanma. Sen bozarsan esin de bozar ve yine husraaannn yine husraaannn... En fazla 2 gun suruyor asiri tatli istegi.. Hatta ben gecen yaz bi ara canan hoca nin dediklerine gore beslenmeye calisiyordum ve regl donemimi hic tatli istegi yasamadan atlatmistim.Uff regl oldumm yaaa acayipp şisimmm... ama hayirrr tatlılarer beni değil ben tatlıları yeneceğimmm... 2 ay ya 2 ay dayanamaz miyimm 2 dilim tatlı yüzünden neden beynimi bu kadar yipratayim ki...... Çok kararliyim evet illaki arada kaçamaklar oluyor ama alışacağim ona da alışacağimm.. Karar vermek gerçekten önemli bu ayın sonunu gerçekten çok merak ediyor ve sabırsızlıkla bekliyorum.. Tabi ki eşimle birlikte başlamak işimi kolaylaştiriyor eve ekmek girmiyor misafir dışında pasta börek yokk.