Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Güzel menü canım

Güzel menü Tebrikler

Harika mantı öğle, aksamda az zaten güzel

Afiyet olsun canım mantı artı çıktığın gün için olmamış ama en azından öğlen yiyip akşamı hafif geçirmişsin
Haklısın canım öğlen sağlık ocağına geçtim ordan arkadaşa uğradım işim vardı. Oda çok ısrar kıyamet koyunca önüme yedim. Evde olsam kesinlikle tercih etmezdim. Zaten çok aram yoktur.

Cancağızım çok güzel geçmiş günün istavrit gözüme batmadı valla.

üç kız kardeşi oku mutlaka çıkarıp çıkarıp okuyorum ağlıyorum sonra
Kıııız drama deme bana hiç okuyamam öyle

Anam ne çok şey yemişin oku oku
Miktarlar iyi ama şekerim
Hadi sallayalım

Geçmiş olsun kuzumya
Çok güzel geçmiş günün herzamanki gibi

Bunlar günlük listeler uygulamak isterseniz diye paylaşayım dedi

Eklentiler

• 002BF11F-DA2F-44DF-9052-154BA6DE3F6E.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 38
  • D8AEFFF8-B0F1-490A-A682-C9CAD4B7FEFA.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 12371401-FC25-405F-BD9B-E026A6AB81DC.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kızlar dün giremedim akşam dışarsaydım geç geldim yattım direk.
Dünkü menüm
Sabah; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Kırmızı biber
Salatalık
Domates
2 adet ceviz
Ara öğün; 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen; domates çorbası
1 kaşık et sote
2 kaşık kısır
Ara öğün; 7 adet çilek
Akşam; fırında levrek
Yanında mantar-domates-soğan-sarımsaktan garnitür
2 litre su
10 bin adım spor yok kitapta okuyamadım.

Çok güzel geçmiş günün cumaya çok iyi geliceksin

Nekadar takmayalım desekte olmuyor bazen.
O yüzden bu dünyadaki hiçbirşeye insana eşyaya fazla anlam yüklememek lazım. Nekadar az anlam okadar az sıkıntı.

çok güzel canım 10 bin adım var daha ne olsun. ben 8000 yürüyünce oh diyorum valla

Tempolu olmayan yürümeler pek işe yaramıyo diyolar ama ben genede her fırsatta yürüyorum valla.
valla ben katılmıyorum o uzmanlara. her yere otobüs ve taksi ile gidiyordum 1.5 ay öncesine kadar 700 adım ötedeki durağa yürümeyeyim diye kapıdan minibüse binerdim 2 aydır kolumda bileklik var sürekli bakıyorum kaç oldu diye 1 saat kıpırdamasam kalkıp 500 adım atıyorum okulda diğer binadaki wc ye yürüyorum inan farketti. bilekliği ilk taktığım gün normal geçirdim evde vaktimi 300 adım atmışım 300 bildiğin 300 resmen şok oldum. yani hareket etmeye çalışmasam ot gibi değil karpuz gibi yatarak büyüyorum..keşke tempolu yürüsek ama hiç yoktan iyidir. Bu hareket bile bana 1.5-2 ayda 4 kg eksi yaptı ve bacaklarım sıkılaştı. o yüzden hiç sabit kalmamaya çalışıyorum.
Şimdi sınavlarım var bu hafta evde ders çalışıyorum. evin içinde 1200 adım attım salonda hatta arada koştum olduğu kadar yerime oturdum. öğlen markete yürüyerek gidip geleceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…