Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Okurken yoruldum kizum.
Ama sporu ihmal etme.

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar su sekersiz 21 gun diyeti var ya hic yapan veya deneyen oldu mu aranizda? Ben ona baslamak istiyorum ama her turlu sekerden degil. Islenmis gidalar, paket gidalar, paket meyve sulari, beyaz ekmek,pirinc gibi seylerden uzak durarak. Dogal meyve kuruyemis hurma vs kararinda tuketerek. 21 gun basarabilir miyim acaba. Galiba benim hayatimda seker cok fazla var ve bugun bu konuda benim ilk gunum. Hadi bana katilin.

Kizlar bu ara kaçamak yapmıyorum ama rksi de göremiyorum.
Günlük 40 dk yürüyüşümü de yapıyorum.
Ama 200 - 300 gr eksideyim.
Herhalde benim bünye biraz direniyor.
Ne yapsam sizce.
Cnm vermen gereken kilo azaldıkça vucut direnir bi süre ara ara detox tarzı bişeyler yapsan işe yararmı acaba vucudu şaşırtmak için.

Kızlar merhaba,
Açık hava azıcık iyi geldi bugun.
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
2 kaşık bulgur azıcık ekmeğin kenarı
Akşam kıymalı kır pidesi 1 adet
Maş fasulyesi salatası

Spor yapmayacağım dedim ama 12bin kusur yürümüşüm. çok soğuktu hep çay kahve içtim bugun su 1.5 lt ancak
Kitap Hachiko

İyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık 3 çeri domates
Kırmızı biber
Öğlen; yayla çorbası 1 kepçe
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
Ara öğün; muzlu çilekli yulaf ( 3 kaşık)
Akşam; 1 tabak tam buğdaylı makarna ( yağsız salçasız)
3 kaşık yoğurt
Suyu pek içemedim 1 litre de kaldım
50 dakika spor.

Bugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktım
Ki zaten bunlara dikkat ediyoruz öyle dimi

Bugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktım
Ki zaten bunlara dikkat ediyoruz öyle dimi
Iste ben etmiyorum kuzum yaa daha dogrusu bi ara dikkat ediyor gibi oluyorum ama sporu birakinca rahat rahat yerken icerken buluyorum kendimiacaba 21 gun boyunca basarabilirsem bu kadar cabuk gevsemem mi ki diyorum sekere karsiiste bende durumlar boyle karisik. Neyse kac gun yapsam kardir diye dusuneyim en iyisi. Bugun 1 bitti.

Ayyyy masaallah canim. 12000 adim super. Bu arada cok gecmis olsun. Ben daha cok yeniyim. Yeni yeni farkediyorum bazi seyleri.

Ooo cok guzel guzel menulerin olmus gyn boyunca. 50 dk spor da cabasi. Tebrikler. Birgun ben de bu kadar kaliteli beslenebilirim insaallah

Sabah: patatesli sucuklu kasarli cift yumurtali omlet. Yesillik. 7 zeytin. 1 kk buyuklugunde peynir. Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun: 1 orta boy muz
Ogle: yogurtlu ispanak
Ara ogun: 2 adet cilek, epeyce yesil erik
Aksam: kuru fasulye ,bulgur pilavi ,salata, yogurtlu kabak yemegi
3 lt su ictim.
1300 ip atladim ve tk 500 diye bir kalori harcama videosunu yapmaya calistim
Simdi de biraz kitap okuyup yaticam insaallah

Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin
Canım öncelikle hoşgeldin takıma
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen

12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır

Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse

18 NiSAN ÇARŞAMBA

SABAH

2 dilim beyaz ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 adet domates

ARA
Sade türk kahvesi

ÖĞLEN
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

ARA
2 adet ceviz
1 dilim ananas

AKŞAM
3 kaşık et sote
1 dilim ekmek

1 yemek kaşığı pilav

Su: 1.5 litre
400 ip atlama
Kitap: Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

İp topiğine de yaz canım ipini.. Pazar sonuçlar var.

Cok y
t
esekkur ederim canim. Dun basladim bakalim. Kac gun dayanabilicem. Bugun 2.gunu sekersiz gunlerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…