Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bencr güztl bir gün olmuş.
Afiyet olsun.

Güzrl menü.
Afiyet olsun.

Gsyrt güzrl canım.
Afiyet olsun.

Güzrl menu.
Afiyet olsun.
Öğleni atlaysnlara çok özeniyorum.
Ben atlayamıyorum.
Hemen başım tuyuyor.
Òğlen 1.30 u geçsin başağrısındsn ölüyorum.

Öğlenle akşam yer değişseydi keßke.
Ama güzel menü.

Ahhh ahhh ne olmuşsa akşamdsn sonra olmuş.
Ama telafi ederdin kuzum.

Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn

Hadi inşallsh. Çok muylu olfum csnım.
Haberdar et bize sonucu.
Ben mersk ederim.

Afiyet oldun kaptanım.

Beğendim gününü kaptan
Sabah meyve nasıl yedin maşallahbeni çekmiyor meyveler yiyenede hayranım

Çok güzel geçmiş günün bana göre

Teşekkürler canım.
Afiyet olsun.

Bugün son tozutman olur yarın sahalara dönersin

Ayyyy maşallahhh Anka turşu konusunda demişti
Dualarım seninle
Ayyyy hayırlı olsunnnn çok sevindim. Ben de öyle oldum turşudan nefret ederim normalde ama hamileyken dehşetli canım çekmişti de bimde turşu reyonundan geçerken kavanozu açıp yemiştim daha hamile olduğumu bilmiyorum tabii rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah

U Umutlarlabir

Ben de hayatım boyunca hiç sevmediğim ve içmediğim turşu suyu içmiştim ve tüm yemeklerimi de turşu suyu dökerek yiyordum. Tabi hamile olduğumu bilmiyorum. Evrim değiştirdim diyordum. Bu ben değilim

Bu arada pasta yarın ki misafirlerim için.
Ben yarın çok azda olsa yicem kahvaltıya misafir zaten. Akşam yemeyip günümü mahvetmediğim için mutluyum.
Aslında bi diyet başarı öyküsünde okumuştum canınızın istediği besinlerin saklayıp hakkınızı ayırıp sabah saatlerinde tüketin diye bunu uygulayabiliriz. Azcıkta olsa tüketeceğinizi paket yapıp sabah yiyin.

Ben gününü beğendim canım, bolca sebze tüketmişsin. Kaçamak yok, süper
Canım akşamı hafif geçirmişsin, öğlen veya akşam biraz yoğurt eklenebilirmis sanki. Afiyet şifa olsun

Buradayiiimmm

Canim geçmiş olsun oncelikle. Aksam güzel, patates var ama ekmek olmadığı için dengelenmiş. Sabah yenen gevreği içeriği tam olarak nedir bilemiyorum canım ama inşallah kakaolu şekerli vs değildir afiyet olsun

Canım gününü beğendim ben, tam gaz devam
Ben günde ortalama 5 saatte pert oluyordum 8 saat insanda derman kalmaz canım Allah kolaylık versin. Menulerin güzel, hem öğlen hem de akşam kırmızı et fazla mı diye düşünmedim değil. Öğlen ekmek tercih etmemen yerinde olmuş zira pilav var az da olsa, ayrıca domates çorbasında da un oluyor zaten. Kaçamaklar olmasa tam süper olacakmış ama sonraki günler toparlaman dileğiyle

Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn
Nasıl sevindim anlatamam... Maaşallah hayırlı olsun canım. İnşallah kan değerlerin de katlanarak artar. Lütfen tahlil sonucunu yaz buraya yine olur mu
Kaptanım günün güzel görünüyor da sabah 10 zeytin var normalde 5-6 adet yeterli diye biliyorum. Tabii boyutlari ufaksa birşey diyemem
Canım dengeli görünüyor yediklerin sadece sabah çok az olmuş. Afiyet olsun.
Canım sabah tahin pekmezle kalori almış oldun, meyve tercihini muzdan yana kullanmasaydin keşke. akşam pilav, bir de pasta fazla olmuş tabii ama çok da kötü değil. Afiyet olsun

Seni tebrik ediyorum harikasın canım. Günün irade şampiyonu sensin

Bu sabah uyandığımda hemen kahvaltımı yapamadım niyeyse canım hiçbir şey istemiyordu. Öğlene doğru ancak acıktım.

Sabah (11:00)
2 dilim t.b.ekmegi
3-4 parça çeçil peyniri
Domates

ARA (13:00)
2 adet hurma
10 adet çiğ fındık
1 fincan sade türk kahvesi

ÖĞLEN (15:00)
1 dilim t.b.ekmegi
5 adet zeytin

AKŞAM (19:00)
3 kaşık menemen
2 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran

Spor: 20dk zumba
Su : 1.5 litre (2-3 bardak daha içerim yatana dek)
Kitap: Daireye Dair - Dücane Cündioğlu

Reglim yaklaştı ve gözümün önünde çikolatalar tatlılar uçuşuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…