Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın cuma sabitti ama bugün -200 de benden gelsin.
Cumaya kadar almamalıyım cumaya kadar kilo almamalıyım cumaya kadar kilo yerine ne almalıyım kilo yerine kıyafet almalıyım diye beyninizi yakmayı amaçlıyorum..Kilo almak yooook kıyafet almak vaaaaaaaaar
Hadi inşallah cnm bende cumaya 60 kiloya yaklaşıyım sonraki hafta 50 lileri görmek istiyorum artık.

Öğle yemeğine kadar açlığa devam böyle zamanlarda zaman hiç geçmiyormuş gibi oluyor :işsiz: güç verin kızlar bana desteğinize ihtiyacım var arada yememem lazım
niye yemiyorsun canım kahvaltıyı geç mi yaptın hiç mi yapmadın en azından bir salatalık ye türk kahvesi iç bari

Günaydın cuma sabitti ama bugün -200 de benden gelsin.
Cumaya kadar almamalıyım cumaya kadar kilo almamalıyım cumaya kadar kilo yerine ne almalıyım kilo yerine kıyafet almalıyım diye beyninizi yakmayı amaçlıyorum..Kilo almak yooook kıyafet almak vaaaaaaaaar

Bence de kilo yerine kıyafet alalım.
Mutlu olalım.

Benim hala 78ler ama olsun nisan sonunda 76 olmak istiyorum. Sorun her hafta 200-300 ancak gitmesi..

Bence 76 olmayacak hedef değil.
Hadi canım. Sporla çok rahat gelir.
Ben de nisan sonu 86 kg hedefliyorum.
Bakalım azimliyim.
Burası benı çok motive ediyor.

Günaydın canlar :KK200:

Günaydınlarrrr

Kız kahvaltımı erken ediyorum 6 da :KK70: öğlene kdr acıkıyorum hocam ara yapma dedi aç kalmam lazım zaten öyle verebiliyorum ben
Spora mı gidiyorsun canım.
Ben de araları genelde kahve ve çayla atlatmaya çalışıyorum.
Doğru mu acaba. Hocana bir sor bakim.

Kız kahvaltımı erken ediyorum 6 da :KK70: öğlene kdr acıkıyorum hocam ara yapma dedi aç kalmam lazım zaten öyle verebiliyorum ben
Diyetisyenlerde aç kalmayın metobolizmanız yavaşlıyo diyolar ama spor hocasımı bunu diyende, napcamızı şaşırdık valla:KK12:

Herkese tüünaydınnn :KK76:
Kızlar yaklaşık 1 haftadir yogunlugum var, doğru düzgün giremedim sayfaya. C.tesi-Pazar annemdeydim, pazar günü kardeşimin doğum gününü kutladık ama 1 çatal bile pasta yemedim :rapci:

Bu sabah tartildim kilom sabit , bu hafta spora agirlio vereceğim inşallah. :spor:

Süpersin canım.
Ödülünü cuma günü alıcaksın bh iradenin.
Iyiki yememişim diyeceksin.

Selam kızlar dün acayip tozuttum ve bu sabah +600 çıktım 60 kilo yani

Kuzum. Hadi bakalım vumaya tam gaz drvam. Hep birlikte artıları defedip eksiye düşeceğiz.

Pasta görünce önce başınızı sağa sonra sola çevirin pasta vb yi önünüzden çekene kadar başınızı sağa sola çevirmeye devam edin.
Şaka bi yana ben de Kadıköy'e indim her yer abur cubur dolu kendime hakim olmalıyım
Allah iyiliğini versin okuyorum anlamaya çalışıyorum :KK70:

Back