- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım azcık var malesef ama sabırla yola devam elimizden geleni yapıp biraz zamana bırakıcazBeğendim gününü canımm hadi listeye katıl artık biranönce çok varmı???
Sporlar çok güzel şekerim. Yaprak sarması haricinde gününü beğendim
Aradaki bisküviyi yemesen bence gayet güzel günün. Hazır gıdalardan uzak duralım. Mantıda gayet ölçülü.
Teşekkür ederim canımMaşallah Allah uzun ömür versin sağlıkla inş![]()
Geçmiş olsun canım havalar dengesiz dikkat etmek lazım. bol sıvı al rahat geçiyor o zamanKizlar gripten çok fenayım.
Sizde neler var yok
Ömrü uzun ve güzel olsun nice yıllaraBugün büyük oğlumun doğumgünü.tüm gün hazırlıklarla uğraştım birazdan misafirler gelecek.inşallah az yerim
ben de bir ara öyle sayıyordum sonra yediğim bir dilim baklavanın kaç yüz kalori olduğunu görünce çok şaşırmıştım insan bir yerden sonra sinir oluyor
afiyet olsun o zaman baya hafif geçmiş günün362 kalori hakkım kaldı akşam çaya gidicez bi arkadaşa. Orda harcıycam kredimi. Gramları doğrudur tartarak tüketiyorum
2 lt su içtim
2 bardak karışık bitki çayı tükettim
Tüm gün dışardaydım yeni geldim eve arkadaşlarla serpme kahvaltıya gittik ucu kaçtı valla ne yedim ne yemedim hesaplayamadım bi yerden sonra sohbet ederken löp löp götürdüm
Saat 6 da 3 parça kemikli tavuk 1 bardak ayran 5 adet çiğ köfte yedim günü kapattım.
Spor yapamıcam ama 9 bin adım attım bugün.
Yarına toparlamam lazım yoksa pazartesi yandım valla.
Bide ilacımı gece içmeye başladım iştahım geri geldi gün içinde içicem artık midemi bulandırsada iştahımı kesiyo hiç değilse![]()
Bir orası kaldı diyebilirim ben de gidemediğim iyi eğlencelerselam canlar nasıl geçiyor haftasonunuz? ben 20 nisan cuma akşamı nasipse geziye çıkıyorum, kapadokyaya gidiyoruz kız arkadaşlarımla pazartesi de 23 nisan tatili:) bol bol yürücem gibi duruyor yememe de dikkat edersem inşallah kilo verip bile dönebilirim
o yüzden bugun alışverişe çıktım ama her şey cok pahalıydı ve sezon tam anlamıyla gelmemiş elimdekilerle idare edeceğim artık
harika dengeli güzel geçmiş canımKahvaltı: 1,5 dilim tb salça peynir 2 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Arada avm gezdim ama bir şey yemeden döndüm eve :)
Öğlen: 2 yumurtadan peynirli omlet 1 kepekli poğaça 3 zeytin
Akşam: 1 kepçe soğanlı mantar kavurması salata
Ara: 2 kupa yeşilçay sade kahve 1 kare bitter
Ara: 1 br ev yapımı erik suyu
Çok geçmiş olsun cnm.Kızlar kusura bakmayın babam bir kaza geçirdi cuma ameliyat olacaktı. Ertelendi şimdi ameliyatta onu bekliyoruz. Cuma yazamadım . Şuanki kilom 76
Çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin size kavuştursunKızlar kusura bakmayın babam bir kaza geçirdi cuma ameliyat olacaktı. Ertelendi şimdi ameliyatta onu bekliyoruz. Cuma yazamadım . Şuanki kilom 76
Süpersin canım.362 kalori hakkım kaldı akşam çaya gidicez bi arkadaşa. Orda harcıycam kredimi. Gramları doğrudur tartarak tüketiyorum
2 lt su içtim
2 bardak karışık bitki çayı tükettim
Süpersin canım.Günaydınnnnn
Bu sabah tam 61 çıktım
-40050 li rakamlara az.kaldı çokkk şükür. - 400 ü görünce sabah bi böreği yemeseydim iyiydi
neyse akşama ağır spor yapcam zaten yakarım ben onu.