Kolay gelsin canım benim içerim tabi :)) kız ben de işte gibiyim spora bile gidemicem galiba, şimdi bulaşık yıkıyorum 12 de randevum var oraya gidicem bi arada derede yarın için quiz hazırlamam lazım akşam köye mevlide gidicez yarın da 10 saat dersim var öğhhh yani
Hayrola geçmiş olsun.Baş dönmesi azaldı gözümün kararması geçemedi
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık
Cnm vermen gereken kilo azaldıkça vucut direnir bi süre ara ara detox tarzı bişeyler yapsan işe yararmı acaba vucudu şaşırtmak için.Kizlar bu ara kaçamak yapmıyorum ama rksi de göremiyorum.
Günlük 40 dk yürüyüşümü de yapıyorum.
Ama 200 - 300 gr eksideyim.
Herhalde benim bünye biraz direniyor.
Ne yapsam sizce.
mr ve tomografi çekildi şimdi noroloji görecek cuma günü. sağolun kızlarHayrola geçmiş olsun.
Kan değerlerine baktırdın mı canım.
Bugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktımKizlar su sekersiz 21 gun diyeti var ya hic yapan veya deneyen oldu mu aranizda? Ben ona baslamak istiyorum ama her turlu sekerden degil. Islenmis gidalar, paket gidalar, paket meyve sulari, beyaz ekmek,pirinc gibi seylerden uzak durarak. Dogal meyve kuruyemis hurma vs kararinda tuketerek. 21 gun basarabilir miyim acaba. Galiba benim hayatimda seker cok fazla varve bugun bu konuda benim ilk gunum. Hadi bana katilin.
Iste ben etmiyorum kuzum yaaBugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktım
Ki zaten bunlara dikkat ediyoruz öyle dimi
Ayyyy masaallah canim. 12000 adim super. Bu arada cok gecmis olsun. Ben daha cok yeniyim. Yeni yeni farkediyorum bazi seyleri.Kızlar merhaba,
Açık hava azıcık iyi geldi bugun.
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
2 kaşık bulgur azıcık ekmeğin kenarı
Akşam kıymalı kır pidesi 1 adet
Maş fasulyesi salatası
Spor yapmayacağım dedim ama 12bin kusur yürümüşüm. çok soğuktu hep çay kahve içtim bugun su 1.5 lt ancak
Kitap Hachiko
Ooo cok guzel guzel menulerin olmus gyn boyunca. 50 dk spor da cabasi. Tebrikler. Birgun ben de bu kadar kaliteli beslenebilirim insaallahİyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık 3 çeri domates
Kırmızı biber
Öğlen; yayla çorbası 1 kepçe
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
Ara öğün; muzlu çilekli yulaf ( 3 kaşık)
Akşam; 1 tabak tam buğdaylı makarna ( yağsız salçasız)
3 kaşık yoğurt
Suyu pek içemedim 1 litre de kaldım
50 dakika spor.
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versinGünaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık
Canım öncelikle hoşgeldin takımaKizlar su sekersiz 21 gun diyeti var ya hic yapan veya deneyen oldu mu aranizda? Ben ona baslamak istiyorum ama her turlu sekerden degil. Islenmis gidalar, paket gidalar, paket meyve sulari, beyaz ekmek,pirinc gibi seylerden uzak durarak. Dogal meyve kuruyemis hurma vs kararinda tuketerek. 21 gun basarabilir miyim acaba. Galiba benim hayatimda seker cok fazla varve bugun bu konuda benim ilk gunum. Hadi bana katilin.
12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığınKızlar merhaba,
Açık hava azıcık iyi geldi bugun.
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
2 kaşık bulgur azıcık ekmeğin kenarı
Akşam kıymalı kır pidesi 1 adet
Maş fasulyesi salatası
Spor yapmayacağım dedim ama 12bin kusur yürümüşüm. çok soğuktu hep çay kahve içtim bugun su 1.5 lt ancak
Kitap Hachiko
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canımİyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık 3 çeri domates
Kırmızı biber
Öğlen; yayla çorbası 1 kepçe
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
Ara öğün; muzlu çilekli yulaf ( 3 kaşık)
Akşam; 1 tabak tam buğdaylı makarna ( yağsız salçasız)
3 kaşık yoğurt
Suyu pek içemedim 1 litre de kaldım
50 dakika spor.
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştırSabah: patatesli sucuklu kasarli cift yumurtali omlet. Yesillik. 7 zeytin. 1 kk buyuklugunde peynir. Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun: 1 orta boy muz
Ogle: yogurtlu ispanak
Ara ogun: 2 adet cilek, epeyce yesil erik
Aksam: kuru fasulye ,bulgur pilavi ,salata, yogurtlu kabak yemegi
3 lt su ictim.
1300 ip atladimve tk 500 diye bir kalori harcama videosunu yapmaya calistim
Simdi de biraz kitap okuyup yaticam insaallah
Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyseÇarşamba menüsü
Sabah 9.00
1 kk peynir
Salatslık
Yarım yağsız krep
Öğlen 12.30
2 haşlanmış but.
1 kase salata
Akşam 20.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurt
1 dilim ekmek
2 yk mantı ( cok pişmanım)
3 litre su
40 + 35 + 25 dk yürüyüş
İp topiğine de yaz canım ipini.. Pazar sonuçlar var.Sabah: patatesli sucuklu kasarli cift yumurtali omlet. Yesillik. 7 zeytin. 1 kk buyuklugunde peynir. Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun: 1 orta boy muz
Ogle: yogurtlu ispanak
Ara ogun: 2 adet cilek, epeyce yesil erik
Aksam: kuru fasulye ,bulgur pilavi ,salata, yogurtlu kabak yemegi
3 lt su ictim.
1300 ip atladimve tk 500 diye bir kalori harcama videosunu yapmaya calistim
Simdi de biraz kitap okuyup yaticam insaallah
tCanım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin
Canım öncelikle hoşgeldin takıma
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen
12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır
Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?