Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Beğendim gününü canımm hadi listeye katıl artık biranönce çok varmı???

Sporlar çok güzel şekerim. Yaprak sarması haricinde gününü beğendim❤️

Aradaki bisküviyi yemesen bence gayet güzel günün. Hazır gıdalardan uzak duralım. Mantıda gayet ölçülü.
Evet canım azcık var malesef ama sabırla yola devam elimizden geleni yapıp biraz zamana bırakıcaz

362 kalori hakkım kaldı akşam çaya gidicez bi arkadaşa. Orda harcıycam kredimi. Gramları doğrudur tartarak tüketiyorum
2 lt su içtim
2 bardak karışık bitki çayı tükettim

Eklentiler

• B855ED25-35E5-4F8E-B89B-9ED62C42B426.png
    B855ED25-35E5-4F8E-B89B-9ED62C42B426.png
    113,7 KB · Görüntüleme: 22
  • FF63BD98-45DD-4E71-B9D0-99D97EA61EF2.png
    FF63BD98-45DD-4E71-B9D0-99D97EA61EF2.png
    113,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 7BDEFC28-018A-4878-8E62-A0DBAE7BF9DC.png
    7BDEFC28-018A-4878-8E62-A0DBAE7BF9DC.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 35
Tüm gün dışardaydım yeni geldim eve arkadaşlarla serpme kahvaltıya gittik ucu kaçtı valla ne yedim ne yemedim hesaplayamadım bi yerden sonra sohbet ederken löp löp götürdüm:KK17:
Saat 6 da 3 parça kemikli tavuk 1 bardak ayran 5 adet çiğ köfte yedim günü kapattım.
Spor yapamıcam ama 9 bin adım attım bugün.
Yarına toparlamam lazım yoksa pazartesi yandım valla.
Bide ilacımı gece içmeye başladım iştahım geri geldi gün içinde içicem artık midemi bulandırsada iştahımı kesiyo hiç değilse:KK53:

selam canlar nasıl geçiyor haftasonunuz? ben 20 nisan cuma akşamı nasipse geziye çıkıyorum, kapadokyaya gidiyoruz kız arkadaşlarımla pazartesi de 23 nisan tatili:KK76: :) bol bol yürücem gibi duruyor yememe de dikkat edersem inşallah kilo verip bile dönebilirim:halay: o yüzden bugun alışverişe çıktım ama her şey cok pahalıydı ve sezon tam anlamıyla gelmemiş elimdekilerle idare edeceğim artık

Kahvaltı: 1,5 dilim tb salça peynir 2 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Arada avm gezdim ama bir şey yemeden döndüm eve :)
Öğlen: 2 yumurtadan peynirli omlet 1 kepekli poğaça 3 zeytin
Akşam: 1 kepçe soğanlı mantar kavurması salata
Ara: 2 kupa yeşilçay sade kahve 1 kare bitter
Ara: 1 br ev yapımı erik suyu

Kizlar gripten çok fenayım.
Sizde neler var yok
Geçmiş olsun canım havalar dengesiz dikkat etmek lazım. bol sıvı al rahat geçiyor o zaman
Bugün büyük oğlumun doğumgünü.tüm gün hazırlıklarla uğraştım birazdan misafirler gelecek.inşallah az yerim
Ömrü uzun ve güzel olsun nice yıllara

Z Zynpelf38 canım bu hafta kalori sayıcam bilgin olsun çünkü çok sıkı yaptığım zaman ertesi hafta resmen saldırdım herşeye.
O yüzden 1.200 kalori hakkı tanıyorum kendime aşarsam ceza yerim.
ben de bir ara öyle sayıyordum sonra yediğim bir dilim baklavanın kaç yüz kalori olduğunu görünce çok şaşırmıştım insan bir yerden sonra sinir oluyor

