Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Toplam 813 kalori
Biliyorum çok sağlıklı değil yediklerim gene
2 lt su
2 fincan bitki çayı
Spor 30 dk yürüyüş
Kitap çocuklara hikaye okudum (peygamberimizin minik dostları)
Sen bu hafta baya düşük kalorili beslendin cumaya güzel bi rakam bekliyorum senden

Bugün boş günüm güzel bir kahvaltı yaptım ve ütü yaptım şimdi bitti nihayet güzel bir kahve içip spora ışınlanmayı düşünüyorum siz nasılsınız kızlar?
Ohh miss benim yerimede iç canım. Ben işteyim valla dün geç yattım uyku akıyo gözlerimden allahtan işler sakin bu aralar

Ohh miss benim yerimede iç canım. Ben işteyim valla dün geç yattım uyku akıyo gözlerimden allahtan işler sakin bu aralar
Kolay gelsin canım benim içerim tabi :)) kız ben de işte gibiyim spora bile gidemicem galiba, şimdi bulaşık yıkıyorum 12 de randevum var oraya gidicem bi arada derede yarın için quiz hazırlamam lazım akşam köye mevlide gidicez yarın da 10 saat dersim var öğhhh yani

1200 ip mi? Bravo

Ay şansa bak ya. Öğretmensin galiba cnm benim ablamda öğretmen hiç bitmez mesaisi okuldan gelir evde
Şansa bak cnm ya genede baya hareketli bi g0n olcak gibi bol bol hareket et spor yapamasanda.

Günaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık

Geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun cnm nası oldunda iyimisin şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…