Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok sevindim iyi olmana kaptanım. Bye bye ödemler, virüsler, alerjenler

Hosgeldiniz
Gün icinde karbonhidrat biraz fazla olmuş akşam dengelemeniz dileğiyle

Bence menüler gayet iyi, afiyet şifa olsun.

Tebrik ederim günü güzel kapatmişsin. Akşam ekmek yok, 1 yemek kaşığı makarna bu yüzden problem değil bence

Canım olan olmuş, tabii keşke bu kadar paketli gıda ve zararlı içerik girmeseymiş vucuduna. önümüzdeki maçlara bakacağız

Bugün neredeyse herkesin menüsünde börekler,çörekler,simitler uçuşuyor günün güzel canım ama öğlen başka birşey yemesen bile diyetinde börek serbest mi

Afiyet olsun canım çok güzel
afiyet olsun canım biraz az göründü gözüme menü
yarına telafi edersin canım, haftasonunu da iyi değerlendir
bugünü çok beğenmedim güniçi protein ağırlıklı yeseydin olurdu çok az yemişsin.afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım beğendim menünü

Eveet gelelim benim gunume...

SABAH (11:00)
2 ince dilim t.b.ekmegi
Dereotlu omlet
1 parça beyaz peynir
Roka,maydanoz
Domates,salatalık
5 adet zeytin

ARA (14:00)
1 adet hurma
1 fincan sade türk kahvesi

ARA (16:00)
1 adet elma
10 adet çiğ fındık

AKŞAM (19:30)
1 ince dilim t.b.ekmeği
4 kaşık mantar sote
Haşlanmış brokoli üzerine 3 kaşık yoğurt.

Su: 1.5 lt.
Spor: 40dk tempolu yürüyüş
Kitap : Kur'an tefsiri

Kızlar yeşil çay hiç içemiyorum midem almıyor. Acaba alternatif olarak ne tuketebilirim bitki çayı olarak?

Çok az yaw et türü bişey yeseydin akşam tabiki bu benim nacizane fikrim. Yoksa asıl benim ne haddime hele berbat bigünden sonra saygıyla eğiliyorum karşınızda

Güzel geçmiş günün.
Sabah kaçamak yaptım diye dengelemk istedim yarın tartı sonu kaçamakları başlıyoruz

Menün güzel canım afiyet olsun.ben ananaslı acaili yeşil çay içiyorum tadı ve kokusu enfes.eşim bile bayılarak içiyor.marka adı vermem yasak mı bilmediğim için sen internetten bak istersen

Her gün aynı şeyleri yersem bıkarım kendimi bkktırmak istemiyorum ben 8 ay olacak diyetteyim ondan değiştiriyorum bide midem küçüldü benim

Zencefil çayı veya mate çayı da içebilirsin canım bu çaylarda yağ yakıcı çaylar. Bu atara menün gayet güzel.

Çok güzel birgün tebrikler.

Süpersin canım sporunda efsane olmuş

Zencefil çayı veya mate çayı da içebilirsin canım bu çaylarda yağ yakıcı çaylar. Bu atara menün gayet güzel.
Aslında kışın kök zencefil,limon ve ballı çay iciyorum yağ yakma özelliği var ise devam edebilirim teşekkür ederim
Çok güzel birgün tebrikler.
Teşekkür ederimm
Menün güzel canım afiyet olsun.ben ananaslı acaili yeşil çay içiyorum tadı ve kokusu enfes.eşim bile bayılarak içiyor.marka adı vermem yasak mı bilmediğim için sen internetten bak istersen
Teşekkür ederim canım. Rica etsem özelden yazabilir misin hangi markayı kullandığını

Öncelikle afiyet olsun tatlım ben tarçınlı karanfilli yeşik çay içiyorum çok lezzetli o olmazsa kayısı çayı iç yada kiraz sapı çayı beyaz çay.

Kızlar çok fenayım..

Antihistaminik hap içtim az önce bakalım sabaha iyileşirim umarım..

Yorum yapamıyorum ama menümü yazabilirim.

13:30
2 kaşık yeşil zeytin salatası
1çatal beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 dilim tam buğy ekmği
1 kase ev yoğurdu
1 kupa limonlu açık çay
1 elma

19:00
1 porsiyon sardalya tava
Bol salata

3 diş sarımsak yuttum aralıklarla..

Afiyet olsun etsin döner nasıl oluyor canım?

caanım ben de bir kutu aldım bitti şimdi hiç bir yerde bulamıyorum kaç tane market gezdim.. içimi çok hafifti

Biraz fazla olmuş ama 2 günde rahatla dengelersin canım.
Kısa yoldan toparlamak önemli.

Gayet güzel canım.
Afiyet olsun.

Börek diyecektim ki yürüyüşler onu aklımdan aldı.
Hatikasın.

Süper canım.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun.
Güzel menü.

Menü süper kaptanım.
İnşallah tez zamanda iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…