Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kolay gelsin canım benim içerim tabi :)) kız ben de işte gibiyim spora bile gidemicem galiba, şimdi bulaşık yıkıyorum 12 de randevum var oraya gidicem bi arada derede yarın için quiz hazırlamam lazım akşam köye mevlide gidicez yarın da 10 saat dersim var öğhhh yani :KK43:

Okurken yoruldum kizum.
Ama sporu ihmal etme.

Günaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık
Çok geçmiş olsun canım

Kizlar su sekersiz 21 gun diyeti var ya hic yapan veya deneyen oldu mu aranizda? Ben ona baslamak istiyorum ama her turlu sekerden degil. Islenmis gidalar, paket gidalar, paket meyve sulari, beyaz ekmek,pirinc gibi seylerden uzak durarak. Dogal meyve kuruyemis hurma vs kararinda tuketerek. 21 gun basarabilir miyim acaba. Galiba benim hayatimda seker cok fazla var:oops::oops: ve bugun bu konuda benim ilk gunum. Hadi bana katilin.

Kizlar bu ara kaçamak yapmıyorum ama rksi de göremiyorum.
Günlük 40 dk yürüyüşümü de yapıyorum.
Ama 200 - 300 gr eksideyim.
Herhalde benim bünye biraz direniyor.
Ne yapsam sizce.
Cnm vermen gereken kilo azaldıkça vucut direnir bi süre ara ara detox tarzı bişeyler yapsan işe yararmı acaba vucudu şaşırtmak için.

Kızlar merhaba,
Açık hava azıcık iyi geldi bugun.
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
2 kaşık bulgur azıcık ekmeğin kenarı
Akşam kıymalı kır pidesi 1 adet
Maş fasulyesi salatası

Spor yapmayacağım dedim ama 12bin kusur yürümüşüm. çok soğuktu hep çay kahve içtim bugun su 1.5 lt ancak
Kitap Hachiko

İyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık 3 çeri domates
Kırmızı biber
Öğlen; yayla çorbası 1 kepçe
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
Ara öğün; muzlu çilekli yulaf ( 3 kaşık)
Akşam; 1 tabak tam buğdaylı makarna ( yağsız salçasız)
3 kaşık yoğurt
Suyu pek içemedim 1 litre de kaldım
50 dakika spor.

Kizlar su sekersiz 21 gun diyeti var ya hic yapan veya deneyen oldu mu aranizda? Ben ona baslamak istiyorum ama her turlu sekerden degil. Islenmis gidalar, paket gidalar, paket meyve sulari, beyaz ekmek,pirinc gibi seylerden uzak durarak. Dogal meyve kuruyemis hurma vs kararinda tuketerek. 21 gun basarabilir miyim acaba. Galiba benim hayatimda seker cok fazla var:oops::oops: ve bugun bu konuda benim ilk gunum. Hadi bana katilin.
Bugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktım:KK48:
Ki zaten bunlara dikkat ediyoruz öyle dimi:KK60:

Bugün ben de düşündüm bunu ama yasaklarsam daha çok yemek isterim diye korktuğumdan kendi halime bıraktım:KK48:
Ki zaten bunlara dikkat ediyoruz öyle dimi:KK60:
Iste ben etmiyorum kuzum yaa:olamaz::olamaz: daha dogrusu bi ara dikkat ediyor gibi oluyorum ama sporu birakinca rahat rahat yerken icerken buluyorum kendimi:oops::oops:acaba 21 gun boyunca basarabilirsem bu kadar cabuk gevsemem mi ki diyorum sekere karsi:KK53::KK53:iste bende durumlar boyle karisik. Neyse kac gun yapsam kardir diye dusuneyim en iyisi. Bugun 1 bitti.:rapci:

Kızlar merhaba,
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
Maş fasulyesi salatası

Spor yapmayacağım dedim ama 12bin kusur yürümüşüm. çok soğuktu hep çay kahve içtim bugun su 1.5 lt ancak
Kitap Hachiko
Ayyyy masaallah canim. 12000 adim super. Bu arada cok gecmis olsun. Ben daha cok yeniyim. Yeni yeni farkediyorum bazi seyleri.

İyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
Kırmızı biber
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
3 kaşık yoğurt
50 dakika spor.
Ooo cok guzel guzel menulerin olmus gyn boyunca. 50 dk spor da cabasi. Tebrikler. Birgun ben de bu kadar kaliteli beslenebilirim insaallah

Sabah: patatesli sucuklu kasarli cift yumurtali omlet. Yesillik. 7 zeytin. 1 kk buyuklugunde peynir. Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun: 1 orta boy muz
Ogle: yogurtlu ispanak
Ara ogun: 2 adet cilek, epeyce yesil erik
Aksam: kuru fasulye ,bulgur pilavi ,salata, yogurtlu kabak yemegi
3 lt su ictim.
1300 ip atladim:spor::spor: ve tk 500 diye bir kalori harcama videosunu yapmaya calistim:p
Simdi de biraz kitap okuyup yaticam insaallah

Günaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin :dua:
Canım öncelikle hoşgeldin takıma :KK19:
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen
:KK66:
Kızlar merhaba,
Sabah 1/2 simit
Öğle
Yarım kepçe çorba
Ali nazik
1/2 bardak ayran
Maş fasulyesi salatası

Kitap Hachiko
12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın :KK74:
İyi akşamlar herkese
Sabah; h.yumurta
1 dilim peynir
Kırmızı biber
Sulu köfte
1 kase yeşil salata
3 kaşık yoğurt
50 dakika spor.
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım :KK73:
Sabah: patatesli sucuklu kasarli cift yumurtali omlet. Yesillik. 7 zeytin. 1 kk buyuklugunde peynir. Yarim dilim tb ekmegi
3 lt su ictim.
1300 ip atladim:spor::spor: ve tk 500 diye bir kalori harcama videosunu yapmaya calistim:p
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır :KK31:

Çarşamba menüsü
Sabah 9.00
1 kk peynir
Salatslık
Yarım yağsız krep

Öğlen 12.30
2 haşlanmış but.
1 kase salata

Akşam 20.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurt
1 dilim ekmek
2 yk mantı ( cok pişmanım)

3 litre su
40 + 35 + 25 dk yürüyüş
Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse :-)

18 NiSAN ÇARŞAMBA

SABAH

2 dilim beyaz ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 adet domates

ARA
Sade türk kahvesi

ÖĞLEN
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

ARA
2 adet ceviz
1 dilim ananas

AKŞAM
3 kaşık et sote
1 dilim ekmek

1 yemek kaşığı pilav

Su: 1.5 litre
400 ip atlama
Kitap: Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

3 lt su ictim.
İp topiğine de yaz canım ipini.. Pazar sonuçlar var.

Cok y
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin :dua:

Canım öncelikle hoşgeldin takıma :KK19:
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen
:KK66:

12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın :KK74:

Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım :KK73:

Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır :KK31:

Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse :-)
t
esekkur ederim canim. Dun basladim bakalim. Kac gun dayanabilicem. Bugun 2.gunu sekersiz gunlerimin

Back