Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı geceler canlar kusuruma bakmayın o şoku atlatamadım kan değetim 620 çıktı çarşmaba muayeneye gideceğim uyku da tutmuyor napacağımı bilmiyorum Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah tüm tedavi gören görmeyen kim varsa öğrendiğimden beri ettiğim tek dua bu. Dilerim bende sağlıkla kucağıma alabilirim iyiki varsınız

Afiyet olsun canım çok güzel
biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canım öğleni hafif geçirmişsin benim haftasonları gibi, güzel menü
canım sen kararlı olmazsan ikramların sonu gelmeyecek bu kilolar gitmeyecek.unutma %70 beslenmenin %30 sporun etkisi derler kilo vermede.sen istediğin kadar yürüdüm de yoruldum de olmaz.
Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn
hadi hayırlı olsun canım yarın bid kan testiyle kesinleştir sen

Güzel az yemişin ama protein eksik kalmış sanki
Kuru meyve teseydin bari tatlı isteği için

Amiiiiiiiinnn. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin.
Günaydın kızlar yine sabahın köründe uyanıp kahvaltısını dahi yapmış bir ben

Kahvaltım: 1 dilim tb 1 haşlanmış yumurta 1 tutam maydonoz az salça 1 kk süzme peynir çay

No tahinpekmez
Eferim sana

Kahvaltım: 1 dilim tb 1 haşlanmış yumurta 1 tutam maydonoz az salça 1 kk süzme peynir çay

No tahinpekmez
Günaydın canım artık sahalardasın değil mi? Ben de bıraktım tahinpekmezi.onun yüzünden kilo aldım zaten
kaptancım dürümün ekmeği kalınsa olmamış akşamın da saati çok geç.akşam sadece çorba daha iyi olurdu
sabahın ve akşamın çok hafif olmuş akşam neyse de sabahı daha dolu geçirsen süper olurdu
regl deyip kendşmizi şartlamamız laxım pasta için.o tahin pekmezi kaldır masadan rahatlarsın yedikçe yediriyor namussuz

Afiyet olsun canım çok hafif göründü menün gözüme sadece menemen var 3 kaşık .yani ana yemek olarak

benden de kocaman bi tebrik canım
Kesinliklee

Zeytini çok seviyorum bir de kendi imalatım olunca nefiisss.. Hiç bi kimyasal yokk..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim takımım çok kısmetli.. Demiştim ben

Kızlar günaydın yarım saatte anca bitşrebildim yazılanları.ben erken yatarım 9.30 en geç 10. O yüzden sabah okuyabiliyorum
Kız maşallah.
Bizde de hayat 10 dan sonra başlar.
Ufaklığı uyutup büyük kızımla derslerin başına otururuz.

Süperdin canım.
İradeni yenmişsin.

Sabah çok yemek canım istemiyor.
Ama bu sabah buna dikkat ettim.
Biraz daha sabahı artırdım.

Gayet güzel canım.
Afiyet olsun.

Canım çok sevindim.
Sağlıklıklı sıhhatli bebişin kucağını doldutur sonra da buraya hamilelik kilolarını vermeye gelirsin kuzum.

No tahinpekmez

Harikasîn .
Güne gúzel başlamışsın.

Maaşallah değerin harika canım. Hatırladığım kadarıyla tüp bebek için tedaviye daha başlamamıştım canım değil mi, yani bu doğa akışında gelen bir bebiş mi. Bizlere de nasip olur inşallah ve bekleyen heerkese
Güzel az yemişin ama protein eksik kalmış sanki
Kuru meyve teseydin bari tatlı isteği için
Hurma yedim ama çikolatanın yerini tutmuyor işte

Afiyet olsun canım çok hafif göründü menün gözüme sadece menemen var 3 kaşık .yani ana yemek olarak
Canım haklisin, dün bende genel bir isteksizlik vardı yemeklere karşı. Bu sabah da öyle...9 gibi uyandım, hala kahvaltı istemiyor canım ama birazdan hazırlayıp yiyeceğim artık.

Bu iradeden bende istiyorum... bendeki iradeyi örnek almasi için hemen gönderiyorum..

Kalk rakip kalk sağlam bir kahvaltı yap akşama kadar çok acikir çok yersinnn

Merhabalar herkese
Dün biraz yoğundum. Sabah 08.00: küçük bir kepek ekmeği yedim evde alalacele.
Öğlen 13.30 :2-3 kaşık pilav, tavuk sote ,cacık ve portokal
Ara:Yeşil çay
Akşam45 Kuru fasülye-azcık pilav, kırmızı lahana salatası
Pilav yemeyeydim iyiydi ama işyerindeki yemekler çok yağlı oluyor yanına pilav yada ekmek yemek gerekiyor midem bulanıyor yoksa
Akşamda anneciğim yapıp koymuştu azcıkta ondan yedim.
Akşamda eşim çilek almıştı bikaç tanede ondan yedim, günü kapattım

Bugünde sanah 1 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen musakka varmış galiba iş yerinde napacağımı kara kara düşünüyorum

Kendin dr demişsin zaten pilav olmasaydı.
Diğerleri gayet güzel.

Selam kızlar
Sabah 1 adet sahanda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim salam
1,5 ya da 2,5 dilim ekmek ( kızımı yedirirken az ya da fazla yemiş olabilirim)
Ara 1 tatlı kaşığı kuru üzüm 5 fındık
1 yeşil çay
15:30 öğle-akşam karışık
Nohut
Haşlanmış tavuk
3 kaşık pilav
1 sürahi zencefilli tarçınlı limonlu karanfilli su
Şimdi önce spor sonra derse gideceğim spor dediğim yürüyüş yani

Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn
 çok mutlu oldum yaaa
Harikasın canım bravo valla
yaşasın maşaallah ne güzel bir değer.rabbim benim kardeşime de yaşatsın inşaallah

Gayet güzel canim.
Afiyet olsun.
Yürüyüşü de yaparsan süper olur.

Süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…