Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah cnm bende cumaya 60 kiloya yaklaşıyım sonraki hafta 50 lileri görmek istiyorum artık.Günaydın cuma sabitti ama bugün -200 de benden gelsin.
Cumaya kadar almamalıyım cumaya kadar kilo almamalıyım cumaya kadar kilo yerine ne almalıyım kilo yerine kıyafet almalıyım diye beyninizi yakmayı amaçlıyorum..Kilo almak yooook kıyafet almak vaaaaaaaaar
Benim hala 78ler ama olsun nisan sonunda 76 olmak istiyorum. Sorun her hafta 200-300 ancak gitmesi..Hadi inşallah cnm bende cumaya 60 kiloya yaklaşıyım sonraki hafta 50 lileri görmek istiyorum artık.
niye yemiyorsun canım kahvaltıyı geç mi yaptın hiç mi yapmadın en azından bir salatalık ye türk kahvesi iç bariÖğle yemeğine kadar açlığa devam böyle zamanlarda zaman hiç geçmiyormuş gibi oluyorgüç verin kızlar bana desteğinize ihtiyacım var arada yememem lazım
Olsun cnm hiç gitmemesinden iyidir benim çok gitmesinin sebebi ilaç galiba önceki sayfalarda yazmıştım. Yoksa bende 200 300 veriyodum bu hafta 800 gram birden gitti.Benim hala 78ler ama olsun nisan sonunda 76 olmak istiyorum. Sorun her hafta 200-300 ancak gitmesi..
Günaydın cuma sabitti ama bugün -200 de benden gelsin.
Cumaya kadar almamalıyım cumaya kadar kilo almamalıyım cumaya kadar kilo yerine ne almalıyım kilo yerine kıyafet almalıyım diye beyninizi yakmayı amaçlıyorum..Kilo almak yooook kıyafet almak vaaaaaaaaar
Benim hala 78ler ama olsun nisan sonunda 76 olmak istiyorum. Sorun her hafta 200-300 ancak gitmesi..
Günaydın canlar![]()
Kız kahvaltımı erken ediyorum 6 daniye yemiyorsun canım kahvaltıyı geç mi yaptın hiç mi yapmadın en azından bir salatalık ye türk kahvesi iç bari
Spora mı gidiyorsun canım.Kız kahvaltımı erken ediyorum 6 daöğlene kdr acıkıyorum hocam ara yapma dedi aç kalmam lazım zaten öyle verebiliyorum ben
Diyetisyenlerde aç kalmayın metobolizmanız yavaşlıyo diyolar ama spor hocasımı bunu diyende, napcamızı şaşırdık vallaKız kahvaltımı erken ediyorum 6 daöğlene kdr acıkıyorum hocam ara yapma dedi aç kalmam lazım zaten öyle verebiliyorum ben
Canım çok geçmiş olsun iyimi nasıl şimdiKızlar kusura bakmayın babam bir kaza geçirdi cuma ameliyat olacaktı. Ertelendi şimdi ameliyatta onu bekliyoruz. Cuma yazamadım . Şuanki kilom 76
Canım sen o +600'u çıtır çıtır yersin şeyy yani verirsinSelam kızlar dün acayip tozuttum ve bu sabah +600 çıktım 60 kilo yani
Herkese tüünaydınnn
Kızlar yaklaşık 1 haftadir yogunlugum var, doğru düzgün giremedim sayfaya. C.tesi-Pazar annemdeydim, pazar günü kardeşimin doğum gününü kutladık ama 1 çatal bile pasta yemedim
Bu sabah tartildim kilom sabit , bu hafta spora agirlio vereceğim inşallah.![]()
Selam kızlar dün acayip tozuttum ve bu sabah +600 çıktım 60 kilo yani
İnşaallah canım, teşekkür ederimSüpersin canım.
Ödülünü cuma günü alıcaksın bh iradenin.
Iyiki yememişim diyeceksin.
Allah iyiliğini versin okuyorum anlamaya çalışıyorumPasta görünce önce başınızı sağa sonra sola çevirin pasta vb yi önünüzden çekene kadar başınızı sağa sola çevirmeye devam edin.
Şaka bi yana ben de Kadıköy'e indim her yer abur cubur dolu kendime hakim olmalıyım