362 kalori hakkım kaldı akşam çaya gidicez bi arkadaşa. Orda harcıycam kredimi. Gramları doğrudur tartarak tüketiyorum
2 lt su içtim
2 bardak karışık bitki çayı tükettim
afiyet olsun o zaman baya hafif geçmiş günün
Tüm gün dışardaydım yeni geldim eve arkadaşlarla serpme kahvaltıya gittik ucu kaçtı valla ne yedim ne yemedim hesaplayamadım bi yerden sonra sohbet ederken löp löp götürdüm:KK17:
Saat 6 da 3 parça kemikli tavuk 1 bardak ayran 5 adet çiğ köfte yedim günü kapattım.
Spor yapamıcam ama 9 bin adım attım bugün.
Yarına toparlamam lazım yoksa pazartesi yandım valla.
Bide ilacımı gece içmeye başladım iştahım geri geldi gün içinde içicem artık midemi bulandırsada iştahımı kesiyo hiç değilse:KK53:
:işsiz:
selam canlar nasıl geçiyor haftasonunuz? ben 20 nisan cuma akşamı nasipse geziye çıkıyorum, kapadokyaya gidiyoruz kız arkadaşlarımla pazartesi de 23 nisan tatili:KK76: :) bol bol yürücem gibi duruyor yememe de dikkat edersem inşallah kilo verip bile dönebilirim:halay: o yüzden bugun alışverişe çıktım ama her şey cok pahalıydı ve sezon tam anlamıyla gelmemiş elimdekilerle idare edeceğim artık
Bir orası kaldı diyebilirim ben de gidemediğim iyi eğlenceler

Kahvaltı: 1,5 dilim tb salça peynir 2 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Arada avm gezdim ama bir şey yemeden döndüm eve :)
Öğlen: 2 yumurtadan peynirli omlet 1 kepekli poğaça 3 zeytin
Akşam: 1 kepçe soğanlı mantar kavurması salata
Ara: 2 kupa yeşilçay sade kahve 1 kare bitter
Ara: 1 br ev yapımı erik suyu
harika dengeli güzel geçmiş canım

Günaydın kızlar
Dün akşam 21:00 da uyumuşum elimde bilgisayarla sabah 5:30 da kalktım.
Dünkü menüm
Sabah 1 dilim ananas
1 kupa yeşil çay
Öğlen aynı tabakta pilav nohut salata
Akşam Maş fasulyesi haşladım kırmızı biber maydanoz dereotu, soğan ve turşu ile çok güzel bir salata yedim. Sonra da şekersiz unsuz muffin yapmıştım onu yedim (tadı kötüydü bence malzeme israfıydı bi daha adam gibi muffin yerim yani)
Sabah 2 öğrencimi Boğaziçi Üniye, Aşiyan müzasine ve Rumeli mezaelığına gezmeye götürdüm okullarında öğretmenleri ödev vermiş çok iyi oldu benim için de.Orhan Veli, Tevfik Fikret, Edip Cansever, Abdülhak Hamit Tarhan gibi pek çok kişinin mezarını ziyaret ettiler.
Öğleden sonra da yürüyüş yaptım 9992 adım da kalmış ama toplam 15bin olmuştur dün o yokuşlarda filan.
Su çok içtim dün hava çok soğuktu.
kızlar kilo değişimi yok ama iştahım yok şükür saldırmayı bıraktım herşeye. Çabuk doyuyorum artık.
Ben de sizin gibi kalori sayımına dönsem mi acaba?
Sevgiler iyi pazarlar

Ortalıkta görünmeyen arkadaşlar merhaba,
Siz bu satırları okurken ben ödev yapıyor olacağım..
Sabah
29 Ekimden beri ilk defa haftasonu evde kahvaltı yapınca patron çıldırdı moduna girdim ama cıss olan tek şey bir dilim bayat ekmek pizzası
4 zeytin
azıcık omlet (2 yumurtadan yaptım 3 kişi paylaştık)
1 kk peynir
1/2 kapya biber
1 salatalık
1 Dilim pizza
Öğleden sonra
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe cacık
1 kepçe musakka (patlıcanlar kızartılmadan)
1 dilim ekmek
Akşam
Yoğurtlu pancar salatası (çiğ)
1 dilim tb ekmek

Şimdi kalın bir dilim ananas ve yeşil çay
yürüyüş mahallede yürüdüm 9500 adım
bir de belediyenin spor aletlerinde bacak açma aletinde 100 tane
su çok az daha 1-1.5 ancak.
Kitap hachiko

Evettt gelelim bu güne
Sabah; 2 yumurtadan yapılma omlet
1 dilim peynir
Domates
1 dilim t.buğday ekmeği
Geç kahvaltı yapınca öğlen yemek yemedim
Akşam; ızgara levrek
Yeşil salata
Spor yok ama tüm gün gezideydik arkadaşlarla 15 bin adım atmışım
Su pek içememedim 1 litre anca olmuştur.

Z Zynpelf38 canım bu hafta kalori sayıcam bilgin olsun çünkü çok sıkı yaptığım zaman ertesi hafta resmen saldırdım herşeye.
O yüzden 1.200 kalori hakkı tanıyorum kendime aşarsam ceza yerim.
Tamam canım.
Ben hep aynı diyeti yapıcam

Back