Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar
Tartıda eksi gören cozutmuş sanırım..
Dün gece 1 sürahi kök zencefilli karanfilli tarçınlı portakal kabuklu su yapmıştım sabah ve gün içinde onu içtim. Bir de derslerde de çok su içince bugun wc de geçti diyebilirim.
Sabah:
1 top ekmek
2 kaşık menemen
3 yeşil zeytin
çeyrek portakal
2 çilek
1 kk süzme peynir
1 çay kaşığı acıka
1 tam ceviz

Öğle
Tombik pide et döner (çok yağlıydı hala midem alt üst)
Öğleden sonra 16:00
4 adet kuru pasta

Akşam yağsız az su ile pişirip kavurduğum kabak ve yoğurt
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı acıka
1 yeşil çay içtim gündüz
8000 adımı zor bitirdim dışarısı felaket soğuktu..
Yarın artar inşallah
Sevgiler

Çok değil canım ya.
Bir tek döner fazla gibi.

Gününü beğendim canım.

Kaptanım accık yemişiniz gene maşallah.

Senin cozutman benimkini geçmemiş.

Öğlen ve sonrası tek ama akşam hafif geçirmişin zaten.

İnşaallah canım harikasın
çok çok geçmiş olsun canım. Et suyuna çorba yada tavuk çorbası çok iyi gelir.

Sağol canım benim.. Kemiklerim sızlıyor resmen.
Kemik sızlaması enfeksiyon işareti gibi geldi bana canım.ateş de yaparsa antibiyotik kullancan artık kaçarı yok. Kıyamam baya grip oldun galiba.
Kusura bakmayın. 2 gün izinliyim. Gittiğim yerdede telefon zor çekiyor. Şimdi şehir merkezine geldim.
Geçen cuma 79.60 galiba
Bu cuma 77.80
Fark 1.80 yüzeyi hesaplıyamiyorum ortam musait değil.
Süpersin arkadaşım tebrik ederim
Geçen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 60.7
Boy 1.62
Fark 6.32
neee benim hesaplamamla 4,1 mi kilo? Vayyy canına. Nasıl oldu bu tebrik ediyorum canım
Canim teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağim mutlaka cocukla çok zor gerçekten bide ilaç kullanıyorum demir d vitamini kan b 12 onlarda kilo aldiriyordur demi sende kullaniyor musun
onlar yapmaz canım ama iştahını artırır mı bilmem. Neticede yersen alırsın kilo. Ben de kullanıyorum. Takviyesiz olmuyor ya

Çok güzel olmuş canım
Çok iyisin
Totalde sorun yok ama seçimler kötü işte... Sen biliyorsun zaten canım
Sadece cacık yiyerek o yürüyüşleri nasıl yapabildin canım ya. Ben çok az buluyorum bana hiç sağlıklı gelmiyor özür dilerim
Başarılı bir menü olmuş
Çok iyisin canım. Önerebileceğim bir çay yok malesef.içmiyorum hiç
Harikasın
Güzel olmuş cnm
Menün güzel kaptanım.
Tüh tüh ne oldu sana böyle, inşaallah çabucak toparlarsın
et döner azcık fazla ve kurupasta kaçmış aradan :) onun dışında seçimlerin iyi bence

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yeşillik
1 kk peynir
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
Az yağla tavada tavuk göğsü 1 porsiyon
Havuç kabak sote
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 nescafe 2 kare bitter cikolata 1 hurma
Akşam
Ispanak kavurma 1 tabak
3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 hurma yarım kase yoğurt
2 çatal cheesecake
Spor yok
Kitap yok
Su hesaplamadım ama 2 litreyi geçtim sanırım

Antihistaminik neden canım. Ben onu içince bi kavanoz nutella gömüyom dehşet iştahımı açıyor.

Afiyet olsun canım.dün menüme eklemeyi unutmuşum balığın arkasına tatlı niyetine limonlu cheesecake tadında yoğurt (adını siz tahmin edin reklamlarda var) yedim tadı enfesti.gerçek cheesecake yerine tercih edebilirsiniz

Sabah çörek ve kek yedim akşam telafi etmel zorundayım. Normaşde her gün böyle yemiyorum yada bu karatay diye öyle yemek yok. Sadece midem rahatlasın diye cacık yedim benim yaptığım cacık çok doyurucu içinde salata dereotu yeşilsoğan nane var ve çok yapmıştım. Acıkıp yenemezlik yapmadım çünkü acıkmadım. Şu bir kaç gündür nr olduğunu anlamıyorum bişe yiyemiyorum midem şişiyor sabah kek canım çekti yiyeyim deidm saatlerce öldüm adet olmadım ben genelde ilaç kullanmadan adet olamam ya adet olamamanın şişkinliği yada mideyi küçültme seansları bilemedim

Günaydın kızlar.bu aralar sabahın 6 sında otomatik uyanıyorum.mesajları okuyup şimdi kahve eşliğinde kitap okuyacağım.herkese mutlu ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Afiyet olsun canım sanada bende o saatlerde kalkıyorum ama sonra yatıyorum tekrardan o saatler çok güzel oluyor

Afiyet olsunn canım pazartesi öncesi en tehlikeli günlerdeyiz bakalım pazartesi tartıda eksiyi görecekmiyiz

Güzel bence.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım sanada bende o saatlerde kalkıyorum ama sonra yatıyorum tekrardan o saatler çok güzel oluyor
Evet çocuklar yatarken kendimle Başbaşa kalabildiğim okuduğumdan birşey anlayabildiğim nadir saatler sabahın erken saatleri.sonunda kitabımı bitirdim.

Evet çocuklar yatarken kendimle Başbaşa kalabildiğim okuduğumdan birşey anlayabildiğim nadir saatler sabahın erken saatleri.sonunda kitabımı bitirdim.
Bende bazen çocuklar uyurken kalkayım iş yapsyım krnfime zaman ayırayım diye düşünüyorum ama uykuta yenik düşüyorum. Ama bir kaç sabah kalksa insan alışır herhalde. Ben de öğle yapayım artık. Namazdan sonra yatmıyayım.

Günaydın kızlar
Sabah güzel başladım öğleden sonra ya da akşam bozmadan biterse iyi.
14 saat dersim var
Sabah iki bardak su
2 kuru erik ( hafiften kabız gibi, şiş gibiyim)
Sahanda yumurta
Bir dilim peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 dilim ekmek
Çay

Az önce arada kahve içtim
Öğle
İş yerinde taze fasulye var iyi oldu
Akşam bilmiyorum belli değil
Sabah yağmurda yürüdüm biraz 3000 adım kadar ama 10bin bugün hedefim

sen de bendensin . gruptan kopunca ben de uçtum ya inş tekrardan hep beraber halledicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…